Мартенското слънчице намига, нов човек в семейството пристига

• 40 748
  • 675
  •   1
Отговори
# 165
Честито, Пламъче! Добре дошъл на Йоан! С перфектни размери е. Почивай си и бързо адаптиране с бебо.

# 166
Честит син, Пламъче. Да ти е жив и здрав, а на теб желая бързо възстановяване!

# 167
Хеей, честит празник! 🇧🇬 Да видим дали някой ще ни изненада на 3 март! Датата много ми харесва, но някак искам самият рожден ден да си е празник на детето и семейството, затова ми се иска да го пропусна, както и 8 март, по същата причина! 🤷‍♀️ Не знам какво се случва, при толкова много пазене преди 2 седмици имах постоянни контракции, сега спрях вече да се пазя и да вземам лекарства, а нещата се успокоиха! Прочетох, че и при някои от вас е било така... Дали е на психологическа основа, или просто в онзи период контракциите да били, за да се позиционира бебето и сега вече като е готово, е по-спокойно положението, не знам... 🤰

Пламъче честито! Да бъде здрав Йоан и да ви носи само радост! ❤️ Много красиво име! ❤️ Скорошно възстановяване и много щастливи емоции!

bgzvezdi4ka ти си уникална! Аз се чудя как ще се справям с едно дете, а ти имаш 2 и 2 на път... Вдъхновяваш! 👍

# 168
Пламъче, честито бебенце! Да ти е живо и здраво! Бързо да се възстановяваш и много да се гушкате Heart

# 169
Честит празник и от мен, момичета! 😊

Звездичке, много се радвам, че всъщност второто мнение е с добри новини!
Хайде, бременей си още три седмици с близнаците и вече ви е време за среща! 😍

Пламъче, честито! Да ти е жив и здрав малкият Йоан! Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате вкъщи! Simple Smile

При мен нищо ново под слънцето...38+6...aand living is easy както се казва! Шегувам се, хич не е лесно!😅

Замислих се, че вече много искам бебчо да излиза и да се гушнем, но същевременно е много тъпо от моя страна да мрънкам, че го доносвам почти до термин..
Има толкова майчета, които раждат преждевременно и биха дали мило и драго да доносят до моите седмици, а аз като няква кифла..мрън мрън, тежи ми, хайде...

Права е Звездичката, че после ще се гледа по-лесно едно добре доносено бебенце, живот и здраве! 😇

# 170
Честито на родилите! Хубав месец избра и моят пижо, 11дни след термина - утре влизам за индукция и здраве да е,пък както дойде.

# 171
Късмет! 🍀 Ще чакаме хубавата новина!

# 172
  • София
Вчера, 2 март, в 15 часа, се роди нашият син, Йоан, 4270 г, 54 см. Добре сме, вече излязох от реанимация. Слава Богу за всичко!
Имах планово секцио за 10хи, но заради еднократно вдигнато кръвно направиха секциото по-рано. Интересно, че по ехограф го даваха 3700 г, в 38 г. с. родих.

# 173
Ехеее много Йоановци!
Да ти е жив и здрав! 😇

Верно голяяяямо бебе!

# 174
Честито мамчета, да са ви живи и здрави бебчета и бързо да си ги гушнете. 🤗

# 175
Честити бебчета, честити Йоановци! Да са ви живи и здрави! Честито ppp и пламъче
Нека мартенчетата да продължават да валят!
💜❤️💙
Успех утре Lolipopy™️, да мине леко по вода и както ти искаш, утре чакаме добри новини!

# 176
Браво и на вас, РРР! Добре дошъл на Йоан! ❤️ Възстановявай се бързо!
Няма лошо да се окаже бебчето по-голямо, отколкото са го измерили, обикновено е обратното... 😁

# 177
Всеки ден отварям темата с такова вълнение и така се радвам за всички, все едно аз съм родила. Честити да си мартенските юнаци, а на маите - браво и бързо възстановяване.  Скоро всички ще сте с бебчета, а аз ще си до бутам края на месеца с моите юнаци.

Аз много харесвам датат 3.03, според мен е един от най-светлите и прекрасни празници - който е донесъл мн на нацията ни и най-ценното свободата. Затова ми харесва и мисля, че децата родени на таиз дата носят особено силен заряд.

Леа се роди на 19.02, денят на Апостола. Надявам се това да й дава само поводи за гордост и да знае че кармично е свързана с една с един от най-силните, горди и несломими българи. Ако 1 частичка е взела от неговата духовна сила, значи ще бъда горда мама.
щях да съм щастлива ако имах дете, родено днес. Днес разказва на момичетата за битката при Шипка и какво са пожертвали онези горди българи, за да ни има като нация днес. Те са още малки, но аз винаги съм искала да знаят, че макар и малка държава, България е била велика.
Елина знае кой е Ботев, кой е Левски, днес и за битката при Шипка. Макар и по детски, мисля, че  разбира, че са били забележителни личности.

За мен е важно, детето ми да знае коя е и да не се срамува от произхода си. Дори съм я научила на  първия стих на "Аз съм българче"...

Може би звучи глупаво, но се гордея с това, защото като гледам колко неграмотни тинейджъри има и не знаят тези неща, ме боли сърцето. А и при нас, искам тя да осъзнае и обича България, защото в един момент няма да сме вече тук и ще е мн тъжно децата ми да не чувстват никаква принадлежност и близост с родината ми.

Малко се отплеснах от тема бебета, но се надявам да не съм ви досадила.

Чакам с трепет някой да се похвали с бебенце днес. Успех на всички не родили мами и дерзайте - малко остана.

Благодаря Ви за подкрепата и милите думи - на всички. Бях се притеснила сериозно, но сега наистина ми падна камък от сърцето.

Как ще се оправя - ами с мн търпение и любов. Ще има и сълзи, ще има и трудности, но няма нищо по-удовлетворяващо от едни малки ръчички, които ме прегръщат и ми казват  изпълнени с любов очи:"Мамо, обичам те. Ти си най-прекрасната майка на света" онзи ден Елина ми го каза и аз се разплакаха и тогава осъзнах, че всичките мъки и тревоги, всичките безсънни нощи са си заслужава ли. Че съм постигнала много и Господ ме е дарил с неимоверно щастие. Имам две прекрасни, здрави деца и още две такива на път. Всичко останало е само скромна подробност. ❤️😍😂

# 178
Честито на новите мами! Още сме в началото на март и тепърва ще има много бебета Simple Smile  И на мен ми харесва днешната дата. Като цяло има много хубави - 5,6,7(Тодоровден),10, 11, 12 (12.03.2020), 13 (петък), 15. Тези са ми фаворити. Моят термин е на 16, ММ ми се надява да излезе на 21, за да е овен хахахх. Доста са ни различни мераците Wink Днес навъртях 11 км, качвам стълби.. гледам да съм активна. Вече движенията на бебето са по-ограничени, струва ми се, че е паднал коремът. На 5.03 съм на тонове и ще разбера дали има развитие Wink

# 179
Хей, честити Йоановци и бързо възстановяване на майките.

И аз се присъединявам към дата 02.03. Явно много бебета тогава са решили. Нямах никакви изгледи за скорошно раждане, включително и лекарят ми беше на това мнение. Обаче ми започнаха едни леко болезнени контракции, които дори и не станаха прекалено болезнени, приеха ме в болницата с 8 сантиметра и за нула време се появи дъщеря ми. Явно наистина вторите деца се раждат по-бързо.

Стискам палци и вашите раждания да са по вода!

Общи условия

Активация на акаунт