KURULUŞ OSMAN С БУРАК ОЗЧИВИТ/ЛЮБОВТА ПРИЛИЧА НА БУРАК И ФАХРИЕ/СТАРИ И НОВИ ПРОЕКТИ-тема 71

• 33 592
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Ето го и интервюто на Бурак взето от папараците на излизане от някакво заведение май.

Бурак е в много добро настроение и видимо отпочинал и усмихнат както сме го виждали преди.
  Излязъл е вече от образа на Осман. Време беше.

# 706
Добро утро! 🦋

Новини отново няма, но се надявам да видим снимки от почивката на Бурак, Фе и Каран. Много ми се иска това да стане, адски ще се радвам. 🌈

Ами разбира се, че Каран ще каже първо “мама”. Фе не го е оставяла дори за миг.
Прекрасната ни тя.

А “Чучулигата” ще заема винаги специално мястно в нашите сърца. Сигурна съм, че това се отнася и за тях.

Спокойна неделя!

# 707
Добро утро, момичета и щастлива нова седмица!

СЕБИ, липсваш ни! Точно сега ли стана това, когато твоята прекрасница се завърна на подиума?
   ПРЕЛЕСТ!!!  Очаквам с нетърпение истинската реклама на Лореал, такава дето само те могат да я правят.

Джил, все още не съм изгледала втори епизод на Мистър Грешен, нямах време в Петък. Тия дни задължително.

Иринка, твоят летен сериал започва тази Сряда, ако го гледаш пиши дали ти е харесал, за да му хвърля едно око и аз, че двойката ми харесва.

А ние в нашата си тема очакваме с нетърпение фотоси от почивката на семейство Озчивит. За кога ли е планирана?

Хубав и слънчев ден!

# 708
Добро утро и от мен!

Обновявам поста си:
Нашите май вече са на почивка.

Вижте го наш Бу. 🥰
Ама искаме и останалата част от семейството.

Мими,
Наистина много жалко за Себи. Без вас двете, темата въобще няма да е същата. Дано банът й изтече скоро.
А Фе наистина е прелестна. Как ми се иска да я гледам и в някой сериал, а защо не и филм. Ох, дано се случи това.
Чакаме си фотки от почивката, сега това ни мотивира. 😀 Дано папараците ги изловят.
Ще споделя дали ми харесва новият летен сериал. А сестра ми също гледа Грешко и постоянно се смее като луда, явно е много забавен, но аз не мога да се накарам да го гледам, не знам защо... 🤔

Хубав да ви е денят!

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 16:37 от Irinak

# 709

Малиииииииииии, Иринка много готина снимка. Не мога да откъсна очи от нашия красавец.
Искам и аз на тази лодка с този капитан.
Явно почивката е започнала. Дали са тримата?
Може утре да има още снимки. А пък и ако папараците ги надушат къде са , ще сме им много благодарни.
Време е да видим семейството заедно.

# 710
Здравейте момичета Ири Бу е просто супер ма и прекрасницата работи чакам цялата реклама с нетърпение.
И аз много съжалявам за Себи,като знам колко обича Фе щеше да е супер доволна.Мистър Грешен е голям смях,става за разтоварване и докато си чакме новини от семейството ни.Да си почиват но и да не низабравят.все някой папарак ще ги излови къде почиват.
Искам вече снимка на тримата,време е.Приятна вечер момичета:purple_heart:Purple Heart

# 711
Добро утро, момичета!

Да започнем деня с един прекрасен спомен от Буфчетата...

Днес в пресата е новото хоби на Бурак Озчивит.

Актьорът Бурак Озчивит откри сезонът в Бодрум със съпругата си Фахрие Евджен и сина си Каран.
Според пресата, Бурак се е интересувал от риболов като неговите колеги Къванч Татлату и Чаатай Улусой.
Научили са, че Бу пътува с приятелите си в собствената си малка лодка и получава информация за риболов и гмуркане.

А ние искаме да видим снимки на семейството в пълен комплект, а не съчинение по снимката на Бурак в Инстаграм, за която пишат, че е получила безброй коментари и лайкове.

Хубав ден от мен, това е засега!

# 712
Здравейте! 🦋

Най- после! Ето ги папарашките снимки. Има и клипчета, но не знам как да ги прикача.

Мими,
Благодаря ти за новата информация! 🌺
Хубаво е хобито на Бурак. Къванч и Чаатай от бая време се събират да го практикуват заедно. Радвам се, че и Бу прекарва времето си добре. А вчерашната му снимка направо ни отвя. Сигурна съм, че фотографът е Фе.

А ето я и роклята ѝ от новата реклама.

И все пак си чакаме снимка на всички. Ох, дано папараците ги изловят. Не звучи добре да кажа това, ама искам да ги видим. 😀

Мими, Джил и Себи, ако ни чете,
Имайте щастлив ден!

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:37 от Irinak

# 713
Момичета, най-после папараците са ги хванали на почивката в Бодрум.
Снимките са малко неясни, но от далеко е така.

Каранчо вече е подстриган . Голям сладур е станал.

Ех, СЕБИ, къде си сега да се радваш на тези прекрасници. Ето тези моменти чакахме толкова дълго време. Доволна съм!

# 714
И аз, Мими,
много се зарадвах да ги видя.
Фе ме радва супер много - такава всеотдайна майка. Браво на тях, че до сега не са оставяли Каран и винаги го водят с тях. Дано те си качат снимки. Много ще им се изкефя. ♥

# 715
  • Враца
Здравейте, момичета!!!!😘😘😘

Я вижте налето момиче как изглежда 😍😍😍😍
Убийствена е ❤

# 716
МАМИ, тази снимка е стара. От последната реклама на Фахрие е преди да забременее.
Има нови вече с нея, пак е с черна рокля, но по друга.

А тази вечер папараците ни разказаха играта.
Ставаме и ние участници в прекрасната ваканция на Буфчетата. Още снимки ни пускат и още по-хубави.

Бебчо май го е страх от басейна.

# 717
Тази снимка е прекрасна. Милите ми те! 🥰🥰🥰

# 718
Здравейте, момичета!

Очарована съм от снимките снощи! С нетърпение ги очаквахме, но чак толкова в изобилие и в най-смелите си мечти не съм си представяла. Браво този път на папараците, справили са се отлично. Филмче като приказка за Буфчетата са направили.

А продължават да излизат и още нови снимки. Много се радвам на семейната идилия на нашите красавци.

Тук и тримата са в басейна.

Тати Бурак си играе с малкия, а мама ФЕ като орлица над тях.

Каранчо вече не е бебе, а едно пораснало и оформено момченце.

Днес пресата е заета само с ексклузивните снимки на семейство Озчивит. И как няма да е, толкова дълго ги чакаха.

Момичета, много е материалът, не мога да сложа всичко. Поста става много дълъг.
               Джил, къде изчезна, изпусна най-готините снимки.

Хубав ден от мен!

# 719
Здравейте момичета супер сте страхотни снимки,красота стоплихте ми душата ми,така ги исках заедно усмихнати щастливи.Мими поглеждам и следя всичко и се радвам от сърце.Ири не испускаш нищо,много съм заета да пиша но мисленно съм с вас и следч всичко,Много ми е мъчно че Себи неможе да коментира сигурна съм че е щастлива и тя.Дано скоро и те самите ни пуснат нещо.Обичам ви момичета и ви желая всичко прекрасно да сте здрави .Purple HeartPurple Heartповтарям най -милите,

Purple HeartFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт