Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 305
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
Mного е хубав 11.22.63

# 76
Попаднах на един мини-сериал и се чудя дали да го започна. Казва се 11.22.63. Идеята звучи интересна. Ако някои го е гледал нека сподели мнение.. Simple Smile

Романът е жесток, препоръчвам го силно.
От сериала обаче останах ужасно разочарована. Може и да е, защото не понасям актьора в главната роля.

# 77
Аз пък като фенка на Франко ще кажа, че участието му е страхотно и сериала е от малкото сполучливи адаптации по Кинг. Simple Smile

Загледах His Dark Materials - интересен, супер каст, хубави ефекти и май ще детронира See от гласуването ми.

# 78
Почнах го и аз днес. И обожавам Франко Simple Smile

# 79
Аз харесвам братчето, него не.
Изгледах Наркос. Отново хубав сезон. Дано го одобрят за следващ сезон. Blue Heart
Пак останах без интересен сериал за следене. Мисля да видя Breeders и няколко серии на Empire, докато чакам Little fires everywhere. Дано си заслужава. Аа и след два дена задължително превъртам Хаканчо. Joy

# 80
Баща ми също изгледа Наркос и продължението му Ел чапо и май и него го грабна,защото не пропуска серия по бтв екшън.
За последно гледах Supergirl,довърших сезон 4 и започнах сезон 5,но пак го зарязах,защото новите сюжетни линии не ми харесаха,иначе по принцип сериалчето ми допада.

# 81
  • София
Аз ги класирам така:
1. Наркос
2. Наркос: Мексико
3. Чапо

Не че Чапо е слаб/лош. Просто за мен поне издиша в сравнение с 'наркосите'

# 82
Не съм гледала Чапото, но има шанс Наркос Мехико 3 да почне с Чапо и вече залавянето на Феликс. Стигат му толкова сезона. Joy Да погледаме и други вече. Харесвам Диего, но Вагнер ми беше по-симпатичен. Колумбийските сезони бяха малко по-добри.

# 83
# 84
Много безнадеждно изглежда всичко. Дано да спасят Найроби и финалът да не е разочароващ!

# 85
Изгледах 11.22.63 , мерси за препоръката, приятен беше. А и много харесвам костюмни филми, особено от онези години. Има ли друг сериал по СК, освен Другият? Или пълнометражен филм интересен? Но не с много ужаси.

# 86
  • Вестерос
Сериалите- Haven, Under the dome, Castle Rock, Mr. Mercedes

# 87
Мерси! Ще погледна може би само Касъл Рок и Мр. Мерцедес. Другите са или с много нисък рейтинг или ужаси Simple Smile

едит. А, той и КР е страшен. И него ще пропусна значи.

# 88
Сега в Замунда се е появил първи епизод на нов сериал по Кинг - Amazing stories. Едва ли ще го гледам, защото и аз не обичам хоръри, а предполагам, че част от историите ще са от този жанр.
https://www.imdb.com/title/tt5165368/
Стивън Спилбърг е изпълнителен продуцент.

# 89
Вчера изгледах шестсерийният The little drummer girl. Не беше зле,но донякъде ме изнерви,защото действието се развива в годините на соца,1979 година,а изпитвам непоносимост към онзи период. Иначе историята,сюжетът,бяха интересни и заради това го изтърпях. В сериалът става дума за борбата на отряд тайни агенти от Израел да заловят палестински терорист и няма да кажа друго, заради спойлерите,освен че за пореден път у мен се затвърди убеждението,че евреите явно действително се изживяват като някакви мъченици,народ от страдалци,които все са отхвърляни и мразени,едва ли не само защото са евреи.А в конфликта с Палестина със сигурност и техните ръце не са чисти.Затова и се нарича конфликт,нали така?И не става дума изобщо  кой е по-крив или по-прав,но и двете страни не са невинни,щом взимат участие в конфликта.Поне така си го обяснява моето невежо съзнание,не ме съдете прекалено строго,моля!Не разбирам от политика,просто съм лаик.

Общи условия

Активация на акаунт