👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 805
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте аз постоянно съм уморена, щом легна вече съм заспала😁
В тези Детски дрехи Божи и аз ще разгледам какво има.
В Комсед взех още веднага една помпа и комплект на Томи Типи шишенца.Много неща няма онлайн то ми излизаше че и в магазините ги няма та само ни замазаха очите.Мислех да се отбия до някой магазин в София ма като видях на личностите се отказах.
Да ви кажа честно снощи съм легнала станах в 11,после заспах в 2 и станах в 5.Нещо много ме е хванал мързела 😂
Моя АГ не ми е изписва никакви хапчета.Сега се чудя дали ще е проблем да си самоназнача Биозина,защото все съм болна и моя и децата сега са с хрема.Също от малка имам проблем с червата и се чудя за пробиотик.Но намекна ли за хапчета все казва че не вижда смисъл за сега.Едни витамини пия и от Омега3 повръщам и не го пия него само едното ПИЯ.А доктора си е добър и си разбира работата.С тея грипове уж почнах да не чета постовете из фейсбука,само се филмират хората и аз почвам.Вече видя ли нещо за вируси директно излизам от групата или страницата.

# 511
az1993az - , трябва и аз да взема пример от теб. Много се напрягам напоследъг с тези новини, вируси и емигранти. ММ ми забрани да гледам новини. Трябва да си почиваме и да сме спокойни и да си мислим хубави неща.
Лека вечер 🙂

# 512
🎀Честита баба Марта!
Нека на един истински български празник си пожелаем много здраве, щастие и късмет, да бъдем себе си и да се обичаме!🎀

Ми то в този фейсбук почнаха само лоши неща да качват и нищо хубаво Вижте че повечето неща са измислица.Ние хората на всичко вярваме.Защо трябва само да се психясваме и ние.Трябва да сме спокойни сега.Наистина много мами сигурно и вие сте така с този корона вирус се филмират,притесняват.Промиват мозъците на хората.
Да сме живи и здрави ние и бебоците това е най-важното.😊

# 513
Да се отчета и аз с покупките от Комсед днес. 😀
Уж влязох за пелени, стерилизатор и чанта, а излязох със съвсем други покупки.
Чанта нямаше в цвят, който да подхожда на цвета на количката, а и тази марка стерилизатор на който се бях спряла въобще я нямаше в наличност. Ще изчакам следващи намаления в Хиполенд, Айко и т.н.
Преди бях купила 2 светещи на тъмно биберона на Авент и стъклено шише 120мл, а днес взех още едно стъклено шише на Авент в размер 240мл и комплект за хигиена. В нета бях чела , че за начало 2 шишета и 2 биберона са достатъчни.
Взех и възглавница за кърмене на Лорелли. Уж може да се ползва и за спане при бременност и като гнездо за бебето, но тази вечер я пробвах да лежа на нея, но нещо не се почуствах екстра комфортно или може би аз не успях да си я наглася както трябва. 🙄
Ето снимки за нагледно:

Тези шишенца на Томи Типи днес ги гледах за пръв път на живо и доста симпатични ми се видяха, но вече почнах с Авент. Може би за по нататък ще му купя пластмасовия комплект на Томи.

# 514
engruseva, благодаря ти, ще пробвам и аз с поръчка в Ремедиум или Медеа. Защото АГ каза, че на следващия контролен ще ми пусне изследвания и ще ме “хване”, че не съм била сериозна с В12.
Относно витамините аз на своя глава си взех Цитровит 500+ Цинг, отделно все още пия Фолиева киселина и Магне доро + В6+В9+В12. Имам и пробиотик Джеймисън, но за сега не го пия имам чувството, че цял ден трябва да пия само хапчета иначе.
Чудесни покупки имате, момичета. Имам питане относно комплектите със шишета на tommee tippee, стъклени или пластмасови са?

# 515
Аз взех пластмасови 🙂
Сега в Комсед излезе 40лв комплекта.Аз незнам ако кърма пак дали ще са ми нужни толкова шишета, но реших да взема да имам.
Стъклени преди много ги чупех и сега не мисля да взимам.

# 516
  • София
Честита Баба Марта 🧣🥋🧣🥋🧣🥋🧣🥋
(Кимоно и шал слагам, няма мартенички Simple Smile )
 и честит месец на жените!!! 🌺🌸🌼🌻🌹🌷🌞☀
Гледам, че в Ebag има до 40% намаление на бебешки и детски неща до 10 март. Така като гледам продуктите, може би е по-подходящо за вече родили се, обаче има разни памперси, шишета и т.н., та го пускам https://m.ebag.bg/featured/campaign/346/BabyPromo/?utm_source=fa … by-promo-fevruari
За жалост само в София все още. Обаче са сууупер удобни, ползвам ги често. Избирам си ден и час за доставката и никакви тъпканици по хипермаркети. От доста време не съм влизала в магазин за голям пазар. Пък и нали не бива да вдигам сега и тежко, само отварям вратата на апартамента и те слагат в коридора торбите.

Редактирам, за да попитам - вие променихте ли си вече походката и към коя седмица стана това? Вчера забелязах, че съм започнала вече да ходя с мааалко разтворени крака. Та се чудя кога ще вляза във фазата на пингвинското ходене?

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 07:57 от get_real

# 517
Честита Баба Марта, момичета Simple Smile Днес е и Сирни заговезни - да не забравите да искате прошка от тези, които заслужават.
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile  Ние имаме доста да наваксваме с покупките, че до вчера бяхме купили само количката. Но не пропуснахме Комседа с ММ. Купихме 2 бр. шишета на Авент, раница за количката, матрак и протектор за кошара, комарник и зимен чувал за количката. Останах доволна Simple Smile
Успех на всички, които борят бактерии, лоши резултати от изследвания... и всякакви други неволи. Аз утре съм на ЖК и ще пускам изследвания, да видим при мен какво е положението.
Хубав неделен ден ви пожелавам.

# 518
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile
Честита баба Марта! 🔴⚪
Мардина, и аз го взех тоя комплект на Авент , отдавна му бях вдигнала мерника, ама 60 лева не ми се даваха 😂, но сега с намалението излезе перфе Wink
Взех и шишета на Томи типи.
Не знам защо се чудите дали ще ви трябват  шишета или не. Дори и на кърма да е, все ще се наложи някога да му се даде от шише. Не е ли така?
Явно всички сме напазарували добре от Комсета 🤗

Майка ми ми каза, че вече съм вървяла като бременна, ама  аз не мисля, че съм си сменила походката, не и вярвам 😂

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 08:04 от Lemons

# 519
Честита Баба Марта момичета. Да сте живи и здрави вие и вашите семейства 🍀🍀🍀

Ние оправяме багажа и отиваме за два дни към Пампорово 😁 Ще бъдем скиори, но от някое заведение.
За покупките, усещам как аз ще съм от тези, които в последния месец ще купуваме всичко. Ще е голяма веселба 😬
Единственото, относно покупките, което мога да кажа е, че с ММ се чудехме дали да мръднем до Истанбул за пазар. Там лирата е ниска, а и нещата са като цяло по-евтини, та все още се чудим дали ще си заслужава.
Пожелавам ви хубава неделя и бъдете румени и засмени ❣❣❣

# 520
  • Plovdiv, Bulgaria
Честита Баба Марта Simple Smile Да сте живи и здрави най-вече!

Днес ме сви доста кръста, но не ниско долу, а към гърба нагоре някак. Случвало ли ви се е? Болката беше за минутки, но доста силна. Не ми се е случвало на мен такова чудо. Направо ми прималя за момент..

Ние отиваме до село, че детето да може да поседи ден два на чист въздух. Ще използвам да си взема матрака и каквото друго бебешко има там, даже не помня какво съм носила.

# 521
  • Кюстендил
Честита Баба Марта и от мен! Blush Да сте живи и здрави!
По темата за Комсед и аз се разписвам с няколко покупки - комплект пластмасови шишета, стерилизатор, активна гимнастика, бебешки хигиенен комплект и нагревател за шишета. Реших да ползвам Томи Типи, чувам диста добри отзиви за тях
Някой може ли да ми съдейства и с разчитане на резултати от кръв и урина 😁 От петък са готови и някои неща разбрах по тях, но не всичко. Пуснах си и Б12 и ТСХ, но те ще са готови утре и всичко накуп ще нося на АГ, но нямам търпение да чакам повече 😁

# 522
Честита Баба Марта, момичета, 🙂

Бъдете много здрави и щастливи!

christiana_, аз имах на няколко пъти така направо прорязваща болко, чак имах чувството, че ми спира дъха. Като, че ли при мен установих, че е дни, в които пия по-малко вода.
Усмихнат и слънчев празничен ден, мимичета ☀!

# 523
  • Варна
Честита Баба Марта, мами! Здрави и щастливи да сме всички!🍀🌺
За шишетата, и аз взех пластмасови. Мисля също, че ще влязат в употреба дори и при кърмене. Дали ще купя 2 за 30лв или целия комплект с намалението за 60, според мен е на добра оферта. Всеки сам преценява! Мисля за този комплект за хигиена, че го забравихме, но дано има някоя останала бройка по-късно. Загледахме ваничките със стойки, но също не знам защо не взехме, това също може да го добавя за днешното ходене.

# 524
  • София
Честита Баба Марта, момичета Hearts да сте бели и червени, весели, засмени Flowers Cherry Blossom
Заради графици и т.н.снощи отбелязахме и сирни заговезни. Кумовете дойдоха на гости, хамкахме халва, децата се забавляваха на макс 🙂
Особено в сезона избягваме големите магазини, живеем близо до пазара на Димитър Петков и от там пазарувам всичко. Определено обаче пролетта напомня за себе си ... Купихме зюмбюли, лалета, нарциси и вкъщи стана цветна градина Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet
За шишетата купих малко и голямо стъклени на авент, взех и две биберонки. На тях ми е и помпата, стерилизатора, нагревател, но ги дебнах по промоции, всичко онлайн. Гран не обичам да си губя времето по магазини.
Криси, болял ли те е бъбрек? Тази болка на нея ми напомня, и определено не се забравя, ако някога си я изпитвала 🙂. Скоро урина пускала ли си? Може и само обезводняване да е 🙂 но имай едно на ум. Не бях бременна, но нош па ми бяха изписали за болката, оказа се ешерихия.
Хубав ден на всички 🍀🌞❤️

Общи условия

Активация на акаунт