Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 107 435
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Горски извор

# 46
Кикито, за снимките разбрахме. Някакъв текст няма ли да напишеш? Коментар за сериала? За действието, за акторите, за героите? За продукцията, за сценария.... за каквото и да е? Нали е "форум" тук

# 47
  • Добрич
Поизгледах ги на руски сериите.Интересен ми е,но много бавно се развиват нещата.То интрига след интрига и се чудиш как някой може да е толкова тъп и защо аджеба тези хора не говорят помежду си?Защо не се питат направо така ли е или не?Ами започват едни вътрешни терзания и самонавиване в предполагаемата грешка на другия.От друга стара нямаше да се направят 210 серии.Много са хубави и двамата главни герои,кеф ми е да ги гледам.Други ,които харесвам са Лейла,Нарин и Кемал.

# 48
А аз се питам в кой ли сериал няма подслушване зад вратата....

# 49
  • Добрич
То в реалния живот го има,ти питаш за сериал.

# 50
Всъщност има... в "Божествено", дето от понеделник ще започне по БТВ 21.00ч, имаше го качен на Войо.
Той е доста различен сериал, не прилича на нито един турски

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 10:50 от diziler

# 51
  • Горски извор
Добро утро Flowers Hibiscus

Вие ще пишете и коментирате аз ще чета и поскам. Ако и така има проблем ще си замина  Flowers Four Leaf Clover

с майка си Flowers Hibiscus

# 52
  • Лясковец
А Зафер в кого ли ще се влюби,според мен би си подхождал със сестрата на Емир.

# 53
  • Горски извор

# 54
В момента гледате ли сериала по БТВ?
В това извънредно положение ,заради коронавирусът ,поне сериала  ми оправя настроението.
Много мие интересен ,въпреки ,че е типичната сапунка...
Изгледах и нняколко епизода напред...😊😊😊
Джавидан и Джемре  как ми е противна 😡😡😡

# 55
  • Горски извор

с баща си

с брат си не е жив

# 56
  • Бургас
Сериала започнах да го гледам по късно. Не мога да намеря предишни серии. Горе долу се ориентирам, но само за Лейля и баща й не мога да разбера какво е това минало.

# 57
Сериала започнах да го гледам по късно. Не мога да намеря предишни серии. Горе долу се ориентирам, но само за Лейля и баща й не мога да разбера какво е това минало.

https://www.youtube.com/channel/UCpywdT36luPBzjrEN-z9nvw
Аз ги гледам тук ,има всички епизоди до момента ,но са на турски език.
На мен също ми е интересно за Лейля и баща ѝ. Май са крадци.

# 58

в тубата има всички серии

# 59
  • Лясковец
https://btvplus.bg/search/?id=22662 тук има всички епизоди до днес.

Общи условия

Активация на акаунт