ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 131
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Гаргарата със сода и топъл чай/вода е най-ефикасното нещо за болно гърло (с хронична ангина ме водят, макар че откакто не пуша и правя гаргара не съм имала проблем).

# 346
На ми помага за гърлото кокосово масло. Лъжичка кокосово масло да се стопи в устата и преглъщам.
За кашлица- канела с масло и малко лимонов сок (оригиналната рецепта е канела и мед)

# 347
Ще изпробвам всичко ,че личната успя да ме притесни и шокира Bowtie Лошото е ,че аз пазарувах за всички ,сега не трябва да излизам и до магазина ..

# 348
Мен гърлото ме боли от 3-4 дни.Странно ,обаче вчера по време на фаста ,не съм имала болка изобщо.Днес пак се появи .Звънях на личната ,да съм пила само нещо за гърло,или антибиотик ,ако държа .Имали нареждане всички да се лекуват като от КВ....без коментар .Та ако знаете нещо за гърло ,дето да има ефект Hug
Гаргара с приятно топличка вода и обикновена готварска сол, 2- 3 пъти дневно. След това поне 10- 20 минутки без вода и храна. За смучене може Ефизол, Исла.
Ще мине бързо Simple Smile

# 349
Супер сте ,дами.След снощните мед,сода ,чайчета съм ок.Днес ще продължа де ,ще го карам на супи и плодове.

# 350
Vladiv, бързо оздравяване ти желая!

Завършвам Карантинна седмица 1 със 5 силови,  4 кардио ( общо 50км за седмицата) +1 Аштанга йога тренировки.
Килограми -1.

# 351
Аз имам всеки ден около час трениране. Тялото стана почти желязно Sunglasses Голям кеф, преливам от енергия и с мъка си налагам да спра. Иначе си ям, табута нямам хаха.

# 352
И аз виждам само положителни резултати от карантината! Повече спорт, малко и качествена храна.
Само нещо време не ми стига.
Няма "цял ден по нощница/пижама". Всичко е нормално.
Само не мога да се ориентирам в дните.
Семейният съвет реши: вино и шоколад само в неделя (за да не объркваме дните).
В сила от днес.
Приятна карантина на всички.

# 353
Как вино само в неделя?!

# 354
Как вино само в неделя?!
За да разпознаваме неделята:stuck_out_tongue_winking_eye:
За "електролитната" напитка няма ограничения.
Допълвам
Погледнах декларацията и в нея пише "излизане за продукти от първа необходимост".
Сега някой може ли да ми каже от вино и бира кое е "първа необходимост "?
За шоколад е ясно, че е първа необходимост,  има го дори в списъка.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 15:46 от tania6

# 355
Аз имам всеки ден около час трениране. Тялото стана почти желязно Sunglasses Голям кеф, преливам от енергия и с мъка си налагам да спра. Иначе си ям, табута нямам хаха.

покажи го де Yum

аз искам да попитам -фаста разваля ли се от опитване на лъжичка,две супа,понеже готвя и съвсем забравих и сега се чудя развалих ли го или не съм, дали ще спре афтофагията...да се хвърлям ли на храната или да стискам до 18ч.

# 356
Скрит текст:
Как вино само в неделя?!
За да разпознаваме неделята:stuck_out_tongue_winking_eye:
За "електролитната" напитка няма ограничения.
Допълвам
Погледнах декларацията и в нея пише "излизане за продукти от първа необходимост".
Сега някой може ли да ми каже от вино и бира кое е "първа необходимост "?
За шоколад е ясно, че е първа необходимост,  има го дори в списъка.
Ами, май зависи кой какво обича....   Smiley
Аз без хляб, боб и леща мога, ама без вино-НЕ.

# 357
Каква е тази декларация?
От първа необходимост е виното (алкохола) в такава ситуация...

# 358
Излизаме само с атестация/декларация за мотива. Като в Италия (аз съм във Франция).
Списъкът е от преди няколко години, излязъл в Германия и сега отново се върти с "необходими неща" за 2 седмици.
Французите допълниха списъка с ......шоколад,  но нямам спомен за вино (май и бира нямаше в немския списък).
Сега гледах видео с разправията на една жена с жандармеристи. Беше купила само 6 бутилки по 1,5 л кока-кола и тоалетна хартия. Явно е често и пазителите на реда бяха разгневени. Глобата е 135 евро, но май расте ако се повтори /потрети...
Едвам си изядох закуската от две варени яйца и кракер от стърган кашкавал, моцарела, яйце и то след 19 часа фаст.
Отивам за продукти от първа необходимост (яйца и шоколад) , спорт след това и книжки за четене имам.
Лек ден на всички.

# 359
  • София
Аз нещо не разбрах! И списък за пазар ли ще ми направят?! Едно е да ограничат бройка от даден продукт, с коeто съм напълно съгласна, за да има достатъчно за всички и да няма тъпканица в магазина, но да ме проверяват дали съм взела вино или яйца...WTF!
Иначе нещо става с моето телО, защото се храня сууупер режимно и изобщо не мърдам!
От години ми трябваха по 2-3 дни на яйца и изобщо на чист протеин + няма и една кофичка кис. мляко и качените 1-2 кг. си заминаваха за нула време. Сега съм се запънала от близо 3м. вече и не и не!!! Imp

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 18:46 от Franie

Общи условия

Активация на акаунт