👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 860
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави!

Wigzi вчера бях в Комседа в Делта Планет, то всъщност не знам дали другаде има. Тепърва научавам детските магазини из Варна. 😀 Магазина ми се видя доста опразнен, явно всички живо пазарува. Този хигиенен комплект на Авент тогава беше последния на рафта, но може би пак ги зареждат после. Имаше останаля и 1 бройка на Томи Типи.

Лемънс и аз отдавна му точих зъби на комплекта на Авент, но цената ме караше да се замислям. Сега за 40лв си е идеално наистина. Тъпото е че като отворих несесерчето вкъщи забелязах, че четчицата за разресване в единия край е леко смачкана от притискането, когато е затворено, но пак ще свърши работа. А тоя аспиратор за нос и идея си нямам как ще го ползвам, то си е било гумичка с въздух при натискане. Аз си мислих, че е нещо по-особено 😀 Трябва да поразуча как ще се ползва това чудо.

Според мен и пластмасовите шишенца ще си влязат в употреба , най-вече като започнат да си ги държат сами. Аз смятам, когато дойде този момент да сменя стъклените с пластмасови. За да може да си ги държи детето спокойно и да ги мята, изтърва и т.н. 🙂

# 526
  • Варна
Аз пък хич не го отворих комплекта да го разгледам 😂
На Томи типи ги отварях в магазина ( даже едната консултантка ми се скара), но всичките бяха с разнищени четки. Направо като го отвориш несесерчето и падаха косми от четката. Не ми хареса на мен.
Не знам Авентското как е вътре, грабнах го и излязохме. Ще го проверя като се пеибера. А за аспиратора май ще трябва да се купи и друг освен този. Този е с вакуум и мисля, че няма да върши работа. Май най-добре са тези  “смучещите”.

# 527
  • Варна
То и ние там ходихме, май няма друг Grinning Да ти кажа на Томи ги видях, наистина беше един останал само, но друго пазарихме и така остана Grinning Ще видя дали ще се докопам Stuck Out Tongue Winking Eye
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави!

Wigzi вчера бях в Комседа в Делта Планет, то всъщност не знам дали другаде има. Тепърва научавам детските магазини из Варна. 😀 Магазина ми се видя доста опразнен, явно всички живо пазарува. Този хигиенен комплект на Авент тогава беше последния на рафта, но може би пак ги зареждат после. Имаше останаля и 1 бройка на Томи Типи.

Лемънс и аз отдавна му точих зъби на комплекта на Авент, но цената ме караше да се замислям. Сега за 40лв си е идеално наистина. Тъпото е че като отворих несесерчето вкъщи забелязах, че четчицата за разресване в единия край е леко смачкана от притискането, когато е затворено, но пак ще свърши работа. А тоя аспиратор за нос и идея си нямам как ще го ползвам, то си е било гумичка с въздух при натискане. Аз си мислих, че е нещо по-особено 😀 Трябва да поразуча как ще се ползва това чудо.

Според мен и пластмасовите шишенца ще си влязат в употреба , най-вече като започнат да си ги държат сами. Аз смятам, когато дойде този момент да сменя стъклените с пластмасови. За да може да си ги държи детето спокойно и да ги мята, изтърва и т.н. 🙂

# 528
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави! ❤🤍❤🤍❤🤍

Момичета, мислите ли да си взимате нагревател за шишета и пюрета? Този на Авент е намален в Комсед и ме изкушава, но нз дали ще ми трябва, ако кърмя /а аз имам такива намерения/. Как мислите?

За енергията - аз съм същата. Постоянно уморена. Едвам издържам през сед на работа и уикенда предимно лежа.

Мардина, дала си скрийншот на комплекта за хигиена на Авент. Защо аз не го откривам онлайн? Може ли линк ако все още го намираш 😂

# 529
  • Plovdiv, Bulgaria
Аничка сега като се замисля, вчера наистина почти не съм пила вода..  Може от това да е било. Не знам как боли бъбрек, нямала съм проблеми. А скоро пусках урина, даже и стерилна, беше чиста. Мерси, ще следя днес дали пак ще стане така и ще гледам да пия повече вода.

Тези несесери с тия гребенчета и други неща за мен са леко излишни. Нито гребен сме ползвали, нито четката, аспиратора за нищо не става буквално. Не помня какво друго имаха, май пиличка? И тя ми беше излишна. Тоя път реших да взема само ножичка и нокторизачка (с ножичка ми беше доста по-удобно, даже бързо минах на обикновенна, не бебешка), аспиратора задължително ще имам, от тези за уста ползвам и с малкия поне беше доста употребявана  вещ, сменили сме няколко бройки. Гребени и четки ще видя, ако има коса ще купя.

# 530
# 531
И аз мисля, че тези комплекти са излишни.Само ножичка, гребенче.Безсмислено е да се хвърлят толкова пари за това.

# 532
# 533
Анибанани заповядай линка:
https://comsed.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1 … D1%82%D0%BE-avent

Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави! ❤🤍❤🤍❤🤍

Момичета, мислите ли да си взимате нагревател за шишета и пюрета? Този на Авент е намален в Комсед и ме изкушава, но нз дали ще ми трябва, ако кърмя /а аз имам такива намерения/. Как мислите?

За енергията - аз съм същата. Постоянно уморена. Едвам издържам през сед на работа и уикенда предимно лежа.

Мардина, дала си скрийншот на комплекта за хигиена на Авент. Защо аз не го откривам онлайн? Може ли линк ако все още го намираш 😂

# 534
Честита Баба Марта на всички! Hug Да сме здрави и щастливи и следващата година да вържем мартеничка на едни прекрасни здрави бебчета Heart

Днес ще отскоча до Комсед, ама така като ви чета, май съм позакъсняла. Сигурно всичко е опразнено.
И аз вчера бях с болки в кръста. Появиха ми се, докато се къпя. Едновременно в кръста и в корема, точно като менструална болка. Чак се замислих дали е нормално. Напоследък и коремът ми често се стяга болезнено. Дано не е нещо притеснително. Гледам да не се шашкам.

Момичетата, които взимате витамини от Здравис - някое кодче за намаление дали ви е известно? Мисля да сменя витамините на Тера Нова с тези от Здравис на Garden of Life и да си взема оттам още пробиотици и Омега 3. Ама като погледнах цената в количката лошо ми стана. Даже не знам дали си струва инвестицията или да поръчам само витамините за бременни, а другите неща от друга марка и на по-ниска цена. Брайда, какво ще препоръчаш? Мисля, че ти ги пиеше, нали не бъркам?

АниБанани, честит годеж! С много любов да създадете едно здраво и сплотено семейство!
Аз мисля да взема нагревателя на Томи Типи и някое друго шише. Мисля, че ще е от полза. После и за пюренцата ще се ползва.

Приготвям се за неделната гимнастика. Снежи, нали ти я посещаваше също? Там ли ще си да се запознаем? Blush

# 535
Момичета къде ходите на гимнастика? Искам да започна гимнастика и плуване или водна аеробика 🌞

# 536
Гребенчено може да се ползва при крусти. Иначе помпата за нос, със засмукмане върши много хубава работа, че сега децата масово страдат от задна хрема.

# 537
Дрийм, аз ходя на гимнастика в Yoga Vibe South ( кв. Мотописта, зад Джъмбо на бул. България), а вчера за пръв път ходих на водна аеробика във фитнес Inergy (в Борово). Хареса ми много аеробиката, пораздвижих се и ще продължа да ходя. Треньорката ми даваше подходящи упраженения, когато тези, които показваше на цялата група, не ставаха за бременни.
Виж във фейсбук къде още провеждат тренировки - Водна аеробика “Мария Шпицер”. Имат и сайт.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 12:38 от bellisssima

# 538
Мардина, много благодаря за линка! Нз защо на мен не ми излизаше, и на търсачката и никъде .. сега ще го поръчам хихи
Белисима, за витамините за бременни от здравис ако говориш за тези от 150лв, които са, аз ги пия, не съм ги виждала тук никога на промоция, но си ги взех от сайта iherb.com. Те са американски и там са двойно по-евтини, но ако имаш някой да ти ги прати или донесе, понеже иначе ще имат мито ако поръчаш. На мен ми ги донесоха. Излезнаха ми 80лв. Не мога да разбера каква е тази жестока надценка тук ..

# 539
Точно тях имах предвид. Ужас.. къде са 80, къде са 150 лв. Ще търся някой дали може да ми ги донесе оттам. Изобщо не се бях сетила за iherb. Мерси за идеята Blush

Общи условия

Активация на акаунт