Мартенското слънчице намига, нов човек в семейството пристига

• 40 769
  • 675
  •   1
Отговори
# 195
desss_i, В болницата където раждах аз беше адската жега. Аз вода не пия много, много. Но си спомням, че от топлото там докато ми донесяха шишето 1,5 л. с вода и започваше яко пиене. И явно заради водата кърмата ми слезе много бързо и изведнъж се наля. Беше ужасно! Станаха на камък. И ми дадоха тяхна помпа да се цедя. А АГ ми каза да намаля течностите.
В последствие разбрах, че пиенето на вода е свързано с кърмата и освен това спомага да се избегне някаква болка в главата от упойката при секциото. Ама коя упойка ... не знам. Аз нямах такава.

# 196
Мами, да се похваля.
Днес в 10:20ч. се роди дъщеря ни София!

4.480кг и 51 см. 😍🤗😍😍😍
Избрахме секцио, за което съм безкрайно благодарна. Докторката каза, че нямаше шанс да стане естествено. Ехографа преди 3 дни показа бебе 3.800 ... а то почти килограм нагоре . 😀😀😀
Бебка е добре,  аз съм добре и всичко е прекрасно!
Желая на всички бъдещи майки леко раждане и прекрасни бебета !  Най-хубавото предстои! 😍😍😍😍😍

# 197
Честитоооо, Mishaela! Много здраве и късмет за малката София! ❤️ Бъдете щастливи!

# 198
Мами, да се похваля.
Днес в 10:20ч. се роди дъщеря ни София!

4.480кг и 51 см. 😍🤗😍😍😍
Избрахме секцио, за което съм безкрайно благодарна. Докторката каза, че нямаше шанс да стане естествено. Ехографа преди 3 дни показа бебе 3.800 ... а то почти килограм нагоре . 😀😀😀
Бебка е добре,  аз съм добре и всичко е прекрасно!
Желая на всички бъдещи майки леко раждане и прекрасни бебета !  Най-хубавото предстои! 😍😍😍😍😍

Честито бебенце! Heart Да е много здрава!

# 199
Честита дъщеря, Mishaela! ❤ Да ти е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб желая!

# 200
Честито бебче! И аз смятам, че дорбе си решила секцио с тези кг!
Бързо възстановяване! ❤️

# 201
Момичета, от снощи съм с едни болки странни. Не са силни, притъпени са и са ниско долу. Усещам напрежение, точно като преди цикъл. Отиват и към кръста... В същото време, нямам болезнена контракция, все така подготвителни са.
Има ли шанс, тая тъпа болка да е към подготвителните или бебето просто да се намества, или де да знам и аз?
Имам три седмици и нещо до термин и не ми се ще да излиза сега (36 +3 съм). Confused

# 202
Момичета, от снощи съм с едни болки странни. Не са силни, притъпени са и са ниско долу. Усещам напрежение, точно като преди цикъл. Отиват и към кръста... В същото време, нямам болезнена контракция, все така подготвителни са.
Има ли шанс, тая тъпа болка да е към подготвителните или бебето просто да се намества, или де да знам и аз?
Имам три седмици и нещо до термин и не ми се ще да излиза сега (36 +3 съм). Confused

С такива болки съм от твоята седмица. Днеска ми е термина, не съм родила. АГ каза, че моите са подготвителни. Но пък с тези болки съм си направила 3см, е не за един ден, а за 2-3 седмици.
Днеска ще видим какво е положението Simple Smile
Тоновете до сега не са ми засичали регулярни контракции. Говори си с АГ Simple Smile

# 203

С такива болки съм от твоята седмица. Днеска ми е термина, не съм родила. АГ каза, че моите са подготвителни. Но пък с тези болки съм си направила 3см, е не за един ден, а за 2-3 седмици.
Днеска ще видим какво е положението Simple Smile
Тоновете до сега не са ми засичали регулярни контракции. Говори си с АГ Simple Smile

Ще го преслушам, надявам се, да си седи бебето вътре. Blush
Да споделиш , как са нещата след прегледа. Твоето бебе, определено се чувства чудесно вътре и не му се излиза. Blush

# 204
аз днес бях на преглед (39+2), тонове наред, води наред, бебе седалищно 😂 ... казах, че го чакам до термин, ако реши само да излиза и насрочих дата деня на термина (не искам да преносвам) ...
АГ ме похвали, че всички други на моята възраст (почти 30) вече са били родили, а аз съм успяла до този момент да задържам ...
обясни ми, че изкарва бебето за 2 мин., работи с ръце ... за няма и час ще съм готова и за среща с публиката 😂 ако всичко е наред, предчувствам, че неделя няма да се спи ...

# 205
Mishaela Честото бебче 🥰, да ти е живо и здраво, скоро да се приберете у дома и да си се радяате един на друг.

Аз съм на 32год. и съм  в 40+1 г. с.
Не всички мами над 30 са родили 😊

girlwithballon, казаха ли ти до кога ще чакат да тругне само бебчето, на мен ми казаха в понеделник ще ме пращат на системи, от което тръпки ме побиват.
Утре съм на лекар и се надявам с разходките, секса и ананаса да съм забързала процеса.

# 206
Имаме беебе  Hug
Системата обаче не ми свърши работа за жалост.Скрил се там на топло и не искаше да излиза, та го извадиха накрая.
Бузльо, малко рошав и розовичък Kissing Heart

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 16:57 от Lolipopy™️

# 207
Имаме беебе Joy
Системата обаче не ми свърши работа за жалост.Скрил се там на топло и не искаше да излиза, та го извадиха накрая.
Бузльо, малко рошав и розовичък Kissing Heart

Да е живо и здраво бебетооооо Blush
Бързо възстановяване и много гушкане Heart

# 208
Ами казаха ми, че попринцип е 7 дни след термин. Ама на мен не ми се чака толкова, все пак имам някакво разкритие и контракции. Сега съм тъкмо на тонове и ще видя какво ще каже АГ... 💁😃

Честито бебчеее! ❤️ Бързо възстановяване!

# 209
Честито на Mishaela i Lolipopy! Да са ви здрави бебетата и много щастливи!

Ох, вече не се издържа с това чакане! От днес започва обратното броене при нас, както се шегува един приятел. 10 дни до термин! Майка ми звъни всеки ден в ранните часове с въпроса:" ти да не раждаш? "😀 Оффф, искам де, ама кой ме пита мене🤔!
Малко взех да се шашкам от истерията с короната. Не знам докато дойде момента дали няма да има случаи и по-близо до нас(засега последните са на около 150км.) и да забранят свижданията. Мрънкане да има.... 😀

Общи условия

Активация на акаунт