Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 82 161
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 705
А защо не ходите при УНГ? Писах за моето лечение. И при мен беше в дясното ухо. Оправи се вече.

# 706
  • In the land of Never Never
При кой отоневролог в София ще ми препоръчате да отида? С внезапна  загуба на слух /70%/ на едното ухо от 04.08. и шум, който вече е нетърпим? Четох за проф. Лолов, къде преглежда в частен кабинет ли? Благодаря ви.
Ако не сте ходили при УНГ, наистина, това е първото, което трябва да направите, но може би сте били вече.
Аз съм ходила за шум от пулса в ушите,  при отоневролозите доц. Меджидиева в частен кабинет и при проф.Широв в ИСУЛ. Предписват лекарства, съдоразширяващи, но като цяло, ефект нямаше. Но вашият случай е по-сериозен, загубата на слух може да има различни причини и лекарите трябва да ви дадат насоки за по-сериозни изследвания, ако не сте установили все още причината.

При мен в последната седмица неколкократно ми се появи пулсирането в лявото ухо, преди имах в дясното и за около две години изчезна. Сега се появява за кратко и спира. Последно преди няколко дни обърнах внимание, че като излязох навън за два часа, мина, и ми се се появи отново в спалнята.
Сложила съм навсякъде пест рипелъри, уредчета в контактите в стаите за прогонване на пълзящи насекоми. На морето съм и има стоножки, които са много гадни и хапят, и това настина ги прогони, много рядко се появява някоя. Но този рипелър е точно срещу леглото и на нивото на лицето.
Махнах го, и след половин час пулсирането престана. Рипелърът е с ултразвук, с определена честота, която казват че не вреди на животни и хора, но може би на слуха по някакъв начин действа. Не знам, ще следя дали ще имам някакво развитие с този шум. Не съм махнала уредите в другите две стаи и коридора, но там не спя, и те са на ниво на контактите, т.е. на около 40-50 см от пода.
Не съм сигурна дали другият ми шум се влияе от тези или други устройства, той е като пищене, имам чувството че е минал в по-висока честота, но  ми е трудно да определя, защото няма как обективно да го измеря. Но с него някак съм свикнала, почти не ме притеснява.

# 707
А защо не ходите при УНГ? Писах за моето лечение. И при мен беше в дясното ухо. Оправи се вече.
[/quote
Аз ходих на всякакви прегледи на УНГ, но казаха, че със слуха всичко е наред.

# 708
Споделям нова информация от групата във Фейсбук за устройство което премахва шума в ушите. Един човек го има, доволен е и дава линк
https://www.lenire.com/about/

# 709
Колко струва и как може да се сдобием с това устройство ?

# 710
Колко струва и как може да се сдобием с това устройство ?

Там трябва да пише,, аз не чета английски и не съм го чела

# 711
пише около 2500 евро

# 712

Това е групата във Фейсбук където беше споделен този линк от потребител Джимиту Джими
https://www.facebook.com/groups/1587345668152888
А ето коментарите от този господин - той казва че лекаря в Германия му го е поръчал и е доволен от устройството.
https://www.facebook.com/groups/1587345668152888/search/?q=%D0%B … D0%B8%D0%BC%D0%B8
Още един линк от същия човек където устройството е 600 евро
https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/tinus-one-tinnitus-kis … YX7nmJBytidPGP4M8
На друго място качва снимка с една торба лекарства, които пак лекаря  в Германия му е препоръчал, но нас това не ни интересува, защото не знаем точната му диагноза - тя вероятно няма нищо общо с причините за нашия шум.

# 713
Това лекарство те прави нов човек. И без шум в ушите повечето хора имат нужда от него. Поне листовката му го представя като такова. Кажи как ти се е отразило. Колко време смяташ да го приемаш?

Пише, че имало бърз ефект и помагало за безсъние, стрес, раздразненост, че кой няма такива проблеми. Ще пиша разбира се стискайте палци.

Здравейте, дали го пробвахте и как ви се отрази?

# 714
Някой пил ли е добавка Гинко билоба и Жен шен ампули? Една позната ми сподели, че след като е пила доста неща за шума в ушите, тези добавки й помогнали, но след  продължителна употреба, поне 3 месеца.. Аз съм със загуба на слух 65% на едното ухо, при нея дори е имало и подобрение в слуха..

# 715
Успявате ли да се наспите ?
Днес спах грубо около 10 часа, нещо което не ми се беше случвало от много време. И преди малко се усетих че шума цял ден почти не го чувам.

# 716
  • София
При мен има връзка наспиване и шум. Лошото е, че отдавна си загубих съня.

# 717
То съня е свързан и с други проблеми - дефицит на Б1, вероятно и други витамини и минерали, стрес, проблеми с храносмилателната система.

# 718
И аз забелязах, че шума се влияе от съня, конкретно при недостатъчно сън го усещам. Също така не толкова в ушите, а някакси в главата. Кръвното ми е ниско, нямам проблеми с него.
Първия път ми заглъхна дясното ухо и имах шум, който премина след лечение. След време се появи отляво, пак пих Ноотропил и премина. Скоро усетих отново вляво, но не в ухото, а в главата. Наспах се достатъчно и изчезна. Нищо не пих този път. За 2 дни беше.

# 719
При мен не съм намерил зависимост между съня и шума .
Някой знае ли дали по някакъв начин прешлените на врата имат общо със слуховите нерви ?

Общи условия

Активация на акаунт