Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 415
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
След година и половина чакане, най-накрая тази сутрин 4-ти сезон е наличен по Нетфликс. Смятам да го изгледам до довечера Blush

# 541
И аз го изтеглих, след малко го почвам ☺️

# 542
Аз изгледах първите 2 епизода на Mrs America, Кейт Бланшет е маниак. Слаба роля няма тази жена. Интригуващ е, много таланти събрани. Интересен ъгъл на събитията. Доволна съм.

# 543
Пуснах си Jacob и нещо не ме грабна. Радвам се, че видях Пабло Шрайбър, много различен. Играта на Крис не ми допадна, малкия е добър. Ще си остана с първи епизод. Не ми е интересно.

През деня си пуснах за фон изключително глупаво филмче с Рийзи - Home again. Почти бях сигурна, че един от партньорите й е Сам Клафлин, а се оказа друг актьор. Flushed Laughing Тя добре се ориентира пак към сериалите. Дано е намерила пак интересна книга за снимане. Smile

Пуснах и Run. Първи епизод не беше кой знае какво и втори, ако е така приключвам и с него, че списъка дълъг. Smile

# 544
  • София
Defending Jacob много ми хареса и на мен, интересен е, държи в напрежение.
Killing Eve нещо не ме хваща новият сезон...Едвам ги избутвам епизодите.
Изгледах и каквото е излязло от Prodigal Son - хубаво сериалче, интересен сюжет, макар и с много щуротии и невъзможни неща. Досетих се за други още в началото... Но ми харесва. Съдебният им медик мнооого напомня Ела от Lucifer, изясни ми се защо Ейми Гарсия ѝ се радва толкова и препоръчва сериалчето Grinning
Понеже нямам какво да гледам и от чудене вчера се сетих, предвид датата, че не съм гледала все още Chernobyl. Поправих тази грешка - еми, да, силничък е.
Сега пак съм в началото - нямам нищо за гледане Pensive

# 545
И от мен един глас за "Defending Jacob" , много добър актьорски състав, особено изборът на Джейдън е направо в десетката, историята е интересна и засега върви много добре, и трите епизода ги изгледах на един дъх. Очертава ми се като фаворит сред сериалите излезли тази година.

# 546
  • София
Killing Eve с нищо не надгражда, но явно се кльопа доста, защото вече и за 4 сезона е подновен, а още сме в началото на третия.
В смисъл едно и също, едно и също.

Виланел
Скрит текст:
сега пък ще търси родителите си
това с бебето в кошчето за отпадъци бе голяма простотия.

# 547
  • Свищов
Цяла седмица мотая втори епизод. То едно на ръка, че съм уморена и ми се доспива, ама като знам как изгледах за набързо първите 2 сезона...За Killing Eve става въпрос.

# 548
Дам, съгласна съм с вас.
Скрит текст:
Сякаш отново сме в първи сезон, където Виланел разбра за Ийв и се обсеби от нея. Когато стреля по Каролин и тя не отвори веднага очи, си викам като в Игра на тронове ли ще отстранят главен герой 😁да, ама не.
Нещо играта на Джоди Комър ми буксува 🤔доста еднотипна ми се вижда като facial expressions.
И все пак не е за отписване сериала - лек е, ненатоварващ и мисля, че има какво още да се види.

# 549
  • Вестерос
Ротентоматос са пуснали класация за гласуване за сериали по нетфликс, може да гласуваме, полуфинал е сега.
линк за гласуване

Ето снимка с класацията как точно е преминало гласуването

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/flx-editorial-wordpress/wp-co … _Showdown-Rd5.jpg

# 550
Гласувах за Дарк Simple Smile

# 551
И аз за ДарК.

# 552
  • на изток от рая
Пуснах си Jacob и нещо не ме грабна. Радвам се, че видях Пабло Шрайбър, много различен. Играта на Крис не ми допадна, малкия е добър. Ще си остана с първи епизод. Не ми е интересно.

Дано е намерила пак интересна книга за снимане. Smile

Пуснах и Run. Първи епизод не беше кой знае какво и втори, ако е така приключвам и с него, че списъка дълъг. Smile

Carolina, моля те, дай още един шанс на Jacob.
И аз се надявам скоро да видим Рийз в нов сериал.
Изтеглих и трети епизод на Run. Не знам как я мислят тая работа, та затова ще погледам още малко, интересно ми е .
IMDb ме зарадваха, предстои да излязат два нови сериала по книги на Стивън Кинг: Lisey's Story https://www.imdb.com/title/tt3319460/?ref_=ttls_li_tt   и The Stand https://www.imdb.com/title/tt1831804/?ref_=ttls_li_tt  Дано да са сполучливи, че Кинговите книги хич не са лесни.

А, да, Carolina, дай да го видим тоя списък за гледане, може нещо да си харесамe от него.

# 553
Няма да го погледна повече Джейкъб. Smile Не ми е интересен. А и като имам още неща за гледане се изнервям и почвам да ги отсявам. Като не ми харесат една-две серии и не се занимавам повече с новите сериали.
Иначе на опашката са ми:
Insecure - 4-ти сезон
Скрит текст:

Run - зависи дали ще го следя като изгледам и втората серия
La casa de las flores - tv special и финален сезон
Скрит текст:

Alef - турски, в партньортво с FX, ще видя дали ще ми хареса
Скрит текст:

Most Dangerous Game - чакам да го пуснат с оригинално аудио
Скрит текст:

Flipped - чакам да го пуснат някъде Smile
Скрит текст: