Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 505
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Здравеите мацките ве4е наистина от холандска по4ва Hug

Ужасен полет ви казвам... Алексът изпадна по едно време в истери4ен пла4. Та пътниците на на6ата тройка седалки се преместиха и си останахме само аз и тои. Добре 4е една друга маика му подари игра4ка и тои малко се укроти Twisted Evil

# 166
zwezdi4ka , тя номерацията си отговаря, обаче ми се вижда непосилна задача за 10-15евро...най-малко видяхме за 24. Да не говорим, че аз харесах едни 19 номер и какво да видя...69 евро.  Shocked А на нас ни трябват да му са топли краката, когато е по-хладно, даже още не ходи дребния. Та ще търсим пак, когато му трябват истински.  Grinning

kariluis, другия път, като Дядо Мраз се качваш на самолета. С чувал играчки.  Wink

# 167
Аз купих на дребния спортни обувки от Н&М , топли но не зимни, за под 10 евро. Много съм доволна от тях - меки, леки и ме кефят на цвят.

7оф9 ама ние всеки път сме с торба с игра4ки, пове4ето такива дето не ги е ползвал, и пак няма спасение newsm78 Маи го гони клаустрифобия от тяснотията в самолета...

# 168
за детски обувки, в Dolcir само тази седмица всички обувки от намаленията са по 10 евро. Има разни детски на Hush Puppies от 30 даже 50 евро намалени на 10

Wibra има на няколко места ако влезеш в www.wibra.nl можеш да видиш адресите на всички магазини. Има един магазин със сигурност до Albert Cijp Market , в Amsterdam Noord и още един на около 15-20 минути отдо нас Simple Smile .. в Niew West част на Амстердам

а Zeeman пък има на много места, така че познатата на Мими 23 няма да и се размине, и там има все още намаления ама хубавите неща вече са ги изкупили

някой ако ме чете ще си помисли че по цял ден ходиая по магазините....  Embarassed Embarassedно добре че на работа има магазини и в обедната почивка обикалям малко за разтоварване. ... Crazy

Аз искам да организирам пак една среща на мамите в Амстердам, но да кажем след 1-2 седмица а не от днес за утре, за да могат всички да се организират. И и Мими 23 обещаваше да дойде, още май Mary-7 също. Ще се радвам да се запознаем. Та си мислех някой петък вечер да кажем, към 6-7 часа ако е най удобно за повечето. Вие какво мислите? Hug

# 169
Аз съм много за срещи4ка в А'дам , даже и да е по-скоро, или няколко....

# 170
Здравейте момичета,

звездичка,не съм изчезнала от хоризонта,но напоследък нямам много време за писане,защото са ме завъртяли едни задачи... #Crazy #Crazy,пък и от 2 седмици се занимавам със счетоводството на мъжа ми -което се оказа един хаотичен лабиринт,от който още не съм излязла #2gunfire,но мисля че съм в правилна посока!:thinking:
За сметка на това редовно чета вашите постинги за да съм във час.. Hug
Ехото го направих днес сутринта и всичко изглежда ок newsm10,но окончателния резултат ще получа другата седмица balloon balloon,аз ще трябва да го плащам Sick,но ...такъв е живота.
Аз предпочитам момче stork-boy ,но кой знае...дано

Ами хайде на срещите в Амстердам момичета newsm44...кой кога е свободен и на кой кога му е удобно ...колкото повече знаем,толкова по лесно ще изберем ден за среща.... smile3503Аз мога всеки ден..преди да е започнала учебната година,т.е. до 4-09.

Мими23,намаления има все още и във V&D,аз накупих страхотии през седмицата за по 1 евро newsm53

Карилуис..добре дошла обратно в ниската земя  bouquet,и моят син не понасяше пътуването когато беше по-малък,много е жално да слушаш как плаче и да не можеш нищо да направиш  Weary

Поздрави на всички Ели

# 171
Ами аз съм свободна по всяко време до 8 септември. Само да я направим на по лесно място, 4е на мен ориентацията ми куца....доста. Embarassed

Ели аз до последно си 4аках моми4енце, а накрая излезе мом4е. Каквото и да е леко бременеене и о4акване на щастливото събитие Hug

# 172
Благодаря за отговорите.Ще и обясня на моята приятелка,ама тя дали ще ги открие сама.Аз с тая работа и проблемите около градината не мога да мръдна.Почивам само в петък и в неделя,но както вече писах не съм шофъорка и идването до Амстердам ми е проблем.Трябва с влак,а аз не съм пътувала много и ще се объркам нещо.Трябва и малкия с мен да взема или да го оставя на някой.Ще го измисля някак.И на мен ми се идва на среща,хубаво е да се съберем,да пийнем кафе и да се видим.

# 173
kariluis , може и да е било кошмарно пътуването, но за сметка на това е свършило и сега вече сте тук  Hug

7of9 , те вчера ми поставиха задачката за обувките и аз гледах снощи в някакво фолдърче ама цените бяха  #Crazy Sick....

chdiana ,
 благодаря много за насоките... уф дано и тук да има подобно намаление в Dolcir ( понеже другия споменат магазин от теб, го няма наоколо  Sad )
Цитат
някой ако ме чете ще си помисли че по цял ден ходиая по магазините....   но добре че на работа има магазини и в обедната почивка обикалям малко за разтоварване. ...
Не знам кой какво ще си помисли, но аз единствено си помислих колко ми помогна с инфото  Hug  bouquet

eddita ,
 разбирам те напълна...ама все пак се усещата липсата ти  Hug Аз силно вярвам, че си в правилна посока, не мога да си го представя иначе  Wink
Казаха ли ти поне за колко парички трябва да се приготвиш или ще те изненадат? newsm78 Ще чакаме да ни кажеш за резултата Thinking
И дано да ти се изпълни желанието за

# 174
Еее, добре сте си вие там на запад...аз такива цени тук не видях.  Sad

# 175
Това значи ли че и аз няма да видя? newsm78 Rolling Eyes
Ще докладвам утре Hug Crazy

ПП запада винаги е бил превилигирован Whistling Crazy  Mr. Green

# 176
Здравейте момичетаGrinning
ето това са ни новите снимки,вчера ни направиха комбинирания тест и през следващата седмица ще ни изпратят резултат.Стискайте палци.

[img=http://thumb11.webshots.com/t/18/18/2/83/22/228628322009581 … 751KvFySm_th.jpg]

Звездичка,ще ни струва някъде към 130 евро #2gunfire,но и да се ядосвам нищо не мога да променя,така че траем си и стискаме зъби,ама да видим до кога... Sick Sick

Момичета хайде за другата седмица да се уговорим нещо,че тук как се е скапало времето,скоро ще можем само с лодки да се придвижваме..  baaa  smile3549

Карилуис,хайде да се чуем и да се заемем с организацията... phoneuu

Мими23,абе ти само намери свободен ден в тая луда въртележка дето те е завъртяла а пък ние ще те упътим как да стигнеш до тук..  motor

Оранжево небето,къде се покри бе сладур  love001...да те броим ли и тебе за другата седмица? newsm78

Данидобринова,миличка ти няма ли да можеш да се откъснеш за няколко часа?  newsm10Дано!!

7оф9,ами хаиде на гости в Амстердам и ще ви уредим с евтини парцалки ...и не са от под рафта ей...  smile3503 smile3501

Хайде много здраве на всички и до......виждане  bouquet

# 177
Ееее Ели трогна ми сърчицето днес със споделените снимка на видеозона.... Hug Heart Eyes

аз се оплаках във седмичната тема, ама да се оплача и тук от една холандска туземка #2gunfire #Cussing out
Самоцитирам се:
Цитат
Уф , днес вече ще  smile3511, три дена вече подред не мога да издържаааам smile3515 Правят някаква проверка на фирмата и една от проверяващите е младо момиче( на около 25) но така се полива с еФтин парфюм, че не издържам вече... като влезе дори и за 2 минути ми се иска да сложа    smile3516

# 178
eddita, бройте ме и мен за другата седмица, дано да определите ден и час, които да пасне на програмата на повечко момичета. Ще продьлжавам да ти стискам палци за резултата от комби теста Hug

# 179
Цитат
Мими23,абе ти само намери свободен ден в тая луда въртележка дето те е завъртяла а пък ние ще те упътим как да стигнеш до тук.. 
Ако има как някой с кола да ме закара ще е най добре,ама мъжото е на работа...само в неделя става Sad Sad SadГадно че няма никой така по близичко до мен че да се уговорим и да дойдем заедно.
Въртележка не ами направо на гондолата се люшкам и току малко остава и ще се преобърна и ще тупна по гъз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт