KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 616
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета в нашия ден ,с очаквания за грандиозен финал на сезона.Така е Мими кой каквото ще да казва Бурак се справи отлично с ролята си ,и не само той добре подбран екип изключителна игра на всички.
малко снимки извън сериала явно са празнували

и един специалист по Ковид -19

да сте здрави и щастливи.
https://vk.com/video-81391111_456242970?t=8s Тук Бурак пожелава на фенка бързо оздравяване .
До довечера .Purple HeartFlowers Hibiscus

# 661
Привет, ..... как сте ? Надявам се готови за финиширането.HeartHeartHeart

Аз съм на линия стига техниката да не ми скрои номер.
МИМИ , права си за Бурак и аз те приема като негов" адвокат"Аз съм се назначила без никой да ме пита за такъв на Фахрие  WinkYumWink

И така в момента съм прокурор /нужен ни е и съдия/ и питам- Как Боран ,който също участва във всички сцени плътно до  Осман намери време и желание да направи тази снимка  в деня на БАЩАТА?

Аз чакам търпеливо 29 06 20г.След това ще му мисля.

Моля се и се надявам на огромен успех на сериала довечера.Наистина ВСИЧКИ го заслужават , заради играта си, заради рисковете които поемаха ..Обичам ги!

До по късно.

# 662
Ииии.... аз съм готова.

Дано очакванията и предаността  ни  се възнагради.
  Гледах първия сезон на Осман с огромен интерес,з
 Смешно е някои фенове все още да искат Енгин- Ертуггру да  е герой и тук в сериала на "Осман".

Осман си е Осман и негов син!
  Аз искам и гледам сериала за да зная ЗАЩ0,КАК и от кого е създадена тази империя.
.Важно е да знаем техния прочит . Стига елементарни емоции.
  В този сериал и  сезон е важен БУРАК!
  Да важна е историята и великолепната игра на него и абсолютно всички!

# 663
СЕБИ, нямам си никаква идея защо не виждаме снимка на Бурак с Каранчо, а вярвам, че в семейния албум имат много такива. Но съм склонна да вярвам, че проблемът идва от ФЕ и нейните вярвания и предразсъдъци, помниш ли колко години нямаха в публичното пространство обща снимка с Бурак, а толкова чакахме феновете да ги видим заедно прегърнати. Тя никога не е крила страхът си от лоши очи и тем подобни вярвания. Може и сега да е нещо подобно, все пак това са двете й най-скъпи същества в живота. А колко чакахме докато ни покажат малкия.

След час е финалът. Приятно гледане!

# 664
ОК.....Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1 адвокат  МИМИ.

Времето е пред нас и ще видим кой ще спечели , Ако си права ще Hands ClapHands Clap

Най- важно е  Буфчетата да се обичат и  да са УСПЕШНИ.
Ние с теб ще се мотаме в съдебните зали   ха ха ха ...

И все пак.... имаме снимки Каран - Фахрие , не от Бурак - Карана????

Сега минавам по същество , а то е финалната серия на "ОСМАН"

# 665
Бесен е Осман Ще направи и невъзможното да унищожи София.
....
.Много е зле .Никога не еи
А   борбата е на много фронтове.....

Бамса отново си намери син в лицето на  Синеочко
Хазал много яко се слага и с  каква ли цел на Дюндар бей.?
В абсолютно неравен бой се бие Осман срещу дрогираните войни на София,,,,,,,Добре че се появиха Бамса и Боран и
Синеокочко , че спасиха Осман.
Скапани са воините на София , но и Осман не е добре.
Ужас ...докато Дюндар се рзправя с лудата си дъщеря, Осман май предава  войната на тюрдите на Синеочко .
Изпратиха някъде Айгюл -далеч за да не е пред очите на Хазал ама Селжан не е във възторг Ще видим що е това?

Успяха да докарат безпомощния  Осман в лагера.

# 666
Хазал хатун придума Дюндар бей да изпратят Айгюл в лагера на брат си, за да я лекуват там най-добрите лекари и той се съгласи. Но естествено планът й е друг - да се отърве от доведената дъщеря. Каза на верния си алп, че ще я придружава в пътуването и да измисли начин да я убие като инсценира, че сама е посегнала на живота си. Нали е луда всички ще повярват, че се е самоубила. Гадна е тази особа, ще ги върти до край всички.

# 667
Милата Бала ...откачи като видя безжизнения Осман

Боже...... никой не може да си представи Осман  безпомощен , а той е !.
  Селжан и Бала се мъчат да го спасят.
 А Брат му припадна от мъка.
Милият Синеочко , не може да си прости ,че заби сабята си в брат си.
 Закле се на гроба му да е до Осман до края на дните си.Аз му вярвам.

Ама когато Осман предаваше Богу дух  си мисля че ако Ба;а го бе целунала страстно щеше да се получи.

Май зарадваха  София с вестта ,че Осман е мъртъв.Дали  не е нов номер срещу нея ще видим.

