ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 070
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
И аз се боря с млечните Simple Smile
Днес рано пазарувах и набарах яката промоция - ядково мляко на 1.50 намалено от 6.99, че БИО, неподсладено...  купих си 5 Simple Smile Simple Smile Че и бариста, тамън ми е за кафето, там ми е най-голямата драма Simple Smile Simple Smile

# 556
Аз прясно мляко не консумирам, по принцип не е хубаво за човека (пия от време на време някое лате, да съм честна), но ям меки сирена, кашкавали, обезсолено козе сирене. От там ми идва проблема, не е от алкохола. И преди пиех по 1 чаша бяло и вино и свалях.

# 557
мииии аз алкохол не пия, никакъв Sad Та нямам какво да спра в това направление, за съжаление...

# 558
Духи,не знам колко мляко пиеш,ама то бая завишава ккал.Аз също обичам ,но не пия .Само на плаж си позволявам фрапе Grinning

# 559
Духи,не знам колко мляко пиеш,ама то бая завишава ккал.Аз също обичам ,но не пия .Само на плаж си позволявам фрапе Grinning
5 литра на ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile
...
100-150 мл с кафето сутрин (капучино по-скоро), това ми е тотал консумацията до 13:00, нямам други ккал - демек брой го закуска
да завишава, да завишава, колко да завишава..

# 560
Мъжете билдъри така качват маса, с литри мляко, но и страшно тежки тренировки. В миналото това е бил протокол.
В книгата на Тим Ферис е.
От литри мляко без щанга от 200кг се затлъстява.

Калориите не са равностойни. И различните храни влияят различно, говорим за биохимия, не математика.

# 561
Е къде ги видяхте тия литри? 100 мл = литри??

# 562

...
100-150 мл с кафето сутрин (капучино по-скоро), това ми е тотал консумацията до 13:00, нямам други ккал - демек брой го закуска
да завишава, да завишава, колко да завишава..
И да го махнеш това мляко, няма да има голям ефект. Аз бих си го пила, може би заменила с ниско маслено. Щом така ти харесва кафето, не си разваляй сутрините.

# 563
Видях, че се шегуваш, но коментирам.

Не консумирам млечни изобщо. Трансформацията беше очеизвадна.

# 564
Не се вманиачавам Simple Smile
За момента имам поне за месец ядково мляко, така че явно рязко ще намаля млечните Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 565
Аз точно заради ядковото мляко отказах въобще млякото в кафето. Направо ми разваляше вкуса на кафето и вместо да се мъча направо го елиминирах. Иначе не мисля, че 100-150 мл ядково мляко на ден ще обърнат каруцата. То зависи и кой какви цели има де. Simple Smile

# 566
Ех, с тея млечни. Искам да видя как ще съм без тях, но доста често хапвам извара/скир.
Ще пробвам и аз схемата с плодове/протеини. Интересно ми е как ще ми се отразят плодовете, по принцип са ми орязани. Grinning

# 567
Казвате, че млечните се отразяват много зле на фигурата. Аз лично сирене и кашкавал почти не ям. Прясно мляко 0.1% за кафето, но откакто си седим вкъщи, сутрин си правя първо мляко с нес, после две кафета с малко мляко, но сигурнто ми се събират 150 мл. И извара ям, но я ползвам за пица (овесени трици, яйца, кисело мляко) или овесена палачинка (тук се пада по 1 сл на ден извара и някъде толкова км). Скир вече не ям, направо ми де повдига от него.

Това поносимо количество и вид млечни ли е? Flushed

# 568
Ти си знаеш какво е поносимо за теб.
Аз имам реакция към млечни, и продукти които съдържат млечни, така че не мога, дори да искам.

# 569
Ти си знаеш какво е поносимо за теб.
Аз имам реакция към млечни, и продукти които съдържат млечни, така че не мога, дори да искам.
Дези, за колко време без млечни видя разлика и в какво се изрази най - вече тя?

Общи условия

Активация на акаунт