Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 428
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Казата е подновен за 5 и 6 сезон.

# 481
  • Mediterraneo
Какво е казата?

# 482
La. Casa de Pappel - испанския сериал, който ние всички рекорди по гледане

# 483
А Dynasty ще има ли още сезони? Въпреки че изтъпя брутално в последния сезон...

# 484
Има го в турския сайт, но нещо играта на Кейт все не ми допада и не мога да я харесам никъде.
Чакам да излязат вторите серии на Run и Insecure, за да ги изгледам по две.
Тази седмица са финалите на Пожарите и Empire. Pensive
А в четвъртък и петък пускат финалния сезон на La casa de las flores и новия сериал Defending Jacob.

Кейт Бланшет само Уди Алън я режисира добре - неповторима е в Синия жасмин...
Иначе аз затънах в дебрите на The Paradise, по Емил Зола. Още го гледам, много приятен сериал, благодаря на МорийнД, че ми го препоръча. Ще взема да се открехна аз на Зола, че все избягвах да го чета...
Нещо тия жени, дето защо ли убиват, не ми допадна много много....

# 485
  • Вестерос
Да, януари го подновиха.

Май ще има и трети сезон на Мандалорецът.

Делта, виж после Mr. Selfridge.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 17:37 от Tiffany А

# 486
Да, януари го подновиха.

Май ще има и трети сезон на Мандалорецът.

Делта, виж после Mrs. Selfridge.

Тифани, Селфридж съм го изгледала, много е готин. Между другото, между двамата актьори в главни роли в двата сериала ми допада повече мистър Селфридж, но и Морей е сладур. Simple Smile

# 487
  • София
Изгледах мини-сериала, ''The Plot Against America''
https://www.imdb.com/title/tt9308346/?ref_=tt_urv

6 епизода. Продукция на HBO. Адаптация по книгата на Филип Рот. Драма. Алтернативна Америка през 40-те години, когато на власт не е Рузвелт, а Линдберг и САЩ е съюзник на Хитлер. Не съм чел книгата и не мога да правя паралели. Надявах се на 2 сезон, но явно няма да има, защото и книгата е само една и около 400 стр. Пък и по начина по който завърши е ясно, че всичко свърши. Като цяло бих дал една висока оценка с изключение на последния епизод, защото не съм доволен като претупаха нещата и самият край също. Но като изключим това бих казал перфектно шоу със страхотна актьорска игра, кинематография, сценарий, реализъм. Просто се потапяш в историята и забравяш за времето.

# 488
Заговорът срещу Америка го спрях още на втората серия. Не мога да разбера защо американците си падат толкова много по правене на фантастики? По НВО, с малки изключения, дават само измишльотини.

# 489
Някой гледал ли е StartUp?
Започна интересно и ми се иска да чуя и други мнения. С Адам Броуди и Мартин Фрийман.

# 490
Аз изгледах първият сезон на What we do in the shadows. Доста ми хареса. Много отпускащо сериалче. Междувременно си довършвам и Shameless. И сега смятам да пробвам The Outsider. По принцип харесвам книгите на Стивън Кинг, също и филмите правени по тях, и сериалите. Но да видим. Прочитайки за какво става дума, честно казано не ме хвана много. Но кой знае. Може и да ми хареса много.
Скрит текст:
А за следящите Shameless.
Изобщо не очаквах този сезон Фиона да я няма. Знам, че така свърши миналия сезон, но мислех, че пак ще измислят нещо да се върне или изобщо да не е отишла никъде. Някак си е малко странно без нея. Някои ако има информация дали актрисата е напуснала или пък дали има намерение да се връща по-нататък, да пише.

# 491
На What we do in the shadows тъкмо тръгна втори сезон, има излезли 2 серии вече.

А първоначално идеята е тръгнала от едноименния филм.

Мен също много ме развеселява.

Излезе последната серия на Пожарите, има я по торенти.

Някой гледа ли Dispatches from Elsewhere? Много му се чудя.

# 492
  • Вестерос
По торентите я има 7-ма серия, последната е 8, осма не видях.

# 493
По торентите я има 7-ма серия, последната е 8, осма не видях.

Аз свалям оттук:

https://1337x.to/sort-search/little%20fires%20everywhere/time/desc/1/

Даже я прегледах набързо 8 серия...
Нещо не ми допадна този сериал като цяло, започна обещаващо, но мелодрамата ми дойде в повече.

# 494
  • Mediterraneo
La. Casa de Pappel - испанския сериал, който ние всички рекорди по гледане

Предположих, че е касата, да. Все пак дъщеря ми се оказа права Simple Smile Отдавна ми беше казала за двата нови сезона, щом официално са подновени, супер!

Общи условия

Активация на акаунт