Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 861
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София
The Outsider 1.10
последен епизод. изгледал
Скрит текст:
слаб епизод/завършек. харесаха ми само първите 20 мин. когато зомбирания Джак отстрелваше нашите като пилци. Бе брутално. Жалко, че толкова много умряха. И до там.
После в пещерата могъщия демон не направи нищо, за да се защити освен да говори празни приказки без тежест. Е, убиха го, ама за мен неубедително. Така демон не се убива. Дори не предизвикаха срутване и да го погребат. Поне трупа да бяха запалили или не знам да му кръцнат главата. Ок, приемаме, че е мъртъв. И след това идват едни безсмислени и ненужно обяснителни 20 минути (направо се върнах на последните 45 мин. от Завръщането на краля) в които не се случва абсолютно нищо освен, че Тери е онеправдан, нещо което е ясно, че ще се случи.
Не знам, добър сериал като цяло, но разочароващ финал.

# 121
  • Чужбина
И какво ...
Скрит текст:
Не се разбра какво е станало със сина на Ралф ... Егати простотията.

Рейтингът ще падне. А започнаха много добре.

# 122
Аз ще го гледам чак късно довечера,нямам търпение.

# 123
  • Бургас
Изгледах семейство Сопрано, но края ме обърка, моля който го е гледал да ми каже:

Скрит текст:
убиха ли Тони и семейството му в ресторанта?

# 124
  • София
Излязъл е първи епизод от втори сезон на  Liar
Има го качен вече, но все още няма субтитри.

# 125
Новият сериал на Никол Кидман. И Едгар Рамирез участва. Heart Eyes

# 126
Аз ще го гледам чак късно довечера,нямам търпение.
И аз по-късно Simple Smile

# 127
Гледах 3 епизода от "Другият" и мисля да не продължавам. Много ми е мрачен.

# 128
Изгледах семейство Сопрано, но края ме обърка, моля който го е гледал да ми каже:

Скрит текст:
убиха ли Тони и семейството му в ресторанта?

Няма правилен и грешен отговор на този въпрос. Съществуват почитатели и на двете теории. Спускането на "черната завеса" ще задава винаги този въпрос, а феновете на серила ще продължат да гледат сцената в кафето в опити да намерят отговор.

Скрит текст:
Самият създател на сериала веднъж бе казал, че не е, но после веднага отрече и обвини журналистта, че не го е разбрал и че този въпрос за него няма значение. По принцип той е вдъхновен от Кубрик и Одисеята, така че доста фенове правят аналогии в опит да намерят отговор. Детайлите също са плод на анализ - песента, която избира Тони, текста, всеки поглед на Тони и т.н. Тази сцена от години е подлагана на дисекция от страна на феновете.

Според мен в крайна сметка е направен така че да остане открехната вратата за евентуално продължение, но е повече мъртъв, отколкото жив, ако трябва да избирам.   

Трябва да се вземе под внимание, че този сериал беше нещо като "Игра на тронове" днес, така че със сигурност е стоял въпроса пред продуцентите за едно завръщане след време, а финалът предразполага това да може да се случи и никой нямаше да ги обвини, ако бяха направили опит след време.

Само сравнете края на Сопрано и този "край", който създадоха от Шоутайм за Рей Донован. Абсолютна катастрофа бе последният (да се надяваме, че няма да е последен и ще поискат прошка на феновете на шоуто). Краят е скандален, заслужават линч. Да се връщат и да си оправят л******.

# 129
Не мога да кажа, че "Чернобил" ми е любим, защото просто харесвам друг жанр филми и сериали. Но ми направи силно впчатление. Ощо повече, че е правен от британци. "Мандалорианец" много ми хареса и смело мога да кажа, че надминава някои от филмите от най-новата трилогия по игра, по история и ефекти. Чакам с нетърпение втория сезон. Изгледах "Звеното", "The Unit". Сериал по книгата "Inside Delta Force". Мемоарите на ветеран от специалните части. За някои ще е болезнено скучен. Няма много сълзи, сополи, изневери и испанска/турска реч. Има драма, но екшънън е доста повече. Сега гледам "Flashpoint". Полицейски сериал за подразделение, подобно на DC SWAT, но с голяма доза психология и предотвратяване на кръвопролития.  Има си екшъна, има си и драмата. А самия сериал "SWAT" има субтитри само за първи сезон, а беше интригуващ. "SIX", "Морски тюлени" и "Викинги" съм ги гледал на един дъх с много бира и ядки. Добре че си имаме лаптоп, че да не ми мрънкя жената излишно, че за нея както казах, военните и овенните филми и сериали са болезнено скучни, като изключим "Викинги" и "Мандалорианеца".

# 130
  • Бургас
Благодаря Alex_ , значи и за рей донаван ще се ядосвам, още не съм го гледала

# 131
Някой гледа ли “Защо жените убиват”?

# 132
Аз,но още не съм гледала снощния епизод, ще превъртя след като изгледам финала на "Другият".

# 133
За Рей Донован се говори, че може би ще има още един сезон.

# 134
Изгледах наскоро Animal Kingdom и останах супер впечатлена. Много ми хареса. Просто нямам думи. Вече ми е от Топ сериалите. Само малко финала на последния сезон леко ме разочарова, но ще продължа да го гледам разбира се.
  Снощи изгледах и 11.22.63. Общо взето останах със смесени чувства. Не мога да преценя хареса ли ми или не. Имаше си и добрите, и лошите черти. И сега мисля да прочета и книгата на Стивън Кинг.
  А сега започвам See с Джейсън Мамоа. Всъщност току що изгледах първи епизод.  Много е добър. Задържа ми вниманието от началото до края. Със сигурност ще е от сериалите, които ще изгледам на един дъх за два дни. Доста ми го препоръчваха още като излезе, а сега съжалявам за отлагането му от моя страна.

Общи условия

Активация на акаунт