Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 453
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Измислих си го.. шега Grinning, естествено, че от интернет, още тогава съм писала в темата. Пускам редовно кое е спряно и кое подновено.

10/16: Why Women Kill (CBS All Access) renewed for a 2nd season as an anthology series (i.e., it will feature an all-new set of characters).

Нови истории, нови герои.

# 466
Е, ако има, ще излезе сигурно тази есен. Мин.година е излязъл август месец премиерата в Америка....
Забравих да споделя за Люцифер - сериалът е също страхотен, разпускащ и своеобразна комедия. И там чакам нов сезон....
А другият женски сериал, за който страдам е Династия.
Господи как ме вбесиха с последният епизод....
Тифани, заедно сме писали! Hug В коя тема си писала? Предполагам че има и тема за женските сериали, различни от турските.
Редактирам се за да се оплача и споделя за Екзорзист и Вещер.
Нямам търпение за Екзорзист да излезе трети сезон. Сериалът бе завлядаващ. Накрая малко се разочаровах когато Томас се оказа гей. Явно, обаче това е мода, която скоро няма да отмине по филмите. Но сериалът завърши обещаващо за трети сезон. ( Не следя информация за тях, въпреки, че ми харесват...)
Вещерят - допадна ми. Повече от филма. Историята е по-завлядяваща,  в по-дълбок аспект разказана. Доколкото разбрах, сериалът е по първата книга. Не съм наясно, но се надявам да пуснат втори сезон по следващата книга. Ще го гледам задължително.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 08:38 от Vicky_P

# 467
Защо жените убиват го дават по Фокс лайф нали? Там са много зле с превода, от време на време гледам Приятели и понеже знам всички реплики наизуст падам от дивана на някои толкова некадърно преведени неща.

Ще кажеш, че превода го е правил човек с 10 - ти клас английски в обикновена гимназия.

# 468
Мис, да точно по Фокс Лайф го дават.
Благодаря за обяснението.
Сега разбирам защо така се разочаровах. Гледах го за да ми дообясни френският, ама усещането не е това което очаквах...

# 469
Unforgotten ми харесва.  За тези, които обичат криминалните истории.

# 470
Туко що изгледах “Safe”, много добра игра, държи те с интерес към екрана през цялото време, и изненадваща развръзка, въпреки, че към края си помислих изхода все пак до някъде ме изненада.

# 471
  • Вестерос
В тази тема споделям за сериалите, когато ги спрат или подновят.

# 472
  • Sofia
Започвам 2-ри  сезон на Altered Carbon (Видоизменен въглерод). Миналата година изгледах сезон 1, който определено много ми допадна и чаках с интерес да излезе и сезон 2...Подходих малко скептично към него, но определено ме изненада . Харесвам такива футуристични екшън фентъзита, за свят от  „реалистично“ недалечно бъдеще, но и далеч не еволюирали „човешки взаимоотношения“ и за мен е едни много добър сериал.
Скрит текст:
Тематиката си е вечният стремеж и борба за надмощие и доминиране над себеподобни, за „избрани“ и „масовка“, като и техните морални и житейски избори и действия и т.н., в един развит технологичен свят, както  и възможността за „пренасяне и развитие“ и на  индивидуалното човешко Съзнание/Душа и т.н., много добър сюжет и развитие до сега…, пък сега ще видим )
.

# 473
  • Mediterraneo
Днес изгледах Unorthodox- мини сериал на Нетфликс. Много хубав! Препоръчвам!
https://www.imdb.com/title/tt9815454/

# 474
  • София-Младост
Загледа Уейъуърд Пайнс... По-шашав е от Туйн Пийкс даже.

# 475
Загледа Уейъуърд Пайнс... По-шашав е от Туйн Пийкс даже.

Много много добър сериал. Толкова ме беше яд, че го канселираха.

# 476
И мен.Страхотна идея и сценарии. И аз изгледах финала на "Защо жените убиват? ".Много ми хареса,скоро не ме е грабвал така сериал.В момента чакам само "Как да ти се размине убийство".Мисля да почна "Историята на прислужницата ",много ми хареса книгата.

# 477
Лещичка, нали сериалът е жесток? И аз скоро не бях така жадно гледала сериал.

Тифани, извинявай. Ще следя темата Hug Благодаря ти Simple Smile
Hug
Другият сериал, който следях и изгледах всичките 6 сезона на Добрата Съпруга. Гледах го още преди две  години. Като го пуснаха по телевизията вече не умирах от желание да го гледам.  Но все пак сериалът има кътче в сърцето си.

# 478
  • Вестерос
Гледай Desperate Housewives и Devious Maids!

# 479
Гледала съм ги. Яки, но не толкова.

Общи условия

Активация на акаунт