Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 393
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Стига ми толкова. Не мога да поема повече. Smile

# 556
  • София
Ехх, тоз пусти Дарк. Чакам да наближи Юни и новия сезон и ще ги изплюскам накуп всичките сезони до тук. Wink

# 557
Аз се отказах от Run след втория епизод

# 558
И аз така. Понякога нямам търпимост и не мога да изчакам да стане по-интересно или да ми хареса. Има толкова много други неща, които могат да се гледат.

# 559
Дайте идеи за криминални сериали, че май изгледах всичко по Нетфликс и останалите в списъка.....

# 560
ACS: Versace, Tyrant

# 561
Първият съм го гледала, вторият нещо не успях.....Може и нещо подобно на Другият, Dark, Homeland....

# 562
Аз сега гледам Макгайвър (римейка) - доста лек сериал, гледам го за забавление. Не знам дали се води криминален, борят се с престъпници, но е по-скоро приключенски.
В следващия епизод ще участват като гостуващи звезди Джери Райън (Стар Трек) и Зак Макгоун (Черни платна) - харесвам ги Simple Smile .

# 563
Благодаря, но не е толкова криминален колкото ми се иска....

# 564
Аз се чудих за Jack Ryan. Гледам, че във втори сезон има доста латино актьори, дори и Корайма Торес участва. Heart Eyes Smile (Липсват ми старите хубави латино сериали.)
Ако остана без сериал за гледане може и да го пробвам.

# 565
Ще се правят още екранизации по Тери Пратчет - сключена е нова сделка, като от компанията Наративия изрично подчертават, че екранизациите ще бъдат колкото се може по-близки до книгите.
Риана Пратчет и останалите свързани лица не са доволни от предстоящия сериал по Стражите - нещо, което си пролича още миналата година в социалните медии.

Изключително се радвам, че хората, свързани с Тери Пратчет се разграничиха от новия сериал и потвърдиха истинските си чувства спрямо него Simple Smile
https://www.theguardian.com/books/2020/apr/28/terry-pratchett-no … ZQuw52vaR0_MH895E

# 566
  • Бургас
sibila777, предлагам ти криминални които съм гледала:
Fafgo
The fall
True detective
Bron
The killing
Trraped
The Night Of

# 567
Здравейте. Напоследък пробвах какви ли не сериали и само ги почвам и спирам. Търсих си нов сериал, не става и не става. Пробвах The Outsider. Изгледах два епизода. Не че беше лош. Просто в момента явно не ми се гледа нещо толкова мрачно и депресиращо. Та го оставих може би за напред в бъдещето. После пробвах сериала Travelers. Интересна идея, но нещо ми липсваше. Последва сериала Friday Night Lights. Ами типично тийн сериалче. Много ми напомни на One Tree Hill. Та и този спрях. И просто реших че е най-добре да си продължа някой сериал, който вече съм гледала. Довърших си Shameless. После пробвах с новият сезон на Вероника Марс, където вече е по-голяма. И нещо изобщо не ми хареса, нищо общо със старата Вероника Марс. Та може би ще си го довърша някой ден, но не и сега. И най-накрая стигнах до Orange is the new black. Преди години бях изгледала първите два сезона. Сега си го довършвам и съм повече от доволна. Явно понякога е най-добре да заложиш на познатото, а да не търсиш на всяка цена нещо ново и различно.

# 568
  • Вестерос
За криминални The killing, Castle, Bones това препоръчвам.

Скрит текст:
замунда и зелка май изчезнаха.

# 569
За кримисериал мога да допълня Бош, точно сега излезе новия сезон.
Питах назад за StartUp, почнах да го гледам. Харесва ми - вече пресполових 1 сезон. Много добро участие на Мартин Фрийман като лош.
Историята е свързана със създаването на нова криптовалута и налагането ѝ на пазара - интриги, корупция, пране на пари и много напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт