KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 619
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

Такива са семейство Йозчивит- прекрасни и истински!

От край време много ги харесвам и толкова се радвам, че намерих тази темичка и споделяме топлите си чувства към тях. Heart
В темата,на този етап, няма много пишещи потребители, но както Себи Heart Eyes каза - не е важно количеството, а качеството. Wink Няма никакви пререкания и тонът е повече от дружелюбен. Благодарна съм на всяка една от вас за всичко, което споделяте.
"Къщичката" на БуФчетата е прекрасна и уютна. Нека имаме още много хубави поводи, които да обсъждаме.
С Нетърпение очаквам рождения ден на Каранчик. Надявам се, че тогава ще имаме снимки! Heart Eyes
Докато са обърнати един към друг и "Любовта е всичко", нищо не може да им се опре. Simple Smile))

Между другото снощи изгледах епизода и адски много ми хареса, но впечатления ще споделя по- късно.

Желая ви приятен ден и много хубава седмица! Heart

# 106
Purple Heart

Здравейте момичета фрагмана е трепач,гадината Дюндар оставя Балагай да се оправя с Осман .
Искам Осман да му види сметката по скоро.
За темичката нямам думи голяма ми е разтуха ,всичко споделено е ценно за мен.
Обожавам си ги и двамата и Фе и Бу любимцими са отдавна.
по късно ще видя буквичките и пак може да се включа.
Приятна вечер за сега Мами,Себим,Ири:purple_heart:

# 107
Добър вечер милички HugHugHugМИМИ,Ири,Джил

За пореден път ми се случва да ми изчезне доста дълъг пост с мнения  за 13-та серия.
Писах го 2 часа,но няма да го повтарям.Само да споделя ,че сериалът ни се очертава като все по стойностен и не е салата микс като много други в момента.

Колкото до сем .Б Озчивит  знаетe мнението ми. Прекрасни, успешни ,обичащи се ,подкрепящи се.
Докато гледат в една посока ,няма страшно .
Сега вече след снощи и снимката на Фе зная , че започва завръщането и.
Има до себе си двама великолепни мъже които ще и помагат  във всичко.
Липсва ми страхотната усмивка на Фахрие ,нo и нея скоро ще видим.

Джил, фрага е трепач...Осман с два лъка в тялото продължава с Балгай

Приятна вечер:heart:

# 108
Добро утро, момичета!

Фрагът е страхотен, но не дава никакви отговори на създалите се у нас въпроси от предната серия.
            Всичко ще разберем утре вечер.

Нашият герой Осман не се предава лесно. И с две стрели в тялото пак е готов за бой с враговете.

Тази сцена от 13 епизод ми хареса най-много.

Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 109
Здравейте момичета ,желая ви прекрасен ден!
Гадина Дюндар сам да платял Осман и за племето и за въстанието,като няма смелост сам да се справи с него на-лесно е да го предаде.
Осман му казва че чакалите оправляват само докато станат вълците,те не се предават или свобода или смърт.
Ти с помоща на монголите ли искаш мястото на баща ми.

Права си Mими фрага нищо по точно не ни показва ,особенно кой ще се притече на помощ на Осман!
Но явно е с цел очакване и да си задаваме въпроси.според мен алпите и бамса няма да го оставят сам с вълците,а и Едебалъ с неговото предчувствие.Осман е нужен на всички!

и на мен ми липсва усмивката на Фе,времето е най-добрия лечител а и любовта лекува а тя е обградена с такава.
Мами,Ири,Себим до по късно!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:23 от djil

# 110
Да си извиня ,че ме няма цял денМИМИ,Джил и другите мили приятекки  HeartHeartHeartHeartтехниката ми е болна тази вечер от "КОРОНОВИРУС"

Уморена съм от работа по вируса и чакам за разтуха утре серията в която Осман /Бурак трябва да се справи освен с монголите,София ,приятеля Самса , най-вече с най -близките си риднини-ПРЕДАТЕЛИ:rolling_eyes:ImpFrowning1.

Но ние знаем ,че  Осман превъзмогва всичко!

МИМИ и аз харесах много точно тазиснимка.

Тази сцена от 13 епизод ми хареса най-много.

Ох......

Този спомен  от 29 .06.2017 ме държи  в кондиция ,Вярно ви казвам!

Лека нощ:hibiscus:Hearts

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 22:41 от sebilMM

# 111
Здравейте, момичета!

Днес е нашият ден. Тази вечер ще разберем отговорите на въпросите си. Можеше и една анкетка да направим кой ще спаси Осман.

А този ще го видим ли пречупен най-после. Вижте рускините с какво го сравняват.

А тази актриса ще бъде гост актьор на сериала. Пишат, че тя най-вероятно ще намери Бала хатун и ще й помогне. Щяла да играе ролята на лечителка. Името й е Йълдъз Кюлтюр.

Хубав ден от мен!

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 10:15 от mimivj

# 112
Purple HeartСряда нашия ден ,Мими и аз мисля че не лошо да помислим как ще се измъкне Осман и всеки да даде мнение.

От тез тримата единия си мисля е на страната на Осман със свити юмруци е,явно съвеста го гложди а и Селджан му напомни за кого се би баща му и как умря.Бамса не вярвам да не се появи с Абдурахман също,а и войните му те също.При рускините пише че е възможно реликвите да са подмменени през ноща и Осман не знае ,затова и не го чакаха да ги вземат/хипотеза разбира се/може би са усещали предателство,много тайни и загатки се появвяват.
Малко остана и ще разберем до тогава приятен ден на всички:purple_heart:

Ранен но непобедим.

# 113
Аз пък все още се надявам брат му да му помогне по някакъв начин. Стига се е крил между капките.  Силно очаквам братската кръв да закипи най-после във вените му, не може все по чичо си да се води. Нали все пак е син на Ертугрул.
      Но по-вероятно е Осман да си помогне сам.

# 114
Здравейте, мили Буфолинки!

Благодарности за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Много ми хареса миналият епизод. С идването на монголите, сякаш сюжетната линия стана в пъри по- интересна. Те са поредното изпитание за Осман, но не само за него, изпитание са и за приятелствата му.
Опитвам се, но не мога да разбера Самса Чавуш. Щом Осман е преценил, че не трябва да споделя с тях, значи наистина не трява. Любопитството им и съмненията са на път да погубят приятелството им. Дано Самса си вземе поука и подкрепи Осман, защото подкрепа ще му е нужна.
Мисля, че е време близките на Осман- брат му, Бамсъ, Абдурахман, Едебалъ, а може и Самса, да го подкрепят и да се обединят. Първата им задача е да се справят с монголите, а след това вече ми се иска Осман да вземе властта и да прокуди Дюндар. Този слабохарактерен, мним и страхлив човек, не може да бъде бей на Кайь. А за продажните бейове в съвета дори не ми се коментира- ужас....
Признавам си не очаквах от Батур тази хитра игра, но вълкът козината си мени, но нравът- не! Наистина цялото семейство на Дюндяр е такова- лицемери и двуличници. Нямам търпение Осман да си оправи сметките с тях.
Като споменах оправяне на сметки- крайно време е Балгай да си намери майсторът в лицето на Осман, разбира се. Smiling Imp

Фраговете нищо съществено не показаха...
Вие,  Себи, Мими, Мами, Джил 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,
ще намерите отговорите на въпросите си тази вечер, а аз след няколко дни.

Пожелавам ви много приятно гледане и разбира се, линк за Себи Heart Eyes
https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

# 115
Приятно гледане на всички, които ще гледат онлайл тази вечер.

Сблъсъкът на титаните...

# 116
Добра да е вечерта на Осман мили мои момичета,висок да е рейтингът ,на базата на невероятен по сюжет и действия Серия!

МИМИ,Джил и ти миличка Ири HeartHeartHeart

Имам  линк и ще гледам серията Hug

Надявам се хората ,които дадоха тайната на Осман  ще го спасят и сега .Не мога да си представя ,че ще го изоставят.Или  Едебали ще се включи в лечението му .

Бала ...... тя ще е в  сигурните ръце  Йъалдъз а тя изглежда точно като вещица ,която може всичко Scream

Приятно гледане и супер нет и  серия!

# 117
Обещаващо начало. Осман успя да избяга благодарение на Бамсе и ножа, който успя да му даде.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 20:48 от mimivj

# 118
Гледам . все едно ,че всичко разбирам.Харесвам много началото.
Този път и жените ще се включат в гласуването.
Направиха спасението и на двамата по най- романтичния начин.
  След -О С М А Н......
Б А ЛА......
   И двамата са в ръцете на знахарката.

# 119
Здравейте Мими,Мами,Страхотно начало на серията Много добре замислено да ги съберът двамата а конете за тяхната игра думи нямам даже,Браво на Бамсъ и Абдурахман там няма какда се излъжем.Дюндар и сие нищо ново иначе се мислим за велики глупак.
Да му мислят Осман се завръща,и да треперят.

Общи условия

Активация на акаунт