СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2019г. - тема 2

• 23 281
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Ъпдейтвам се, чухме се с педиатъра и той ми каза да взема фенистил на капки за всеки случай, макар да смята че нямало нужда.

# 181
  • Варна
Аз имам книгата с рецепти, не си заслужава според мен. Ако искате мога да снимам рецепти, иначе и в на Маги Пашова книгата има рецепти, нея я имам на телефона .

# 182
  • София
Ние противоалергично имаме почти винаги, въпреки че моите деца нямат алергии (дано и бебо да няма). Имаме Ериус сироп (Aerius). Ползвали сме го превантивно при децата преди ваксината от морбили, която е след годинката, а също понякога когато хванат някой вирус, мисля, че го изписват, за да облекчи симптомите на хрема и болки в гърлото/ушите, ако има такива.

# 183
Преди около месец и нещо се запаси с бебешки лекарства и има Фенистил гел и капки сред тях. Поне за това не ми се наложи да мисля покрай тая карантина...

# 184
Аз нямам противоалергично, ако се наложи в спешния център ще обърнат внимание веднага.

Месо давах всеки ден, въвеждах го по половин бурканче и другата на следващия ден. Не съм пропускала. До 24 часа може да стоят в хладилник купешките пюрета.

Благодаря ви за отговорите!

# 185
Вашите бебета въртят ли се през нощта, докато спят? Малката може само от гръб на корем и от два дни го прави и докато спи. Притеснявам се, че няма да я чуя някой път, а тя няма да може да се обърне пак по гръб.

# 186
Вашите бебета въртят ли се през нощта, докато спят? Малката може само от гръб на корем и от два дни го прави и докато спи. Притеснявам се, че няма да я чуя някой път, а тя няма да може да се обърне пак по гръб.
Моята през деня много се врътка, но през нощта не, спи настрани и по гръб. Не знам дали защото е в торба🤔 Според мен, ако не може да се обърне ще разберете, имам предвид ще се разплаче, ще мрънка. Поне при моята Бебка е така, като не и харесва позицията и тя не може да направи нищо по въпроса, почва да мрънка.

# 187
Моята спи по корем и настрани. Много рядко е по гръб. И аз в началото се плашех като я видя по корем, но щом главичката е на страни за мен всичко е наред.

# 188
  • Варна
Да , отскоро докато спи се завърта по корем. ( И той само така може ) , и спи с чувалче.някой  път продължава да си спи, ама аз го обръщам. Друг път се разбужда да го обърна. Пробвах да му сложа нещо отстрани ама пак се върти

# 189
Благодаря ви. Тази нощ 3-4 пъти така се обърна, но поспива 5-10 минути и започва да мрънка и аз я обръщам.

Даже сутринта я взех на спалнята и с баща й наблюдавахме как си е заспала и се обръща, дори надига дупето и се опитва да пълзи на сън и да се обърне по гръб.

# 190
  • София
Момичета, някоя от вас давала ли е магданоз или копър?
В какъв вид?
Все още не съм, но забелязах, че в единия вид пюрета, които купихме, има копър - картофи с див копър и заешко. Като въведа заешкото, явно ще въведа и копъра.

# 191
За копъра не мисля че ще създаде проблем все пак анасон и копър се препоръчва и за колики още когато бебчето е малко

# 192
Момичета, някоя от вас давала ли е магданоз или копър?
В какъв вид?
Все още не съм, но забелязах, че в единия вид пюрета, които купихме, има копър - картофи с див копър и заешко. Като въведа заешкото, явно ще въведа и копъра.
И аз съм си взела такива, така че явно и аз ще ги въведа заедно 😁

# 193
Докато спи е само по гръб, като се обърне, което обикновено е като се събуди и пищи да и обърнем внимание(буди нас).

# 194
Здравейте мами искам да ви питам за вашите обиколници на кошарките аз имам чувството че на малкия му става тясно от тях когато се върти на ляво дясно и от едната стана вече е под обиколника аз съм сложила от всякъде ,обиколникът е като възглавнички а при вас как са ? По колко ам пият бебчетата на хранене когато не сте давали друго? Ползвате ли вече проходилки или бънджи за бебчетата?

Общи условия

Активация на акаунт