Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 485
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
megan79, добре  се завърнала! Hug  bouquet

Малката на снимката е много сладка Heart Eyes

Mari-7
,
 сигурна съм , че ще те изчакат Hug

# 196
Някой може ли да ми даде идея от къде да си намеря газ( з маска за коса) Rolling Eyes newsm78

# 197
Звезди4ка,тя колко порасна ако знае6,трябва да си сменя снимката на аватара.Сега е сьс светло кестенява коса(на сланцето  русолява) и сьс сини очи.Страшен бонбон е.....
А за газ за маска за коса,и аз исках преди време да си купя,но така и не успях да намеря.Между другото домакинската газ е много полезна за кашлица.Капват се 2-3 капки газ на една бучка захар и се смуче,веднага пресича ....така че ако някои знае каде аз ще си взема сащо.

# 198
Момичета днес искам да почерпя, понеже днес е е Първата ни Годишнина :

Наздраве:

и за бременните момичета или за тези , които кърмят:

И едно шоколадово изкушение:

# 199
  • северно море
Zdraveite na vsichki.ZVEZDICKA,CHESTITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POJELAVAM TI MNOGO KASMET I LUBOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV. newsm51

# 200
Димитриа,за кой тест става въпрос,защото моят излезе наистина 126 евро?

За комбиниран тест става дума - ехо  за nekplooimeting + кръвен тест. Ти получи ли вече сметката? При мен са ги уреждали нещата директно с AGIS и аз разбрах наистина колко ми е струвало чак като си получих разпечатката за no-claim-a. А преди това си мислех че е около 100 евро - толкова, колкото ми казаха предварутелно в болницата.

# 201
Звездичка честита ви годишнина.Много любов и семеино разбирателство ....
п.п  недеи прикачва повече торти,че на такива като мен дето имат да свалят 100 кила само им текат лигите hahaha Joy Joy

# 202
Здравеите мадами!

Звезди, честито и от нас ,желаем ви много щастливи години заедно,поне още

1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!   love001
Винаги да се обичате и скоро да сте... family4!
Целувки от всички нас  bouquet

Димитриа,
не съм получила още сметката,но на мен ми казаха че този тест се покрива от Агис само ако съм на 35-36 години,а аз съм на 30 и трябва да си го платя сама.В болницата казаха тази сума,но ще видим... Sick.Колко е твоя но клейм?

Мари-7 ,
дай телефон за връзка и ще видим дали може да се остане до толкова късно,ще питам момичетата...за всеки е различно.Ти в кой квартал на Амстердам живееш?

На всички останали приятен уикенд!!!!  bouquet

# 203
Звездичке,
да сте живи и здрави с половинката и да отпразнувате още много годишнини заедно, гледайки се сьс сьщия влюбен поглед, бляськ в очите и тупкащо от любов сьрце Heart Eyes., а току виж на следващата годишнина и едно малко ськровище между вас
Hug
Наздраве!

# 204
Момичета много ме развълнувахте с вашите пожелания обичам ви

# 205
  • северно море
Zdraveite na vsichki,niama da stane zashtoto az ne jiveia v avsterdam a v Bergen.I dikato se zamakna to shte stane 18 chasa.Mngo mi se iskashe da doida,ama niama kak.Sledvashtia pat.Lek den momicheta  bouquet

# 206
Здравейте !!!
Звездичке,честита годишнина.Много любов,щастие и радост ви пожелавам.И детски плач в най скоро време Laughing Laughing Laughing
Тази седмица малкия ходи на градина да свиква 3 дена за по малко и няма проблем-харесва му там.И на мен ми харесва градината,добре се грижат за децата и старателно записват всичко по интересно в една книжка,която ми връщат всеки ден и аз на другия ден им я нося пак.
Намерихме и едно момиче,което ще прибира малкия.Младо момиче,ученичка...ще ни струва допълнително 100 евро.Уговорката е да видим как ще потръгнат нещата и ако всичко върви по план ще го прибира всеки ден.В неделя имаме среща с нея.

Днес изпратих на майка си колет.Тя този месец е рожденничка.И там платих 10 евро и доста се чудих много ли е или е малко.За пръв път пращам.Не беше много тежък-чифт обувки и две блузи,под 2 килограма.

Нищо ново при мен,работата върви добре,свиквам...За срещата в петък ще кажа сигурно в последния момент.
Иначе живея в Ларен.

Поздрави на всички  bouquet

# 207
И сега какво...педофилската партия да не вземат да я регистрират... Imp

# 208
Честит Рожде Ден на  danidobrinova!
                                    Дани пожелавам ти да си много щастлива и усмихната!
                                         Бъди обичана!
                                             Нека поне една мечта да ти се осъществи!!!
                                                   Весело изкарване на празника!

# 209
Звезди4ка много благодаря !малко с закаснение и аз искам да те поздравя!
Оби4аите се !!!!

Общи условия

Активация на акаунт