Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 107 994
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Не знам как и с какво, но сериала наистина ме грабна. Гледам, че постоянно правите паралел с друг сериал, но за мен този няма еквивалент, а и аз като цяло не съм гледала много сериали, а турски съвсем.
Тази Джавидан е страшна гаднярка, направо нямам думи. Как може да не вижда колко е добричка Рейхан? Надявам се след време да се осъзнае...

# 76
Аз се чудя на Рейхан  след толкова много сълзи ,проблеми и т.н. как  все още е със всичкия си.
То не са обиди и упреци от свекърва ѝ в първи сезон проблеми с Емир (докато се опознаят и той разбере ,че не се  е омъжила за него заради това ,че е богат).
Дори ще роди преждевременно заради свекърва ѝ(слага ѝ някакви капки във водата . Именно заради тези капки ражда по-рано.)поне така четох ..ще гледаме .
В момента гледам сериала по канал 7. Там са до епизод 217. Иии продължават сълзите и проблемите.

# 77
Чудя се колко серии е първи сезон и в момента кой върви в Турция?
Силно се надявам да излъчат всички серии, опасявам се, че може да са закупили само един сезон и след това да пуснат друг сериал.
Иначе за днешната серия: Дразня се на Емир, че не слуша и не се замисля, все някой друг трябва да му отваря очите  за Рейхан.
А тази Джавидан що за баба е? Нали обожава сина си Емир не би ли трябвало да се рАадва на внуче от него.. какви неща върши... не е с всичкия си...

# 78
Чудя се колко серии е първи сезон и в момента кой върви в Турция?
Силно се надявам да излъчат всички серии, опасявам се, че може да са закупили само един сезон и след това да пуснат друг сериал.
Иначе за днешната серия: Дразня се на Емир, че не слуша и не се замисля, все някой друг трябва да му отваря очите  за Рейхан.
А тази Джавидан що за баба е? Нали обожава сина си Емир не би ли трябвало да се рАадва на внуче от него.. какви неща върши... не е с всичкия си...
Първият сезон е около 80/90 епизода.
Аз също мисля,че най-вероятно само първия сезон ще излъчат (та дали и целият). Честа практика .
Според мен просто, защото бебето ще има гените на Рейхан ,а както знаем тя иска Джемре за своя снаха.
Палнът е направен . Джавидан гледа собствения си интерес. Един път не го попита дали иска да се омъжи за Джемре. Най-вероятно ,ако Емир и Джемре сключат брак , тя ще е по близо до висшето общество на Истанбул. Всъщност ,това е нейната цел ,мъжът ѝ също го знае.
Джавидан най-вероятно и тя е от бедно семейство ,мечтаеща и целяща да се измъкне от това положение.

# 79
Изгледах днешната серия по Бтв.Гледах го помежду другото,правих си други неща.Много са тегави тези серии- затвори,полицаи,разследване ,сълзи..чакам по разведряващи и любовни епизоди.Тези ще ги гледам с едно око.

# 80
  • Добрич
Официално първи сезон е от 70 епизода.Според моя приятелка по канал 7 дават към 200 и някоя серия.И аз се надявам да няма прекъсване,но знаеш ли ка ще е?От друга страна пък "Завинаги","Свободен дух"и"Шест сестри" не ги прекъснаха,та има надежда.

# 81
Официално първи сезон е от 70 епизода.Според моя приятелка по канал 7 дават към 200 и някоя серия.И аз се надявам да няма прекъсване,но знаеш ли ка ще е?От друга страна пък "Завинаги","Свободен дух"и"Шест сестри" не ги прекъснаха,та има надежда.
Снощи даваха 217 епизод по канал7

# 82
  • Добрич
Аз нямам канал 7 и затова питам моята приятелка,която го има и гледа,но не съм се чувала с нея тези дни.Е,пердашат си хората сериите.Въпросът е нашите как ще го излъчват.

# 83
Аз нямам канал 7 и затова питам моята приятелка,която го има и гледа,но не съм се чувала с нея тези дни.Е,пердашат си хората сериите.Въпросът е нашите как ще го излъчват.
Онлайн също може гледате в сайта на канал 7. https://www.kanal7.com/ 14.30 повторението,вечер нов епизод 19 или 20 не разбрах . Снощи го даваха до 21ч. и нещо.

# 84
  • Добрич
Не говоря турски.Иначе го гледам на руски и в ютюб.

# 85
Не говоря турски.Иначе го гледам на руски и в ютюб.
И аз не знам турски...ама пусти интерес😀

# 86

от тези изборените също гледам Завинаги и Свободен дух Blush

# 87
  • Добрич
Завинаги не ме грабна нещо,Свободен дух го гледам чат-пат.Мисълта ми беше,че щом тях не ги прекъснаха,не би трябвало и този да прекъснат.Ама знаеш  ли какво ще им щукне.

# 88
Здравейте !
 Мислех да не го гледам сериала защото сценаристката на "Назови ме по име" и на  този е една и съща и първия го гледах до средата на втори сезон и го зарязах заради все по-мудното действие, а и както разбрах той е завършил в нищото. За сега този е като че ли една идея по добър.  Никак не обичам да гледам насилие върху деца и затова настоящите серии искам по-бързо да свършват. Тъй като почти всички сериали, снимащи се сега ги спряха заради епидемията не знам дали снимат  нови серии на "Клетва". Някой знае ли нещо по въпроса? Благодаря на diziler за информацията за актьорите - аз мислех че ролята на Зафер се изпълнява от актьора, който играеше в "КВФ" Емре,
но като направих справка подтикната от diziler , разбрах че актьорите са различни. Гьокберк Демирджи има трапчинка на лявата си буза или това е бенка ?
   Бъдете здрави !

# 89
Здравейте !
 Мислех да не го гледам сериала защото сценаристката на "Назови ме по име" и на  този е една и съща и първия го гледах до средата на втори сезон и го зарязах заради все по-мудното действие, а и както разбрах той е завършил в нищото. За сега този е като че ли една идея по добър.  Никак не обичам да гледам насилие върху деца и затова настоящите серии искам по-бързо да свършват. Тъй като почти всички сериали, снимащи се сега ги спряха заради епидемията не знам дали снимат  нови серии на "Клетва". Някой знае ли нещо по въпроса? Благодаря на diziler за информацията за актьорите - аз мислех че ролята на Зафер се изпълнява от актьора, който играеше в "КВФ" Емре,
но като направих справка подтикната от diziler , разбрах че актьорите са различни. Гьокберк Демирджи има трапчинка на лявата си буза или това е бенка ?
   Бъдете здрави !
Трапчинка е 😉

Общи условия

Активация на акаунт