Прахосмукачка робот- 19

• 67 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Не се стърпях Simple Smile
Момичета, какъвто и робот да си вземете, имайте предвид това:
https://www.facebook.com/martial.tattoo/videos/10222087107270798/?t=3

# 136
Скрит текст:

Някой полза ли такъв? Може ли да споделите мнение за роботите на Miele

Точно за роботите на Miele нищо не мога да кажа, тепърва искам да си купя и така попаднах в темата. Simple Smile
Miele са страхотна марка, ползвам сушилня, пералня и кафемашина  вече 5-та година. Натоварването особено на сушилнята и пералнята е  направо къртовско. Нека не звучи като реклама, но си заслужават всеки платен лев. Simple Smile

Ние също взехме пералня и сушилня на Miele. Освен тях взехме фурна, много държах на пиролизата ( мислите ли, че е необходима екстра ), също взехме и плот с котлони на Miele, но за робота се колебаем..
към момента не виждам май някой във форума да го е ползвал и да сподели мнение, за съжаление..

# 137
Някъде по-назад бях отговорил по-подробно. Сега само с две думи ще кажа, че на Миле роботите за почистване не са им сила. Само след няколко пускания прибрахме нашето Миле в мазето.

# 138
https://kabelelektrik.com/product/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE … 1%86%D0%B8%D1%8F/

Какво ще кажете за този робот,ползва ли го някой от вас,и заслужава ли си ?

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 14:35 от AnMary

# 139
  • Точно където трябва
Някой питаше за развитието на сагата с моя / и другия/ робот. Изпратих снимки и клипове, видя се, че нещо не е ок, но решението на Али е да върна робота и да ми върнат сумата. А изпращането му до Китай ще струва половината от цената му. Така, че...

# 140
Няма ли да ти върнат и разходите?
А иначе поне ще си на по-малка загуба.

# 141
  • Точно където трябва
Ами честно казано, при 450 лв. връщане не знам дали да я връщам. Несериозно изглежда, но накрая да не се окаже и че няма да ми върнат парите, та съвсем. Четири пъти ми се проваляше и отлагаше тая поръчка. Здраве да е!

# 142
Защо не ти изпратят направо нова? Тази така или иначе е за боклука.

# 143
Е, едва ли е за боклука чак. Може да се пробваш да я дадеш в сервиз, нищо не губиш...
А това становище на Алиекспрес ли е, или е само предложението на продавача? Защото ако е второто - отхвърляш го, повдигаш диспут и чакаш по-благоприятно за теб решение.

# 144
  • софия
И защо трябва да се връща до Китай? Роботите се поръчват от европейски склад (Полша, Германия) и се връщата там.

# 145
Здравейте!
Харесала съм си iLife A4s. Живея в 45 квадрата и със среднокосместа котка, която се скубе много. Мебелите са достатъчно високи, за да се мушне роботът под тях, имам само един праг - този на банята, но там няма да пускам робота, а ще мия.
Проблемът е, че настилката е шахмат черно и  бяло, светли плочки, тъмен паркет и контрастни килими (в тъмно и светло). И както аха да пусна поръчката, изведнъж си загледах настилките и се замислих, че тоя под май не става за робот.
Познатите ми, които са с такъв робот (същия модел), също имат много тъмна настилка паркет, но е цялата стая, без светли петна и роботът явно не се обърква и спъва.
Не знам при това положение дали има смисъл да поръчвам. Основната ми прахосмукачка се счупи и мислех да я заменя изцяло с робот, ама... Вашите как се справят със светли и тъмни петна на контрастен фон?
Ако се налага и някой друг модел не се спъва в тъмните петна, мога да си вдигна бюджета за робот до 500 лв (двойно на харесания от мен).
Благодаря предварително!

# 146
  • Русе
Ами честно казано, при 450 лв. връщане не знам дали да я връщам. Несериозно изглежда, но накрая да не се окаже и че няма да ми върнат парите, та съвсем. Четири пъти ми се проваляше и отлагаше тая поръчка. Здраве да е!

Ели
, ако наистина се наложи да го връщаш, продвай с БГ пощи. Дават най-ниски цени + може да се направи приоритет с номер и т.н. Пращала съм пратки из знайни и незнайни места по планетата (служебно) и там нямам проблем с пратките. Големите куриери освен по един чувал пари, искат и една камара документи и накрая не доставят навсякъде.

# 147
  • Точно където трябва
Това е решението на Алито. Продавача нищо не предложи. От европейски склад е, не знам защо дали адрес в Китай. Пък сега не намирам къде да си задам въпроса?

# 148
Бг пощи бяха спряли да приемат пратки към Китай.
https://www.bgpost.bg/bg/messages/2324

# 149
  • Пловдив
Давам отчет за развитието с Roomba. Няма такова....все още Simple Smile Явно му хареса на роботчето във Варна Simple Smile Смеете се, нали? Simple Smile То и аз. На 18.02 я получих....днес е 08.03, а аз все още нямам робот. В момента, в койтосе прибере "блудния син", задължително ще ви пиша.
Някой пита за  Миеле. Може би най-малко аз имам право да давам мнение, но зет ми имат такава и определено не са доволни. Ето защо избора ми беше лесен Simple Smile))))))))) Една марка по-малко Simple Smile)) Ама какъв избор само, а? Wink

Общи условия

Активация на акаунт