А сега и Айгюл  е изчезнала, а в лагера на София празнуват смъртта на Осман.

Най великия план на Осман -Да заблуди всички  че умира за да влезе в лагера на София и да приключи с нея.

Абдурахман с една ръка ги помете като с две.
  Идва ред на Осман да сложи край на епохата София и премине в друга .
   Не усетих времето тази вечер.

Супер игра , супер каст БРАВОооооо....... на всички  Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 668
Много хитър ход от страна на Осман.
Възкръсна като феникс от пепелта.
Сцената с Бала и Осман ми се видя много постна, можеше да придадат повече чувства. Ама нали сме си исторически сериал, място за сълзи и сополи няма.

# 669
Страхотен финал момичета.Поздравявам ви за желанието и търпението да изгледате този  сезон на Осман.

МИМИ твоят подзащитен  изигра страхотно ролята си на Осман!БРАВО!!!!
 Като вземам под внимание усилията и енергията ,които е изразходил в последната серия оттеглям обвиненията си  към него.

Наистина момичета видяхме много силна серия с приключването на влиянието на византийци и монголи  в/у тюрките благодарение на Осман.

Очаквам с нетърпение  следващия сезон през есента.

# 670
Добро утро момичета.HugHugHug

Така завърши първи сезон на "Осман"

Отново ,БРАВО на всички от екипа на сериала!!!!!!
      Сега вече нашето момче може да се оттегли на заслужена почивка.

Приятен ден в очакване на последните данни за рейтинга.

# 671
Добро утро и от мен, момичета!

Да си призная снощната серия не покри очакванията ми. За мен лично беше твърде предвидима. Очаквах някаква загадка поне накрая, нещо което да ни подготви за следващия сезон , така че да го очакваме с нетърпение. А то какво-някакво маане, което ме приспа даже. Иначе серията - много битки, много екшън, превзеха крепостта на София. Актьорите играят страхотно, но както съм споменавала и преди, режисьорът трябва да наблегне повече на ефектите. Малко скучно ми идва от време на време. Надявам се следващия сезон да е още по-добре.

Пресата пише за последния финален епизод на ОСМАН и отбелязването му в Инстаграма на Бурак. Един от малцината сериали, останали да се борят със скуката в пандемията. Аплодисменти за безстрашният и силен екип!!!

А ние през лятото се надяваме на повече лични снимки и новини от семейсво Озчивит. Стига са се крили вече.

Рейтингът още не е излязъл.

Хубав ден!

# 672
Здравейте момичета ,снощи имах проблем с нета и днес набързо с мишкатаа хвърлих поглед ,след превода ще коментирам.Мими като загадка аз считам това че София и Балагай може да се окажат живи,Имаше един Ноян при Ертогрул дето все някак оцеляваше.Както и да е предвидимо свърши с поставяне началото на нова справедлива Държава и Велика Османска империя.От тук насетни ни предсоят завоевания и борби с монголци и византийци.
рейтинга е супер
10,73 макар че можеше и повече като за финал.

Те създадоха държава  с вярата си и с борбата за спаведливост.Те създадоха армия,надежда за всички угнетени.
Те раздаваха справедливост и състрадание със сърцата си.Ние се опитахме да предадем началото наедна цяла държава в историята.Надявам се ще продължим да разказваме.Тази година всичко протече тежко.Единственно ние можехме да излезем на вън,когато всички не само в нашата страна но и на вън спряха.Благодаря на господ.
В течение на много смедмици ние работихме без контакт с външния свят.За това бих искал да благодаря на целия екип за сътворяването на историята най-вече на Метин Гюнай.Поздравявам и Бурак Озчивит който работи неуморно ден и нощ,и надругите актьори за жертвите които направиха /изрежда имена на режисьори иии/
Надявам се Господ ще ни даде възможност да се върнем следвашия сезон с нова велика история.Благодари на всички гледащи сериала за поддръжката.И моли за извинения ако има недостатъци.
До довечера момичета ,Сега съм по спокойна значи нашето момче е било заето ,затова и отслабна явно може и да не са напускали мястото до сега .Ще видм сега като почива как ще бъде.Purple Heart

# 673
Привет и от мен следобедно,....HeartHeartHeart

МИМИ, Джил много ви благодаря за всичко споделено днес.
И рейтинга е висок и оценката и изявлението на Боздаг  са впечатляващи.
Браво и за  специалната оценка ,която дава на нашия Бурак.
  МИМИ, ще вземеш да излезеш права , ,че твоят човек ,просто е нямал възможност да се снима с детето си точно на дена на бащата , но Фахрие успя с присъщия си усет и такт да попълни тази липса.
   Да всичко е добре ,когато свърши добре!!!!!

Прехвърляме се на лятна вълна,

Бу идва направо от морето за да направи и Фе и сина си и нас щастливи!

# 674
Тази снимка трябва да е нова. Не можах да позная ФЕ, като момиченце е.

Общи условия

Активация на акаунт