ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 105
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Неслучайно има приказка, че от една възраст натам жената трябва да избира между дупето и лицето. Wink

# 421
  • София
Неслучайно има приказка, че от една възраст натам жената трябва да избира между дупето и лицето. Wink
Да де, но ако се примириш с едни +5, а не 20кг. с несигурен резултат. Е, освен съвсем сигурното + 4 размера дънки Joy

# 422
аз си дебелея в лицето, на питка започвам да приличам,
ама то и поне още 8 кила е пожелателно да сваля

# 423
  • София
Херций, къде ги видЕ тея 8 кг.!
Малко дупе, супер крака... имаш там някакви 2-3 в горна част и явно на бузи Joy JoyJoy

# 424
ооооо, да, с тая корона придобивам все по- кралски вид 😂
имам ,Франи, на гръб и корем са, и не са само в главата ми
и дру път съм казавала - в горнат ачаст нося дрехи 42-44

много съм се измързеливила, ще вадя обръча, гирите и планка от утре
фитнеси май скоро няма да видим

# 425
  • София
Уби ме с тея размери, защото уж съм те виждала, но пък всеки си знае най-добре.
Ама пък ти си с воля и знам, че няма да се изтървеш! Няма фитнес! Cry
 Уж всеки ден лягам с идеята, че от утре хващам всичко налично и приспособяемо за домашно тренирне + планкове, лицеви, напади и т.н....и мотивация - никва! Поне нямам апетит, но вече всичко ме боли и скърца от лежане и седене! Хем ми иде да литна през балкона, хем гъз се не дига от дивана! Joy

# 426
ооооо, да, с тая корона придобивам все по- кралски вид 😂

О, кралиците сме много.
Днес кантара, каза 60.2кг...мамицата му счупен кантар. Angry

# 427
Здравейте птново моят резултат тази сутрин беше 57кг много съм щастлива от започнатите 63кг това ми е първата сериозна диета целта ми е още -3 успех на всички Simple Smile

# 428
  • Мизия
Здравейте птново моят резултат тази сутрин беше 57кг много съм щастлива от започнатите 63кг това ми е първата сериозна диета целта ми е още -3 успех на всички Simple Smile
Браво! Поздравления! Simple Smile

# 429

А ти на каква диета беше?

# 430

А ти на каква диета беше?

Просто не ям пържено,наблягам на повече на варено без хляб,сладко на всеки 2 седмици си позволявам по нещо малко, сока го заместих със чай без захар и мед и подсладена вода на volvic и кардио

# 431
Господинът по физическо на дъщеря ми им отправил предизвикателство. Който тренира може да опита.                   
Скрит текст:
Аз също опитах, но на петата буква бях оплезила езика. Успях де. Амбицирала съм се до края на изолацията да мога да казвам и фамилията си. Simple Smile

# 432
  • София
Аз още на първото си име съм с 50 pushups Grin

# 433
Ха-ха, късметлийка. Още първия път си помислих: Добре, че не съм някоя Венцислава Карагеоргиева. Нямаше да мога името си да кажа. Joy

# 434
От моето име и загрявка не става, а е дълго. 😂
Миналата седмица (3та карантинна) я завърших с 5 силови, 4 кардо тренировки и ежедневна йога. Цикъл и +2.6кг, но не си го слагам на сърце. Вода е.

Тази седмица обаче започвам нова програма- 3 силови тренировки за цяло тяло, останалото е кардио. 12 седмици до състезанията, ако не ги отменят. 💪

Общи условия

Активация на акаунт