СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2019г. - тема 2

• 23 338
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, правите ли оризова каша с кърма и ако да - става ли за ядене? Grinning
Чудя се дали да процедирам като с плодовете - да ѝ дам 2-3 дни по лъжичка каша сутрин и после да започна заместване на СЗ. Мнения? Simple Smile

# 346
  • София
Момичета, правите ли оризова каша с кърма и ако да - става ли за ядене? Grinning
Чудя се дали да процедирам като с плодовете - да ѝ дам 2-3 дни по лъжичка каша сутрин и после да започна заместване на СЗ. Мнения? Simple Smile
Аз в момента я правя само с вода и си я хапва добре, но в началото правих 2-3 пъти с АМ. Предпологам че с кърмата е същото. Аз реших да пробвам само с вода, за да привиква с вкуса без сладостта на млякото.

# 347
Здравейте мами преди бях питала сега пак да питам впредвид затопляне на времето как обличате бебчетата си през деня и вечер за сън ?

# 348
Здравейте мами преди бях питала сега пак да питам впредвид затопляне на времето как обличате бебчетата си през деня и вечер за сън ?
Аз я обличам през деня с потник боди и боди с дълго ръкавче и клинче. В неделя беше по къси гащи навън и боса. Вечерно време спи с пижамка с крачолчета. В стаята е 19-20градуса

# 349
Откакто се е родила беше по цели пижами без нищо отдолу. Последните около 2 месеца е по боди с къс ръкав и клинче вкъщи към 25 градуса без отопление. За сън последните 5-6 дни е по цяла пижамка с боди потник отдолу и без завивка или с цяла пижамка само и леко одеалце, ама се отвива Нон стоп

# 350
Я да ви питам може ли вече да се ползвам антицелулитни гелчета, или трябва да се спре кърменето? Някъде четох, че заради кофеина в продуктите не трябвало да се ползват, ама вече не се издържа🤣🤣🤣

# 351
Денем - боди с дълъг ръкав и клинче. Нощем - пак боди и клинче и я слагам в чувалче за сън. Ако е само с одеяло - все едно е без. Grinning

# 352
Ние вечер сме само с боди с дълъг ръкав и чувалчето, иначе ѝ е горещо и спи много неспокойно. Денем сме според времето, имаше дни в които беше с боди с къс ръкав и къси панталони, а в един от топлите дни се съдра от рев докато не я оставих само по памперс.Изчаках я да се охлади и пак я облякох😁

# 353
  • София
Аз го обличам с боди с дълъг ръкав, чорапки и клин през деня и с гащеризонче с дълъг ръкав за през нощта. Не спи в чувалче, но се отвива и ще го пробвам да видя дали ще иска. Идва при нас през нощта (леглата ни са долепени) и понякога му става горещо според мен. Скоро ще минем на бодита с къс ръкав. Навън го изкарвам със същите дрехи, като вътре, но го завивам с памучно одеалце.

# 354
Привет, момичета!
Ние сега се върнахме от консултация. Организацията беше много добра, чакахме извън сградата и педиатъра излизаше да ни извика, пак той ни отваряше и затваряне вратата на кабинета. Премери ни и на двете температурата преди прегледа.
Всичко е наред, качва си нормално въпреки моите притеснения. Станала е 71см и тежи 7,210кг.

# 355
Здравейте мами ,
Които сте замените АМ или кърма със сутрешно или следобедно хранене какво давате плодово пюре,каша ? Защото чух че вече плодови пюрете не се давали ,а някак не ми се вижда зеленчук за закуска 😳

# 356
  • София
Здравейте мами ,
Които сте замените АМ или кърма със сутрешно или следобедно хранене какво давате плодово пюре,каша ? Защото чух че вече плодови пюрете не се давали ,а някак не ми се вижда зеленчук за закуска 😳

Аз съм заместила второто сутрешно хранене с каша (оризова и царевична засега).

# 357
Здравейте мами ,
[/quote]

Аз съм заместила второто сутрешно хранене с каша (оризова и царевична засега).
[/quote]
Да и аз Давам каша ,но на моя позната педиатърката На бебечето и казала плодово пюре не ,каша не ,имали захар ,да де ,но за първи път го чувам за закуска зеленчук ☺

# 358
Аз давам каша ориз или елда но давам и плод, ние на консултация няма да ходим днес ще вземем лист за кръвни изследвания без него и после ще го водим да му вземат в някоя лаборатория предполагам

# 359
Аз давам каша ориз или елда но давам и плод, ние на консултация няма да ходим днес ще вземем лист за кръвни изследвания без него и после ще го водим да му вземат в някоя лаборатория предполагам
Да и в лабораторията трябва да занесете урина която е взета най-много до час

Общи условия

Активация на акаунт