KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 194
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Привет следобедно Буфолинки  HugHeartHugHeartHugHeart

ЗАПОЧВА СЕ ТОВА КОЕТО ЧАКАМ ОТ 2-години!!!

Фахрие , милото  ми момиче, УСПЯ!!!!!

Успя да брани  и запази любовта си, успя и като актриса , успешен модел,майка и съпруга!

Идва нейното време , надявам се независимо от това на Бурак.
            Достатъчно време даде на двамата си мъже . Сега дойде нейното и дано го използва по- най добрия начин
            за себе си!
            Модел!
            Много успешна роля в сериал!

Ами , миличка ИРИ HeartHeartHeartдобре си преминала през това премеждие и си отново с нас и то със
             страхотни нови снимки.
Скрит текст:
И да знаеш ,че имаш късмет да махнат нещо от теб ,което само би ти пречили при евентуална бременност. Аз преди много години махнах апендикса си доброволно  преди да започнем да работим за деца.YumYumYum

И какво виждаме -Прекрасна жена,
  красив модел, секс символ от всякъде.

Бих се молила АНТИТЕ да си изгрезат петите  ако успеят от злоба та да се кротнат Tired FaceTired FaceTired Face

Понякога си мисля ,че такива гадни постове могат да пишат, проси,необразовани, не удовлетворени от живота си  нищожни женички. Днес четох във фейса  ,че някакви анти на жената на Толгахан С и Алмеда  ,на която той подарила кола я проклели да катастрофира  с нея. Представяте ли си простотия.Какво ли си мислят нашите за да не се показват.

Работим и по друга тема - Осман и жените ,които ни вълнуваха.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 08:38 от sebilMM

# 691
Нашата принцеса се завърна. Повече от прекрасна е!

Много малко модни къщи или козметични фирми биха заложили и продължили договорите си с бременния си модел, но Лореал го направи. Адмирации за тях, ето че не са сбъркали в избора си. ФЕ доказа на всички, че е жена от класа. Да очакваме скоро и рекламния клип.

# 692

МИМИ и от мен адмирации за такава сериозна и утвърдена фирма като Лореал , но в това им се състои  и

престижа-да виждат невероятните  качества на моделите си  независимо от временното  им състояние.

Гледам и се радвам на начина по който експонират Фе - Перфектен!

ЯЯяяяяяяя да видим кой е лайкнал момичето си  SmileSmileSmile

# 693
Добро утро, момичета!

Днес е Сряда, първа седмица без историята на Осман. Добре, че са летните сериали да си запълваме свободното време.

Синеочко и котките...

А при Бурак работата никога не свършва. Тази снимка стара ли е, нова ли е? Но излезе сега.

В очакване на още нови неща сме и най-вече сме нетърпеливи да видим колко е пораснал Каранчо.

Хубав ден!

# 694
Здравейте! 🦋

Добре дошъл, месец юли!

Много ми хареса този колаж. Адски красив и сполучлив.

Да, момичета,
Лореал избраха най- доброто - да запазят договора си с Фе. Определено не са сгрешили.
Чудя се какво ли става с Котон, дали Фе ще започне отново да работи с тях? Много ми е интересно. Искам да я видя и в други реклами, ще ми се да е по- активна. Дано това стане скоро. 🙏

♥ Йозчивит ♥

Хубав ден!

# 695
Привет момичета , МИМИ, Ири HugHugHug

Прекрасни неща сте постнали.Благодаря ви Flowers Hibiscus

Носят си винаги някакви талисмани.

Нова е и явно си почиват някъде. Има отпочинал вид,

Сега ми се ще да изгледам последните два епозида на Осман със субтитри.

# 696
Още снимки с фенове.

Ех, не оставят човека да си изпие лимонадата.

# 697

МИМИ, ама е готин   наш Бу,,, Трябва да имаш невероятно самочувствие или безмерно да го обичаш ,когато Бурак след сериала "Осман" е в най- невероятната си форма  за да застанеш до него  Bowtie!

А мен още не ме е оставило вълнението около "Осман"

Героите които ни вълнуваха  месеци наред преди  и ,по време  на карантината.

A ,миличкият Бу , ще има да излиза дълго от образа в който се вживя   напълно!

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 22:09 от sebilMM

# 698

СЕБИ, аз даже тези дни прочетох, че се и развеждат . Представяш ли си, хората празнуват 3 години от сватбата, а тези малоумници ги разведоха вече.

Бурак изглежда много добре така. Явно сериалът го съсипва и физически и психически. Дали пък нарочно не го гримирват така в сериала, с торбички под очите и по - измъчена физиономия. Да търсят някакъв ефект? Сега в реала е коренно различен.

# 699
  • Враца
Здравейте, момичета!!! 😘😘😘

МИМИ, ама е готин   наш Бу,,,

A ,миличкият Бу , ще има да излиза дълго от образа в който се вживя   напълно!
........

Себи, по повод готиния Бурак:

“😍От арабских поклонников (автоперевод): - захватывающий, привлекательный, красивый, обаятельный, обаятельный, гламурный, яркий, соблазнительный, интересный, красивый, пленительный, захватывающий, соблазнительный, элегантный, благотворительный, ослепительный, изысканный, яркий, неотразимый, красивый Замечательный, потрясающий #BurakÖzçivit” ❤❤

И ... тъкмо ще излезе от роля и ... лятото минало - трябва пак да влиза в роля 😁

А между другото в последните 10-тина серии Бурак изглежда различно от началните серии - в смисъл - като че е гримиран по различен начин - изглежда по-“опасен” 🙄

Момичета, искате ли да променям нещо по заглавната страница?
Мисля да сменя само снимката и друго да не пипам засега. Ако вие имате някакви желания - казвайте 🙂

# 700
Добро утро, момичета!

МАМИ, аз лично нямам никакви претенции относно началната страница и темата. Изцяло ще се доверя на твоята преценка. Ти правиш най-красивата тема във форума, така че каквото и да сложиш все ще е прелест.

Една нова снимка на нашето момче вече във ваканция.

Папараците май са хванали вчера Бурак някъде. Имаме новина.

Малкият Каранчо вече е проговорил. Първата му думичка била МАМА. Че то детето горкото толкова дълго време вижда баща си само по телевизията, какво друго да каже като е все с мама. ФЕ сигурно е на седмото небе.
Бурак е казал, че ще води Фахрие и Каран на почивка.

Това е за днес, момичета.

Хубав ден ви желая!

# 701
Новата реклама на Фе за Лореал.
https://www.instagram.com/p/CCK_d51nzkS/

# 702
Вай, бе! Колко ми липсваха селфитата на Бу!

Много е красив, много. 🥰 Разкошен!

Доколкото разбрах Себи е банната, момичета, защото е публикувала два поста един след друг. Дано ограничението е кратко.

Хубав ден!

# 703
Иринка, верно ли е това за СЕБИ. Много жалко, ако е за повтаряне на пост. И в други теми масово гледам, че го правят.

Вери, тази реклама, която си сложила е старата. Със синята рокля е. Ето я част от новата, която днес излезе.

Ето и снимки от нея.

Просто брилянтна ФЕ!!!!

# 704
Flowers Hibiscushttps://vk.com/feed?z=video-40525808_456242467%2F1c3d316cd4f4f09407%2Fpl_post_-40525808_1130520
https://vk.com/feed?z=video-40525808_456242465%2F6fcb75ba5ab936f2e5%2Fpl_post_-40525808_1130491
това е част от рекламата на Фе,и едно клипче за нейната красота дано се отворят
Здравейте момичета ,напук на антите наште са супер Фе с нова реклама Бу отпочинал с фенове какво повече да искаме,благодаря ви за всичко споделено,минавам на лятно работно време,което ще рече на две работи,няма как докато учат децата.Та по рядко ще мога да пиша ,но ще ви чета редовно.малкия Каран е казал първата си дума,радмвам се нека се насладят на почивката.Съжалявам за Себи:disappointed:,Ири какво означава това колко време не можеш да влизаш.Мами темите са страхотни,сигурна съм че и в новата къщичка ще е супер.Здрави да сме всички другото е добавка за разтуха на душите ни.Мими снощи беше втората серия на мистър грешен за лятото е супер смях и красота.Приятни почивни дни ви желая аз съм на работа ,лятото на морето почивка няма.Обичам ви.Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт