👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 725
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Plovdiv, Bulgaria
Крусти махах успешно с най-обикновено бебешко олио и кърпа. Оставах няколко минутки олиото и след това с помощта на кърпата почиствах леко.

# 541
Здравейте момичета и честита баба МАрта ,аз  малко се поуспокоих. Благодаря ви за подкрепата , нямате идея колко добре действате :
Вчера с малкия излезнахме, накупихме мартенички , минахме през Пепко и купихме по една дрешка и пелени за бебета , не се размина и той с подарък - Монополи .
После пекохме сладки за градинката утре, реши да направим мартенички бисквитки.
Вечерта ММ се прибра и ни заведе на вечеря , та деня мина чудесно.
Днес бяхме при майка ми в училището имаха празник за сирни заговезни . Та гледам да не го мисля много много и все повече се настройвам че всичко ЩЕ Е НАРЕД  Simple Smile

Ани банани - честитоооо безкрайна обич ви желая.
Супер покупки сте си направили всички.

# 542
  • София
Честита Баба марта и от мен! Живи и здрави, румени и засмяни!

Честито за покупките. И ние се разписахме главно с пелени и одеалца.

Пенка - много се радвам, че разпускаш, ще видиш че всичко ще е добре Simple Smile

Вчера пусках изследвания иии за сега няма да се налага да увеличавам протеина на 2 на ден, имам лек напредък с желязото (на сорбифер съм), както и ще намалям вит Б12, че минах горната граница... (в последните 3 месеца пия една и съща доза и си го поддържам около една и съща стойност..., сега как така е скочило, не знам.)
Всички друго изглежда добре що годе.
Утре съм на доплер да мерим кръвоток, а в сряда при Паскалева да видим дали новата доза аспирин, която пия вече 2 седмици ми е добре.

Хубава и спокойна вечер на всички, ние ще сме на скариди и салатка (безмлечно за желязото хах ).

# 543
Честита Баба Мартаа! 💮💮💮да сме здрави всички, радостни,засмени!
И ние се "разписахме" в Комсед 🙂основно за дреболии, шишета и сгъваема кошарка.
Има ли мами, които са се ориентирали към марка козметика вече? Чакам мнения 🙂🙂

# 544
Честита баба Марта! Бъдете здрави, румени, засмени!
Ани Банани, честито и на вас! Бъдете все така влюбени!
Момичета, супер покупки сте направили! Аз днес се разписах в Айко с люлеещ се стол:

Eve13, за козметика се колебая между 3. Преди съм ползвала на seba med  и бях много доволна. Сега и Веледа много ми допада, но ми се ще да дам шанс и на бг козметиката - Бебо. Със сигурност кремчето против подсичане ще е на bpanthen (спасявал ме е често с баткото). Нооо, всичко е до дете и кожа. Моето може да се чувства добре с едно, а детето на приятелка тази козметика да не му понася (случвало се е). Аз съм се заредила с тестери и ще пробвам марките, на които съм се спряла. 😉

# 545
  • София
Аз ще взема юриаж за склонна към атопия кожа. С първото дете почнах с био козметиката на Логона, нямах проблеми. После минах на веледа 1-2 години и детето започна да получава атопични петна. Според дерматолозите, ако детето е склонно, Веледа не хидратира достатъчно.
Сега ползвам Юриаж ксемоз за дъщеря ми.

За бебето ще взема бебешката серия, но бялата (за склонна към атопия):
- за баня
- за мазане
За дупе ще взема:
- тази термална влда на юриаж за пръскане (за почистване на интимните части)
- бепантен
- судокрем
Нямам представа това бебе дали ще отключи подобни неща по кожата си, но моята, на таткото и на каката ни са сухи кожите, та надали ще има той много по-овлажнена кожа от нашите.

# 546
  • Варна
Аз имам комплект за новородено на Uriage,

за първите месеци ще е достатъчен, ще започна с него и ще видя как ще й подейства. Ако не й понесе и се наложи ще се насоча към друга марка и продукти. Судокрема и аз го уважавам доста, със сигурност ще се запася!
Ани Банани, честито и от мен! Cupid

# 547
  • София
Брайда, много се радвам, че облаците при теб се разнасят! ❤🌞❤🌞❤ хубави резултати имаш Simple Smile

# 548
  • София
Брайда, много се радвам, че облаците при теб се разнасят! ❤🌞❤🌞❤ хубави резултати имаш Simple Smile

Моите изследвания все са ок ама все изниква нещо друго ... За мен нещо, което може да се коригира с лекарства и добавки не е сериозен проблем.
Примерно моето црп е над 30 винаги, изпих вече 2 антибиотика и в случая АГ се притеснява да не е някаква скрита маточна инфекция. Не се повлиявам от АБ.

Както някой каза - бебетата са ни добре, здрави, сега от средата до края зависи от нас да ги отгледаме до по 3кг и 9месец (или кой колкото устиска ама поне близо до 9-ти месец).

# 549
Аз имам комплект за новородено на Uriage,

за първите месеци ще е достатъчен, ще започна с него и ще видя как ще й подейства. Ако не й понесе и се наложи ще се насоча към друга марка и продукти. Судокрема и аз го уважавам доста, със сигурност ще се запася!
Ани Банани, честито и от мен! Cupid

Много харесвам тази козметика. Аз с баткото ползвах в началото на бюбхен и после минахме на Бочко. Всичко беше наред, нямал е атопичен дерматит. И сега смятам така да направя. Все още не съм тръгнала на пазар за козметика , но другата седмица ще огледам какво има на пазара за козметика:wink:

# 550

Поздрави момичета за смелостта да купувате. Аз още не смея. С тия проклети вируси...🥺 Мъжо нещо се опитва да се разсополяви не знам 😢 много болни в училище...
Живи и здрави да сме💞💞💞

# 551
Честита Баба Марта,мами! Simple Smile Бъдете живи и здрави!

Честито на всички за новите покупки! Simple Smile Аз от преди три месеца сигурно съм си заплюля хигиенния комплект на Томи Топи,обаче май няма да го купувам като ви прочетох,че четките са измачкани,че като цяло не се ползва всичко от него и т.н. Шишета също мислех комплект да купя ,но май за сега ще взема едно малко и едно голямо Томи Типи Уплтя,пък после ще видим.Една кърмеща майка ми кязязпв наистина мене нужни шише ,когато бебето само кърми.То и вода нали не се дава ,тя било излишна покупка от начало на цели комплекти .За стъклени шишета не мисля да купувам,защото ми се виждат тежки и наистина ще се счупят при изпускане.

Криси,яз резултатите си ги разпитам с помощта на Гугъл.Посто пишеш в търсачката "Разчитане на ПКК " и там ти дава в сайта всяко едно съкращение какво значи.То и от референтните стойности се вижда кое ти в нивкозкие високо.На пвъе поглед само видях,че и тоя хемоглобин е 106 ,което ме успокои,че не само моят е нисък.Сега нямам време обаче да ти коментирам другите неща.

Аз прекарах страхотна неделя с ММ,но пък сега ми липсва ,че замина нощна смяна Sad

За походката,аз отдавна ходя като пингвин Simple Smile

Пожелавам на всички един нов месец само с хубави емоции и прекрасни моменти!

# 552
Честита Баба Марта на всички бъдещи и настоящи мами! Бъдете здрави и отгледайте пухкави бебчета!

Страхотни покупки сте направили. Аз не успях да уважа Комсед, но днес пак се изкуших от марката на Кауфланд Kuniboo, много ми допадат материите и десните, както и цените. Купих хавлийка и пеленки 3 в комплект.
Относно гнездото, аз взех такова, защото със синът ми ми беше много нужно за местене от стая в стая и така и не си бях купила. Ползвах един стар шезлонг. Сега има по-голям избор и страхотни десени.
В процес на търсене съм на бюджетна количка 2 в 1. Някакви мнения/отзиви за тази 🤔 Цената е 299 лв. и определено ми допада.

# 553
  • Sofia, Bulgaria
Честита баба Марта момичета Hearts
Хигиенният комплект е излишен и според мен. Има същия без термометър в Джъмбо за около 5-7лв. Гребена и четката не съм ги ползвала (сега решиме куклите с тях), нокторезачката не ми беше удобна, пилите въобще не потрябваха, а този аспиратор е смехотворен (абсолютно никаква работа не върши), тези дето са за уста и измукваш са най-подходящи. Ножичката също не режеше и набързо си минах към обикновенна такава.
Първоначално купих стъклено шише, бях чела че е по хигиенично и подобни. Честно тежеше ми на ръката и в един момент ме заболя китката от него. Малката се роди 2.750кг и нямаше милата силички даже да цока (странна дума Grinning ), та дръпне 2 пъти заспи и така в началото по половин час и отгоре се хранехме и шишето все в ръката ми беше. Взех после пластмасови и се родихме. На 3 месеца беше си ги придържаше сама.
Не успях да стигна до Комсед , ходихме днес до Вис Виталис с идеята да видим определена количка, съответно ударихме на камък, друго не харесах от там и си излезнахме с празни ръце.
Козметиката, която ползвах и харесвам много е Бюбхен има един гел "от глава до пети" (така се казва буквално) с дозатор отгоре, супер удобен, с хубав аромат, абе с 2 думи прекрасен. Судо крем и Бепантен за подсичане и бебешко олио за масажи пак на Бюбхен.  В последствие съм ползвала всевъзможна мед.козметика (леля й ни снабдяваше, работи в аптека) и нищо не ми хареса така както Бюбхена. Сега съм взела емагската Биодерма, ама май ще я ползва каката, а за бебенце ще заложа на сигурното.

# 554
Аз забърсах само ръчната помпа на авент, като в комплекта има две шишета. Не успях да разбера стъклени или пластмасови са, като пристигнат ще кажа. Дано не са стъклени, че си тежат доста. Мисля да ги ползвам в някакъв момент за вода/чай или ако я оставя по някаква причина.
Хигиенен комплект няма да взимам. Взела съм само ножичка, аспиратор имам за прахосмукачка, а гребен - голямата беше без коса до 4-5 годишна, предполагам и сега ще е така, уви.

Общи условия

Активация на акаунт