Аз като я оставя в кошарата моментално се изправя и няма никакъв начин да легне и да заспи, колкото и време да я оставя и колкото и да й се спи. Заспива само на ръце или в количката.
Имаме такъв пояс, в който се сяда, но се чудя дали да не купя от тези, които са уж за плуване (да ги учи на нормална жабешка позиция). Не е яла много пясък, тя не го харесва много на допир. Повече залита към чужди вещи (чанти, маси и т.н.). Купихме кофичка с играчки, играе си, 'яде' ги и така. Нося и спрей за комари. Вода в хладилна чанта и нося пакетче лайка (плазмон), ако не иска чиста вода, за да не се обезводни, ако няма желание и за сукане. Това е май. Шапка и бански(маталан имат страхотни!). Нося бутилка топла вода в термос, за да и измия дупето преди да сложа памперса за връщане и вкъщи я мия цялата с косата, под душа.
И аз не мога още да махна нощните кърмения. Най-често са две, но понякога и 3 пъти иска. Гушкам, давам вода - не става.
). Лошото е, че себе си не успявам да приспя.
И аз не мога още да махна нощните кърмения. Най-често са две, но понякога и 3 пъти иска. Гушкам, давам вода - не става.
). Лошото е, че себе си не успявам да приспя.

Ние още ги чакаме тия два горни странични зъба да пробият. Препоръчани теми