Мартенското слънчице намига, нов човек в семейството пристига

• 40 772
  • 675
  •   1
Отговори
# 210
Честито на новите майчета! 🌸
Да са ви живи и здрави бебоците!
На вас бързо възстановяване...

7 дни до Т...времето не минава , а аз се разпадам!! 😅

На мамите, дето преносват - кураж , момичета, на финала сте!!! 😊🍀

# 211
Lollipops, честита рожба! Да ти е жива и здрава! ❤
Момичета, 20 дена до секциото. Айде да не си ги мерим, А?! 😅

# 212
Значииииии 26 дни до термин- там си седи до 30-ти. JoyJoyJoy

# 213
Леле, страхотни бебоци. Браво на двете мами, честита ви радост.

И аз в отбора на мрънкащите, имам си 3 седмици до раждане ако не тръгнат сами. Хем искам да стоят, хем ми тежи и мрънкам - ама верно няма угодия. 😂

Аз продължавам да работя и ще съм на работа тази и другата седмица със сигурност. После ще видим. Така ми минава бързо деня като свършва и работя и не седя да мисля само за бебетата.

После няма да имам свободна минутка и само те ще са ми в главата, но това тягостно чакане ме влудява.

Особено като е гадно времето и не мога никъде да мръдна. Освен това толкова бързо се уморявам, че се чувствам като инвалид.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 12:20 от bgzvezdi4ka

# 214
Аз до миналата седмица, бях супер. По цял ден щъках и си намирах работа. От една седмица, вече съм много зле. Седя 10 минути права и грохвам.
Честно казано, искам бебето да си седи до термин или макс-седмица преди това, обаче ми е тежко и ми се реве. Joy
Искам да си обуя старите дънки и да ги закопчая. Вече не помня, как изглеждах без корем и целулит. Joy Сигурно съм била, много яка ахахахахахахахахах Joy
На финала сме, момичета. Heart
Мръннннн Heart

# 215
Ай аз няма да мрънкам (ама ми се иска) Grinning 21 дни до термин...

Да са ни честити новите бебенца!

От 2 дена съм с контракции. Днес изгладих и наред всичко по местата, че да не ме хване неподготвена Joy

Вчера докато си стояхме и в главата ми се прокрадна мисълта "Ех.. След има няма 3 седмици вече няма да сме си само двамата" и като ми стана едно тегаво Sad Дори си поплаках. След това ме връхлетя чувство на вина.. Случвало ли ви се е?

# 216
Мая, да - даже се бях притеснила, че като се роди второто ми бебе, няма да мога да го обичам като първото.

Мога да ти кажа от опит, че от ъгъла и недоспиване бяхме почнали с мъжа ми да се изнервяме. Не беше лесно, но с желание и много отстъпки, трябва да намерите начин да си бъдете близки. Ще минете през много трудни моменти, но ако се обичате истински, ще минат всичко трудности и ще станете по-сплотени.

Много е сложно, но истинската любов винаги надделява.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 12:01 от bgzvezdi4ka

# 217
Честити бебчета на мамите Hug

Отдавна не мога да свърша и поливината работа вкъщи, и само си охкам - сили нямам, изморявам се суоер бързо, тежи и ме боли. Имам работа на компютъра и не мога да я свърша, защото не мога о седнала да стоя, а на леглото не ми е удобно ... мръъъъъннннн Confused

Обаче май тапичката ми пада на части, но не съм сигурна. Вечерта като бях до wc и се чу едно леко пльк но нищо не видях (с Б1 падна на един път - чу се пльок и нещо като желе се размаза на стълбите) Корема ми продължава да се спуска стремгкаво надолу и пак имам болки, но не са регулярни, ама пък ме боли кръста, че и гърба и пак започнаха болките “на изхода” и от вътрешната страна на краката.

Maya, аз в началото се чувствах гузна, защото не беше планирано и подадох теста на мм ревяща и с думите “не искам”, а пък той така се зарадва. А и като знам колко хора се ипитват и искат да имат детенце, но не се получаванпо една или др причина, а при нас ей така супер лесно стана от “един беглец” Grinning и пак ми ставаше гузно. После се оритеснявах как ще обичам още едно дете и то така както обичам каката, но и това мина. А като гледам как се радват каката и мм, забравям всички притеснения. Отдавна не сме само аз и мм, но някак много леко уцелихме баланса и както каза bgzvezdi4ka, щом се обичате и си имате доверие всичко ще е наред Wink

# 218
Аз съм на 32год. и съм  в 40+1 г. с.
Не всички мами над 30 са родили 😊
явно е имал предвид при него ... или щото ми е и първо ...

# 219
Ами казаха ми, че попринцип е 7 дни след термин. Ама на мен не ми се чака толкова, все пак имам някакво разкритие и контракции. Сега съм тъкмо на тонове и ще видя какво ще каже АГ... 💁😃

Честито бебчеее! ❤️ Бързо възстановяване!

Как мина прегледът? Сподели, ако имаш възможност.

# 220
Ами казаха ми, че попринцип е 7 дни след термин. Ама на мен не ми се чака толкова, все пак имам някакво разкритие и контракции. Сега съм тъкмо на тонове и ще видя какво ще каже АГ... 💁😃

Честито бебчеее! ❤️ Бързо възстановяване!

Как мина прегледът? Сподели, ако имаш възможност.

Тонове перфектни, контракции не това, което трябва.
Записахме индукция за понеделник. Ще ме приемат и ще опитат да предизвикат раждане със система окситоцин.
Иначе до тогава всеки ден на тонове да следим нещата.
Надявам се на на естествено раждане и да не се обърка нещо в последният момент.

# 221

Записахме индукция за понеделник. Ще ме приемат и ще опитат да предизвикат раждане със система окситоцин.
[/quote]

Успех, стискаме ти палци за естествено раждане и дано всичко мине бързо и леко. Бебка достатъчно се инати и вече й е време да излиза.

Чакаме да се похвалиш най-късно в понеделник с хубаво и сладко бебче и да разкажеш как е минало.

напоследък мн бързо се изморявам, децата са у дома и покрай тях  работата - макар да съм все още в 34+1, се чувствам като премазана от товарен влак.

Трябва да ходя на тонове вече, но така да не ми се занимава. Просто като знам, че ще се разбунтуват, ще ме вържат и ще вися поне час - и направо ми се отщява...

преглед при АГ съм си записала другата седмица на 12 и мисля да свърша всичко на куп, а после ще правим план за след 20 как да се случат нещата. хич не ми се ще да се разкарвам по болници в това болно и заразно време, да не говорим, че не шофирам и това допълнително усложнява вече картинката. не ми е удобно постоянно да разкарвам мъжа ми, който и без това като цяло поема по-голямата част от задълженията у дома и покрай децата.

# 222
А не си ли се замисляла да започнеш да шофираш... с 3, 4 деца това си е, ако не задължително, то поне препоръчително... голямо улеснение. Иначе, аз също се изморявам много. Тежи ми много вече. Но аз и с килограмите пак съм зле. Подух се като балон.  Днес бях на лекар. Всичко е наред - води, плацента, бебе... ще си дочака датата май.

Успех, стискаме ти палци за естествено раждане и дано всичко мине бързо и леко. Бебка достатъчно се инати и вече й е време да излиза.

Чакаме да се похвалиш най-късно в понеделник с хубаво и сладко бебче и да разкажеш как е минало.

напоследък мн бързо се изморявам, децата са у дома и покрай тях  работата - макар да съм все още в 34+1, се чувствам като премазана от товарен влак.

Трябва да ходя на тонове вече, но така да не ми се занимава. Просто като знам, че ще се разбунтуват, ще ме вържат и ще вися поне час - и направо ми се отщява...

преглед при АГ съм си записала другата седмица на 12 и мисля да свърша всичко на куп, а после ще правим план за след 20 как да се случат нещата. хич не ми се ще да се разкарвам по болници в това болно и заразно време, да не говорим, че не шофирам и това допълнително усложнява вече картинката. не ми е удобно постоянно да разкарвам мъжа ми, който и без това като цяло поема по-голямата част от задълженията у дома и покрай децата.
[/quote]

# 223
Благодаря ви, момичета, за отговорите. Чувствам се една идея по-добре вече. Едно дете ще внесе голяма промяна в живота и на двама ни. Със сигурност ще ни е трудно в началото докато свикнем едни с други. Simple Smile
Не за 1 път чувам от майки, че имат притеснения дали ще обичат по равно и 2те си деца. Някак странно ми звучи, но сиг един ден и аз ще мина през същото.

# 224
Аз без колата съм за никъде. Отдавна ходенето с този корем ми е проблем, че мниго ми тежи, подпира ме и на 5-та мин вече не можех да мръдна, а и плюс задъхване и сърцебиене просто не ставаше. Освен това аз прибирам детето от дг, ме мм не може и шанс няма да движа толкова, въпреки късите разстояния. Вече съм в 40с. и след обяд пак съм на колата, нищо че седалката ми клони към почти легнало положение Grinning Удобство си е. Даже в понеделник ме питаха дали вече не ме е страх да карам и не, не ме е страх, защото съм в града, карам си бавничко и по друг начин не мога да се придвижвам в момента.
П.С. Обичам да ходя пеша и съм от бързохидките, а сега съм като нещо средно между баба костенурка и патка - клатушкам си се бавничко и това ме изнервя допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт