👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 807
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря момичета , засега имам две мнения от тук , няма как да изместя ФМ при Стратиев а, тъй като я няма , по принцип ми беше на тази НЕделя , но я отмениха. Тукашните доктори припокриха мнение , да не кажа че се появи съмнение за по - лошо , и къде влезнах да чета из нета , голяма грешка. Гледам да се разсейвам с разни неща , ама нали знаете , как е , като ме попариха с тия новини и сякаш изгубих желание за всичко . Но няма да се оставя на тия мои мисли , знам и вярвам че всичко ще е наред Heart
Благодаря за подкрепата момичета , наистина ми е важна  Heart

# 436
Ако ви притеснява пътуването до морето, разделете го на две, аз така ходех в Гърция сама с детето, карам София-Петрич, спя там някъде, на др ден минавам границата и за 2 часа съм на плажа Simple Smile

# 437
  • София
Пенка, стискам всички палци! Много често този тип проблеми се израстват още в утробата, така че стискам за това! Да минава и да заминава и само радостта да остане! ❤

Брайда, ние сме се “присобачили” към Созопол, изкарваме или аз или родителите ми поне по месец между вас и Черноморец. Обичам този район. Най-много го обичам през май и септември. Понякога ходим и през ноември за няколко дни. Иначе самото лято и около нова година - малко по-на север Simple Smile че при вас е много модерно и ви заливат, не зная как издържате!

Да ви кажа, че първоначално съжалявах, че сгъстих две ФМ през 4 дни, обаче сега съм много доволна. Тази е пораснала с около 45 грама, дори и да следваме отклоненията в двете посоки - най-налко с 20, най-много със 70 гр., което означава, че разте с добър темп. Влязохме около 1-2 минути преди 13,30, баша абсолютно спокойно. Може би защото е петък. Прегледът беше около 20-25 минути, Чавеева е доволна. Каза да продължавам да правя каквото правя - хранене, добавки, движение, антикоагулантите, следвне на захар и антитела. И да й се явя след 30 седмица, ако може 32 или даже 34. Казах й, че
според АГ до 34 надали, тя каза - тогава елате след 30. Сега ще помисля малко, ще хвърлям боб и ще се обадя да си запиша час. При Марков съм в 28, той е малко по-скептичен, така че поне няма да ги сбутвам пак.

Мъжът ми беше разтопен. Ама много са сладки като се размекнат мъжете Simple Smile

# 438
Пенка стискам палци всичко да е наред. А и вярвам, че всичко е поправимо! Прегръдки и положителни емоции от мен 😘😘😘

Белисима и аз се чудя с тези легла. Но задължително искам дървено, а може да вземем и още едно сгъваемо по-евтино, че като ходим някъде да е лесно преносимо. Само не знам дървеното легло как ще се побере до мен на спалнята... Най-вероятно няма да има как и ще трябва да ставам постоянно.

Аз все още нищо не съм купила, ремонта не сме го почнали, въобще до никъде сме, а и аз абсолютно нищичко не разбирам и като ви чета за пелени, шишета, гнезда, стерилизатори, помпи направо ми прилошава хаха. Не съм ходила и на лекции и не съм чела нищо за подготовката, но за симптоми и болежки съм изчела всичко 🧐

Относно почивки ние нищо не сме планували за когато бебка се роди, но този уикенд ще отидем до Пампорово на чист въздух, че не смея никъде където има много хора да се разхождам.

Май в движение ще се уча аз, но да видим 😁

# 439
Пепи, стискам палци всичко да е наред! Дано бързо ти мине времето до 8ми. Ние сме тук и те подкрепяме! Hug
Момичета, намерих и още един вариант на тези "матрачета". Мисля да отида в магазина и да поразпитам.
http://www.babylifemalechko.com/index.php?route=product/product& … p;product_id=4464
Аз съм харесала една дървена кошарка в Икеа, но те не се люлеят, а една приятелка твърди, че е супер необходимост да се люлее креватчето..

# 440
Аз да ви кажа никога не съм носила легло за бебето при пътувания. Освен ако не сте фенове на по-диви места, навсякъде из хотелите си има кошарки, а ако си имате хубава количка със зимен кош, първите 3-4 месеца идеално си нощуват в нея Simple Smile

# 441
Ох леле, не мога да ви изчета!
Пенка, стискам палци всичко да е наред.
Гет риъл, супер приятно е на фм. Аз бих ходила през ден Joy и ММ се беше разтопил. Аз не го водя с мен по прегледи само на фм и му беше много мило.
Мацки, линка с гнездото не можах да го отворя нещо. На коя фирма е да го чекна?
Лимонче, и аз започнах на смарт хит б12, Б6 и вит. Д.
Аз снощи имах малко форсмажорни обстоятелства, та пак тичах до спешно. Няма спокойствие и това си е, ама да сме живи и здрави.
Ние с ММ също много пътуваме. Изобщо по 2-3 страни годишно и 2-3 морета не ни мърдаха. Засега ме е страх да правя планове за лятото, нека всичко е наред, пък най-лесно е да запалим колата към морето.
Оммче, чакаме само твоето коремче. Не се скатавай Grin

# 442
  • София
За леглото, нашето ще е срещу спалнята. Няма да го слепвам до нея. Ще ставам както правех и с дъщеря си. Не е такъв проблем, наистина Simple Smile
Аз я хранех на стол, а не в леглото.
До леглото си имам нощно шкафче, компютъра ми е там, гледам си филми вечер, не смятам че трябва да се лишавам от това Simple Smile

# 443
Благодаря момичета , засега имам две мнения от тук , няма как да изместя ФМ при Стратиев а, тъй като я няма , по принцип ми беше на тази НЕделя , но я отмениха. Тукашните доктори припокриха мнение , да не кажа че се появи съмнение за по - лошо , и къде влезнах да чета из нета , голяма грешка. Гледам да се разсейвам с разни неща , ама нали знаете , как е , като ме попариха с тия новини и сякаш изгубих желание за всичко . Но няма да се оставя на тия мои мисли , знам и вярвам че всичко ще е наред Heart
Благодаря за подкрепата момичета , наистина ми е важна  Heart

Колко добре те разбирам! И аз умрях от страх когато ме попариха на онази морфология. И досега се сещам, но гледам бързо да разпъждам всякакви такива мисли. Имах период, в който с нищо не исках да се захващам, да гледа.. Само четях ужасии. Но това хич не е добре.
Наистина вярвам, че всичко ще е наред, споделяй, когато ти тежи, за д амине времето до 8ми по-бързо!

# 444
  • Варна
Пенка, имаш подкрпата на всички ни! Надявам се всичко и с двете бебенца да е наред! Можеш да ни споделяш как се чувстваш, не се притеснявай изобщо Simple Smile

Ние ще си имаме дървена кошара и това гнезденце го мисля само за първите месеци, за да мога да го нося във всички стаи и да мога да го вземам при мен на леглото. Ние взехме всички големи покупки. Останаха ни само дреболии, а всички роднини и приятели искат да ни вземат също по нещо, така че съм започнала да правя списък с неща,които ще искаме за подарък и това гнезденце и разтегаема кошара ще са двете неща от списъка. Де'т се вика "Да има! "

Кайлин, ще се опитам да ти пусна пак линка:
https://yatas.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0% … no-new-born-baby/
Подсети ме,че снощи и аз малко се панирах, понеже като съм се бръснала съм се порязала и кръвта се смесила с вода и по бикините ми имаше супер голямо петно. Направо сърцето ми щеше да изкочи в първият момент! Какво ли не ми мина през ума. Сравнително бързо установих какво е, но мислено бях тръгнала към спешния. Надявам се и  при теб нещо незначително да е било Heart

# 445
Мерси мило Лимонче. Успях да отворя линк-а. И е на нормална цена.
Аз снощи имах доста силни менструални болки, които не минаваха с часове и реших да ходя да ме видят. Сега лежане вкъщи и утрогестан и обезболяващи. Случват се такива работи Hug

# 446
Пенка, всички сме с теб! Стискам палци тревогите скоро да бъдат заменени от добри новини! Бъди силна и мисли позитивно 💜

Момичета, наскоро четох някои неща относно бебешките приспособления за сън и как могат да се окажат опасни и като цяло за слагането на бебетата да спят. Ще сложа няколко линка, ако на някой му се чете по темата.

Скрит текст:
https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/do-not-use-infant … hFhwkpB3uwe6YhRhQ

https://kidshealth.org/en/parents/sids.html

https://www.facebook.com/935492139855108/posts/2543894789014827/?d=n

Линковете трябва да се копират и да се сложат в браузъра, иначе не ги отваря по някаква причина...

# 447
  • София
Здравейте момичета 🙂
Докато ви изчета от вчера...
Но има много хубави снимки и новини ❤️
Пепи, вярвам че всичко ще се нареди по най-добрия начин. Стискам палци 🍀
Аз да си призная повече харесвам планината. Ходим за седмица на морето заради баткото, но планината е моята страст 🏞️ задължително там си почиваме.
Аз заради факсовете вчера ходих на преглед при друго АГ, всичко е наред. Потвърди думите на следящото, та ми е мирно на главата 😁 днес бях на ендокринолог.. И там всичко е наред.
Гет риъл, за всеки случай да докладвам, на 3 март ще има йога. Пътуването пропаднало заради коронавируса. Пък, ако не средата на март ще се видим 🙂 браво за ФМ.
Да питам някой пие ли Омега 3 и каква?
Сетих се някой за ремонт се оплакваше, та да се похваля и ние още не сме започнали 😂 средата на месеца би трябвало да отворим строителната площадка, да видим 🙂

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 16:31 от Аничк@

# 448
  • София
Anichka, записах се за 3 март! Simple Smile

# 449
Аз пия ултра омега на Now

Общи условия

Активация на акаунт