Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 387
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
За два дни изгледах "Големите малки лъжи", страхотен сериал, много реалистичен. Напомня ми за българското кино, което е много реалистично, въпреки, че напоследък правят и други продукции. Но например за "Денят на бащата".

И "Аз съм нощта" гледах, в началото ми беше интересно, но после... като цяло самата история нe ми хареса. 6 епизода е.

От "Бягай" гледах около 10-15мин. и повече не можах. И тази артистка как са могли да я изберат...

# 586
  • Вестерос
В испанската група на Казата говорят, че повече се харесва Vis a Vis , отколкото Еlite.

Медицински не мога да предложа, че не ме кефят и само Анатомията гледам. Навремето съм хващала доста серии на Клъцни/Срежи, но не беше моето нещо.

# 587
Последно изгледах всички сезони на This is us, много ми хареса. Майло Вентимиля и Манди Мур страхотно се справят, уникална химия има между тях.
La casa de papel започнах, но нещо не ме грабна.

# 588
Може ли да напишеш в скрит текст какво се случи с Ребека и децата, че спрях да го гледам. Стана ми банален и досаден вече, но малко ми е любопитно. Гледах го до
Скрит текст:
там, дето се оказа, че детето на Кейт и Тоби се оказа с проблеми със зрението, Кевин беше с братовчедката на жената на Рандал, сега гледам, че е с онази русичката, приятелката на Кейт. Рандал май се опитваше да става кмет, а жена му щеше да се връща на работа като учител по балет. Даваха и брата на Джак.

# 589
Може, заповядай:
Скрит текст:
Рандал стана съветник, жена му сбъдна мечтата си и отвори студио за танци.На Ребека и откриха Алцхаймер и Рандал я принуди да замине за Сейнт Луис да се лекува експериментално.Кевин и Рандал се скараха жестоко, защото Кевин се светна, че брат му е принудил майка им да се лекува, тя не искаше.
От финалните сцени се разбра, че Кевин става баща на близнаци-момче и момиче от приятелката на Кейти, с която си легна веднъж.Разделиха се с братовчедката на Бет. Брата на Джак се бори с алкохолизма, той и Кевин с това се бори, де. Последно и двамата бяха чисти.Кейти и мъжа и осиновяват дъщеря, това се разбра от сцената където на слепия Джак му се ражда дете и сестра му дойде да му честити.
На края на последната серия цялата фамилия се събираше в къщата, която Джак е мечтаел да построи до вилата им и наблюдаваха Ребека, която си отиваше. Това беше края.

# 590
Благодаря. Това май беше 4-ти сезон, нали? А е одобрен за 5-ти и 6-ти.  Кой знае какви глупости ще измислят още 2 сезона. Затова спрях да го гледам. В началото беше много добре Ребека, Джак и трите деца. Идеалното семейство, идеален Джак, после почнаха лека-полека да им намират разни недостатъци и да им измислят истории. Там историята се разводни и спря да ми харесва.

# 591
4 сезона, да! Е, то и в живота няма идеални хора и истории. Хареса ми сериала, изгледах го на един дъх.

# 592
Аз спрях да го гледам на 2-ри сезон, ама хубаво, че са вкарали и малко негативни черти на персонажите, че иначе беше нереално просто.

# 593
  • България
Аз го закъсах, защото новите сериали не ме кефят, ама никак даже и няма какво да гледам...Frowning1
Добре, че имам още малко от моите си, костюмирани сериали и след това....не знам. Не ми се гледат римейкове, както е Амейзинг сторис, примерно, нито пък разни кървища, нито пък Стивън Кинги, нито Чернобили, въобще, суша...иска ми се нещо приятно, но не лигаво, като Къща от карти примерно, да няма убийства, но да държи в напрежение...Но пък и актьорите да ми допаднат, защото те създават цялата атмосфера - нямам угодия направо.
Точно поради същите причини се прехвърлих изцяло на китайски сериали и рядко корейски.
Ако нямаш непоносимост към тази раса, пускам линк към изгледаните от мен сериали, можеш да си избереш нещо:
https://mydramalist.com/dramalist/7814305/completed
Предпочитам фентъзи с исторически елементи и повечето ми изгледани са такива. След белите европейци си падам по китайци или по-скоро по актьорите им - страхотни и като визия, и като игра, така че моето преориентиране беше безболезнено и много лесно.

# 594
Аз спрях да го гледам на 2-ри сезон, ама хубаво, че са вкарали и малко негативни черти на персонажите, че иначе беше нереално просто.

Ами да. Джак се оказа алкохолик, сега и Кевин. Брат му на Джак уби дете по невнимание. Кейт се беше комплексирала от майка си и се заяждаше с нея. Рандал прегаряше от много работа. Ребека и Джак се караха често, тя съжаляваше, че си е изоставила музикалната кариера.

# 595
This is us беше ок първите два сезона. Макар че на мен ми беше твърде лигав дори тогава. Просто абсолютно изнасилена история. Тоя Джак е баси супергероя. Все едно водач на секта е починал...

# 596
Да и трети ми хареса донякъде, но оттам нататък ми писна. Превърна се в Дързост и Красота.

# 597
  • Вестерос
Може да гласувате и на финала на класацията на ротентоматос

https://editorial.rottentomatoes.com/article/the-netflix-origina … KUFw1XGPVxDkS1cQE

# 598
Много интересен финал и победител Heart Eyes в гласуването

# 599
ДарК е най-добрият сериал на Нетфликс. Откъдето и да го погледне човек ... Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт