KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 244
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета!

Снимките са от вчера на церемония по откриването на някакъв нов проект за ценни, редки изделия.
      Тук е и съпругата на президента Емине Ердоган, Йозге Торер - Бала, Емел Деде- Гонджа хатун, Мехмет Боздаг и Аслъ Зейнеп Пекер Боздаг- Съпругата му, за която рускините пишат, че е сценаристка на ОСМАН-ОСНОВАТЕЛЯ. Много странно, тя ли пише сценариите му за нашия сериал? Не съм се заглеждала в надписите преди сериала, но това ще е първата ми задача в сряда.

Приятна почивка!

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:19 от mimivj

# 91

МИМИ, приятно  ми е ,че част от актьорския състав на Осман  ,присъстват  на значими за Истанбул културни събития.Това за мен е комплимент към всички ,които създават серияла ни. Hands ClapHands ClapHands Clap
И двете момичета и Йозге и Емел са красиви , интелигентни и кадърни.

Чаровникът ни намира време и за феновете  си и ги прави със сигурност постоянни зрители на сериала.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 18:06 от sebilMM

# 92
Честит празник,живи и здрави идалеч от коронавируса!
                                    Поздрави и от самия Бу.

https://pic.twitter.com/zcHcU0lRnA

https://pic.twitter.com/xxXuTQvlWT

Спокоен ден!

# 93
  • Враца
Честит празник, мили момичета!!!
Бъдете здрави, много щастливи и МНОГО обичани!!! ❤❤❤

Има нещо в погледа на това момче -“магическо”. Като гледам снимки или видеа когато гледа Чучулигата - много му личи 😄😄😁😁

Себи, много си бърза 😄 Тъкмо пишех, за да ти покрия предния пост и докато се намоткам,  ти публикува 😄😘

# 94
Здравейте!

Честит празник, мили Буфолинки!!!
Бъдете честити, бъдете здрави и щастливи!
Прекрасни сте! ❤

Чудесно пожелание от Бурак! 🥰🥰🥰

Нека да ви е прекрасен празничният ден!!!

# 95
Здравейте, момичета!   Честит празник и много здраве, щастие и късмет ви желая!

И нещо да се посмеем...

Приятен ден!

# 96
Прекрасно настроение в темата , браво,чудесно!

И нашета ФЕ....жена до мозъка на костите си !

Мами Heart  почти съм сигурна ,че когато поста е в два различни календарни дни  не е нарушение на правилата.?

Мами, Ири, МИМИ,Джил....  голям екип сме .
Макар да пишем по- малко от другите амбициозни  теми , надявам се нашите постове  с качество и смисъл.

Щастливата Фе на къна вечерта си.

# 97
Дааааааа!!!
Фе не остави нас, жените, без пожелание.

Много хубави думи, на точното място!!!
Милата ни Фе. ❤❤❤

# 98

Тази снимка на ФЕ мен лично ме притеснява. Не знам какво иска да ни каже с нея, но е възможно най-лошата й до сега.

# 99
Maми , такава съм си когато имам време -бързак Hug

Ири багодрая  забързата информация за  смисленото и сърдечно пожелание за 8-ми март.

МИМИ  Anguished  права си ,че не изглежда много добре , но е в траур и по подходящ  от този безличен цвят едва ли би могла да намери , а той е ужасен и тя никога не се облича в тези тонове.
 За мен е важно ,че се престраши  и ни уважи нас жените ,без да се притеснява от външния си вид.
Така го правят големите и стойностни личности , а тя е такава.
Такава беше и реакцията и когато я дъвчеха за килограмите и на 13 .08  20 когато гадни папараци вървяха след тях и  злорадстваха  за външния и вид.Не се криеше ...усмихваше се  щастливо като майка.
Сега е тъжна и така изглежда.

А днес се навършват три години от годежа им.
                       Да са заедно и обичащи се още много по три години    .

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 20:14 от sebilMM

# 100

Честит празник мили момичета бъдете обичани,щастливи и здрави този корона вирус да си иде както е дошъл!

Момчето се е отчело не че съм се съмнявала.
Извинявам се за отсъствието от два дни ,малко екскурзия до Лозенград с приятелки бяхме ,на празничен обяд с турска кухня така решихме.
Мами и аз обожавам погледа на Бурак определено има най-изкушяващите очи и съблазнителен поглед.Така като той играе с очи малко актьори го могат.Но и лош и суров добре се справя.даже взе да ме стряска.
Пожеланието за 8 ми март си е награда.
За милата ни Фе какво да кажа тъжно ни е момичето и няма как да е друго яче,изгуби баща си.Но е силна жена с воля и има мъж скала до себе си.
Себи,Мами,Ири приятна вечер ви желая!

# 101
Според мен тази снимка на Фе и думите, които тя ни казва, са споделени в правилния ден и в тях виждам много сила. 🙏
Изминалата година определено не беше лека за тях. Раждането на Каран е най- голямото им щастие, но раждането на първото дете е съпроводено,освен с голямо щастие, и със стрес. Другото нещо, което беше тежко, според мен и за двамата, е натоварения график на Бурак. Някъде четох,че Фе го посещава на сета, но предполагам колко и е трудно с малко дете.
Изядоха я медиите заради килограмите. Колкото и силна да е, това сто процента много я е натъжило и повлияло. Това преодоля и сякаш си бяха поотдъхнали и загуби родител... много им се насъбра на семейство Йозчивит. Поне аз така виждам ситуацията.
На последната снимка Фе изглежда изморена, но и много истинска и силна. Тя е успяла да намери силата вътре в нея, както самата тя е написала. И през това ще преминат заедно. Предстои им първата годинка на Каран. ❤❤❤

И през това ще минат. 🙏🙏🙏

# 102
Джил липсваше ни , но си извинена Grinning

Ири Hands Thumbsup за поста ,Така е На последната снимка Фе изглежда изморена, но и много истинска и силна.

Aз лично се чувствам щастлива ,че видях  Фахрие . Така се прави , когато искаш да съхраниш любовта на почитателите.Те ... почитателите каквито сме и ние си я харесваме всякак.

# 103
  • София
Чудесно семейство

# 104
Добро утро, момичета!

Наистина са чудесно семейство, заради коета и нашата тема съществува все още.

Прекрасни цветя като нашето ФЕ.

В очакване на втория фраг за 14 епизод днес. Малко снимки зад кадър са ни пуснали.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт