KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 234
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Да МИМИ , още първия ден след края на сериала и     заедно с приятели в Бурса,

Her face is very soft like a baby

New the couple #BurakÖzçivit & #FahriyeEvcen from a restaurant in Bursa

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 22:59 от sebilMM

# 676
Добро утро момичета усеща нашето момче че се чудим какво става и веднага снимка,
така и трябва ще я потретя Себи,Мими Фе е като кукла,сладураната,под снимката има надпис
добре си похапнахме с любимите ми.
Не съм гледала още серията с превод но това ме зарадва мнго сега и на тримата ако пуснат снимка ще е просто супер.

# 677
Добър вечер ,:hugs:HugHug

Какво друго да кажа ,освен ,че съм доволна да видя Фахрие в отлична форма щастливо усмихната, а Бу хич не е отслабнал и пращи от сили  YumYumYum

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 22:01 от sebilMM

# 678
Привет, момичета!

Няма новини, но ние си чакаме 29-ти. Може да ни зарадват отново с нещичко. А пък ако видим и Каранчо щастието ще е пълно.

След една брилянтна роля на Осман следва лято пълно със семейно щастие. Ако някой папарак хване нещо интересно ще сме му много благодарни. Че ако чакаме на нашите ще си останем с чакането.

СЕБИ, гледа ли Мистър грешен, как ти се стори. Аз хванах само края и нищо не разбрах. Дали ще има превод?

# 679
Добър вечер HugHeartHug

Съвсем сигурно е ,че вече  Бу си е при любимите хора.
И бос ходи по тревата ,което го държи здраво стъпил на  земята.

Ще чакаме 29-ти с нетърпение.

И се надявам , че Бу скоро ще излезе от роля и ще започне да се усмихва.
            МИМИ, гледах  го разбира се наш Джан.Забавен  сериал.Може би  в по- луксозна обстановка ще се развива действието  и много повече разголен Джан /нямам нищо против/Къпи се доста често и се   разхожда само с препасана хавлия през кръста.
            Ще го гледам ,защото ме разтоварва но не очаквам кой знае какво.А Джан красив и вълнуващ всякак -с дълга, къса коса.С гел в косата и мокър.

# 680
Здравейте момичета ,равносметка харесами края на първи сезон,изгледах серията с превод София си получи заслуженото не вярван да оцелее,Осман много хитро си изигра картите,така правят великите.От към игра думи нямам страхотни играят на максимум доволна съм .Бамса ми се вижда подстриган или се лъжа.
Момчето си е в къщи доволен и спокоен
Тази снимка която ни зарадва предизвика обсъждане на облеклото на Фе зимно била облечена незнам си каква мода и т.н.Боже то не беше фигура тоне беше ревност сега когато е перфектно изглеждаща дрехите.Нямат умора анти те.Но каквото и да правят суер са си,чакам с нетърпение 29 дано ни отпуснат повече,макар че ги рабирам с тази злоба навсякъде.
Мими и аз погледнах 1 серия на Грешния ми как да не с такова тяло лек комедиия но с много нисък старт тръгнаха,дано нещата станат по добре след 2 серия,иначе Джан си е Джан Мъжкар от всякъде,макар че жестове и мимики сякаш някакво повторение гледам да видим,лошо няма за разтуха е супер.
Приятна неделя момичета с очакване за утре.Purple HeartFlowers Hibiscus

# 681
Добро утро в този прекрасен ден  29 06....HeartHeartHeart

Да са живи и здрави всички членове а сем. Озцивит.Да се обичат, разбират и гледат заедно напред.

Така започна тяхната приказка....

Приятен ден и седмица с надежда на малко милост от тях с малко снимки.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 09:24 от sebilMM

# 682
Привет и от мен, момичета!

Днес е много важна дата за семейство Озчивит!
И както често казваме тук: ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ!

Една красива истинска приказка сътвориха нашите любимци. Нека винаги за тях бъде така!

Очаквам Бу и ФЕ днес да ни изненадат с нещичко. А Ако включат и малкия щастието ще е пълно.

Хубав ден и прекрасна нова седмица ви желая!

# 683
Привет:high_brightness:Nature High BrightnessNature High BrightnessHugHugHug

Май ще се разминем със снимки от Буфчетата и дори аз няма да им се разсърдя.
  Антите прекалиха с ровенето в живота им , но май са забравили ,че Бурак не си поплюва  и решил да се измъкнат ,като си мислят че така сиво облечени и с медицински маски да  минат незабелязани.
  Няма как , толкова любими и красиви актьори и семейство да останат неразпознаваеми.
   Сега се вълнувам накъде са се запътили?

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 20:30 от sebilMM

# 684
СЕБИ, имаме снимка макар и папарашка.
Днес следобед се мъча да я разгадая от къде е.  Прилича ми на някакво заведение, тип пекарна, по рекламните стикери  на вратите с гевреците съдя. А точно до вратата е застанала някаква жена с дете в ръцете, да не би това да е Каранчо с гледачката. Сякаш гледат към мама и тати.

# 685
Здравейте момичета ,Фе не ни забрави посна тази снимка с надпис Любовта е всичко.Заедно са щастливи са и да заминат,да се отдалечът малко няма да е лошо.Аз съм щастлива и с малко радвам им се и се ядосвам и за тях.Антите не спряха.Има нужда от спокойствие.
Мими мистър Грешен с бг преводПриятна вечер момичета.Blue HeartFlowers HibiscusМими,Себи Ири,Мами

# 686
https://pic.twitter.com/OVIIb4EfUl

Aма този млад мъж да не би да е наш Каранчик.

Постнато е от Бурак.Подстригали са му буклите,
МИМИ ,ама той ходи вече... ежа ли го носят вече:stuck_out_tongue_winking_eye:Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Джил, благодаря ти Джан,нашият грешник през лятото.Много ми е обикновена партньорката му.
Като го изгледам ще коментирам подробно.
     Разбрах ,че Ирето е болничка SadДано скоро се оправи и върне при нас,:hugs:Heart

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:55 от sebilMM

# 687
Добро утро, момичета!
Себи, това момченце на снимката няма как да е Каранчо. Не виждам никаква прилика, пък и ми се струва поне на 2-3 годинки. Може би събират някаква помощ за него.
     Джил, гледах Мистър грешен с превод и ми хареса за летен сериал. Много хумор, красиви гледки, издържани тоалети. Обаче не е направен за турската цензурирана публика и от там ниския рейтинг. Много свободно държание, много разврат, много голота... Турският СЕМ очаквам скоро да се сезира. Иначе Джан си е очарователен и в този си образ, харесвам го. Колкото до партньорката му, има още какво да се желае. Не е първа красавица, ама поне да го докара от емоции ще е по-добре. Определено ще го гледам този сериал, стига да ни дадат възможност, че с тази рейтинги...
   На Иринка пожелавам бързо оздравяване, че в това хубаво време е тежко да си болен.
    Днес няма нищо ново от нашите, но все още се надявам да видим това лято някоя почивка на семейство Озчивит в пълен състав.

Хубав ден!

# 688
Привет, Буфолинки!

Благодаря за всичко споделено и за неуморното ви писане в темата, въпреки че няма почти никакви новости. 🌺

Себи, Мими,
Благодаря ви, милички! ♥
Правиха ми операция - остраниха ми апендицита, но вече съм си у дома и се възстановявам. Несъмнено ми е доста гадничко, но и това ще мине. Simple Smile

Нашите не ни зарадваха с нещо новичко, много жалко. Една тяхна семейна снимка така ще ме зарадва точно в този момент, но уви... Вече се чудя кога ли ще ги видим тримата заедно?! 😫

На екипа на Осман пожелавам приятна почивка. Въпреки че спрях с гледането съм много радостна за успеха на проекта и оценявам високо старанието и усилията на Бурак. Определено минаха през трудни периоди, но се справиха.

На вас желая приятен ден!

# 689
Нови, нови, нови!!! Прекрасна е нашата Фе. Вай, пупу! 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт