Мартенското слънчице намига, нов човек в семейството пристига

• 40 737
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
Дрехите за изписването, живот и здраве, ще ги донесе таткото на самото изписване при нас..Simple Smile
Не намирам смисъл предварително да ги нося.. 🤷♀

# 151
Честита мартенимка, Рая Blush Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстанивяване !

Дрехите (и за мен и за бебето) в деня на изписването ще ги донесе ММ.

И аз предната нощ бях под фалшива тревога - яко болки но не регулярни, даже се изкъпах и лъснах Grinning , подредих си някои неща и легнах да почакам дали ще има развитие, но.. фалшива аларма Disappointed  После цял ден затишие пред буря и сега пак болки пък да видим..Този път май ще ме измъчи госпожицата преди да се появи, а и след като цала бременнист си “показва” рогцата, явно финала ще е подобаващ....
През деня съм на консултация, та ще видим какво ще каже доки.

# 152
и аз вчера следобяд и вечерта мислех, че ще раждам ... следобяд беше ме срязал коремът ниско долу по цялата ширина, после ми беше много странно като стоя права ... вечерта бебето беше много активно и червата ми не спираха да издават пукащи звуци, все едно си пукаше такива балончета хаха https://www.alo.bg/user_files/m/marinaromea/395696_60837683_big.jpg
имах и няколко безболезнени контракции ...
събудих се с леко влажно бельо, тапа не ми е падала (знам, че не е задължително), но може да е някакво изтичане на води ... искам да си дочакам термина, но май няма да е ...
говорихте за интересни дати ... 03.03.2020 изглежда добре хаха но НЕ я искам 😂

# 153
Не знам за вас, момичета, но аз леко параноясвам 🤷😄
Днеска бях на тонове, имам си контракции(нормално- термин 04.03) имам и 3см разкритие.. доктора ме прати вкъщи. Каза, че ако ме приеме сега само ще спре процеса, по-добре на спокойствие, само ако станат по-силни и нетърпими или ми изтекат водите да отида.
Днеска е дошло едно момиче с 8см разкритие и за има няма час и половина е родила. Звучи ми като басня😄
Все още продължава да ме боли кръста и ниско корема, но си е търпимо.. Абе луда работа съм, хем съм спокойна и уж подготвена, ама друго се оказа 😄🤷

# 154
Момичето с балона, май днес ще е твоя ден! 😀 Напълно те разбирам, предстартова треска😀, и аз съм така--хем си казвам спокойна съм, хем "олеле как ще се справя ". Стискам ти палци всичко да мине бързо и да се гушкате с бебето скоро. ☘️

# 155
Днеска бях на тонове, имам си контракции(нормално- термин 04.03) имам и 3см разкритие.. доктора ме прати вкъщи. Каза, че ако ме приеме сега само ще спре процеса, по-добре на спокойствие, само ако станат по-силни и нетърпими или ми изтекат водите да отида.
Днеска е дошло едно момиче с 8см разкритие и за има няма час и половина е родила. Звучи ми като басня😄
Все още продължава да ме боли кръста и ниско корема, но си е търпимо.. Абе луда работа съм, хем съм спокойна и уж подготвена, ама друго се оказа 😄🤷

Според мен, няма начин, да е изцяло спокоен човек. И аз съм много спокойна, ама съм сигурна, че като наближи-ще почне да ме тресе притеснението.
Стискам палци и чакаме да се похвалиш Heart

# 156

Докато четох и сякаш някой ме стисна за гърлото Cold Sweat Дето се вика - Чука на вратата Grinning Стискам палци! Всичко ще е наред. Blush
По-спокойна бих била ако вкъщи ми изтекат водите, а не да се налага да лежа в болницата и там да ми пукат мехура. Домашната обстановка успокоява. Simple Smile
Приготвихте ли бебешкото легълце и дрешките? Hug

# 157
Ние всичко сме подготвили. Пак се разчистих, и разготвих из нас 😂 да не остане таткото гладен случайно...иначе добре, че се прибрах, всичко е спокойно все още😄

# 158
Момичето с балона,чакаме теее с добри новини! 🍀
Стиснати палци и от мен! ✊🙏🏻

# 159
И аз съм дъ сейм. 3см разкритие, болки ниско долу и в кръста, особено като се движа имам чувството, че бебето ще излезе. Утре съм на тонове. Отивам в болница да раждам, само ако виждам звездички от болка или ако ми изтекат водите, иначе не. И без това ми е на 200м от вкъщи.... Дано и ние имаме тоя късмет, да постъпим с едни прилични 7,8см и само да кихнем и бебетата аут хахахахах ☺️☺️☺️. Чак нереално ми звучи.

# 160
Днес бях на преглед, бебчо е добре, но нямам никакво разкритие, а термина ми е утре. В четвъртък пак ще ходя и ако до понеделник не съм родила, ще ме пращат в болницата на системи. Всех си ананас, фурми запичвам да изкачвам срълбите във входа и да наблягам на интимни ласки. Стискайте палци да излезе нормално, много ме притесняват тези системи и това лежане в болницата.

# 161
И аз бях на преглед днес, правихме тонове два пъти, защото първите бяха около 120, но явно бебето беше заспало, след един час разходка  се оправиха.
Термина по ПРМ ми е на 8ми март, а изчисления от докторите е на 15ти.
За моя изненада, имам 2см разкритие, никога не са засичали контракции при меренията и аз до момента болки в кръста или корема не съм имала.
Бебето още е седалищно😔, лекарката каза много да внимавам, и ако усетя дори много лека болка през 20мин да тръгвам към болницата, да не стане голямо разкритието, че може да стане проблем при секциото.

Мамите, който ще раждате секцио и бебетата ще са отделени в началото... мислите ли как ще стимулирате лактацията? Ще си вземете ли помпа за изцеждане?

# 162
и аз вчера следобяд и вечерта мислех, че ще раждам ... следобяд беше ме срязал коремът ниско долу по цялата ширина, после ми беше много странно като стоя права ... вечерта бебето беше много активно и червата ми не спираха да издават пукащи звуци, все едно си пукаше такива балончета хаха https://www.alo.bg/user_files/m/marinaromea/395696_60837683_big.jpg
имах и няколко безболезнени контракции ...
събудих се с леко влажно бельо, тапа не ми е падала (знам, че не е задължително), но може да е някакво изтичане на води ... искам да си дочакам термина, но май няма да е ...
говорихте за интересни дати ... 03.03.2020 изглежда добре хаха но НЕ я искам 😂
elle.n, относно балончетата, на мен на няколко пъти ми се случва да се чува от корема ми едно като къркорене и все едно се обеазуват балончета. А за водите - на всеки различно. С Б1 така по малко ми изтичаха и даже и не разбрах.. очаквах като по филмите ит един път.

girlwithballon, ние и двамата сме от спокойните, но всички ми казват че второто по-бързо излиза Flushed

Вече повечето сме в очакване. ММ само ми вика да лежа да избутам до петък, че тогава е почивка, а в събота вечерта си идва майка му. Не че няма да се справи, но каката е болна вкъщи и ако тръгна да раждам ще трябва на някой от приятелите да я оставим.

# 163
Днес бях на второ мнение и както си го усещах - плацентата е 2 група, което за 34 седмица е абсолютно ок предвид, че близнаците се раждат мас в 37 седмица+.

Моите момчета са 2420 и 2200 вече. Мериха ги по 13 параметъра и съм убедена, че наистина си вървят едри. Това е точно измерване, а не три параметъра +глава, корем и бедро. Затова и масово бебета уж излизат едри, а всъщност са доста по-малки.

В крайна сметка прогнозата е, че ще си ги донося поне до започването на 37 седмица. Пия си магнезия, работя и се гледаме вкъщи с момичетата.
Вечерите и нощите са изпитание за моите вътрешности, но обратното броене започна и за нас.

Искам само да мине 20. Няма как да избягам от секциото, те са си твърдо повече от месец седалищно. Ако успея да мина тази дата, няма да имаме проблем.

Вече съм спокойна и уверена, че макар и трудно, ще имам добър край.

Като гледам тук в темичката масово всички родихте. Останаха мн малко мами, които до чакаха термин, но мога да кажа от опит, че си заслужава. С едно развито,напълно развито бебче, нещата стават много по-лесно и се влиза в ритъм бързо и безболезнено.

Пожелавам на всички ви бързо, лесно и без болезнено раждане. Малко остана да бъдем 2 в 1. 😊

# 164
Вчера 02.03.2020 се роди Йоан. 3300, 50 см. Имах 3 сантиметра разкритие и доктора ме прати за багажчето и ме приеха, сложиха ми епидурална упойка и окситоцин за 5 часа направих пълно разкритие,след един час напъни тоновете паднаха и се наложи спешно секцио.. Хич не е приятно секциото.. SadДоста боли.. Важното е че бебче и аз сме добре. Термина ми принципно беше 18.03.Успех на всички неродили мами. Няма такова усещане да си видиш бебенцето.Сега нямам търпение да се възстановя по бързо и да си го гушкам..

Общи условия

Активация на акаунт