Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 497
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • северно море
Zdraveite na vsichki,az ne vlizam mnogo chesto tyk :oops:neshto mnogo se izmoriavam.Sigyrno e ot rabotata.Editta iskam da te popitam za izledvanita na sindroma na Dayn kakav test pravi:troen kraven test li?Izviniavam se che pisha na latinica no neshto ne moga da go opravia toia kredor :oops:Blagodaria predvaritelno.Lek den vi jelaia na vsichi  bouquet

# 181
Едита, da se 4uem i da se ugovorim. Samo ti e palna kutiata i ne moga da to pusna saob6tenie.

# 182
Здравейте момичета!
Как е настроението в този последен августовски уикенд?  Hug

Мими23,няма ли как да те упътим с влака?Ти от къде трябва да дойдеш?Дано по бързо се справите с кашата!   newsm10

Мари-7,правих комбиниран тест : кръвта + ехо за мерене на nekplooi.Резултатът излезе вчера и е доста успокояващ.Риска въз основа на възрастта ми /аз съм на 30/  е 1:594,а според моят тест 1:11860,т.е. супер newsm44

Карилуис,извинявам се не съм обърнала внимание сега си опразних кутията и можеш да пишеш,
a skype ми е аlex961144,така че очаквам включване.  smile3552

Звездичка,как е в Deventer,вие добре ли сте.Поздрави на малките скокливци.   love001

Оранжево небето,извинявай за днес,бях си забравила телефона на вибрация и го видях много късно.  doh

Късни поздрави от всички нас!   bouquet

# 183
Здрасти мацките,

ние днес сме болни и с температура. Направо се изпопритесних, но добре 4е съм донесла нурофен от БГ, а ако се вло6и 6е видим накаде. Ка6ля, сополиви се , абе....

Та по4иването се отлага. Ама за среща съм си за.

# 184
Момичета какво щте кажете за среща в петък другата седмица,01-09-2006?
Ели

# 185
Момичета какво щте кажете за среща в петък другата седмица,01-09-2006?
Ели

Ок, аз сьм за.В колко часа ще е това?Ако е до преди 5-6 ще е супер.
  bouquet

# 186
Здравейте момичета!   bouquet

Оранжево небето,аз мислех някъде към обед..,а пък до където стигнем ,но не виждам много ентусиазъм,та не знам. newsm78

Поздрави на всички

# 187
Аз съм навита на всиако време. Аиде бе мацките хи4 ли никои не му се сръбва кафе, бира....

# 188
Момичета,последно повикване за среща тази седмица!
 newsm17 smile3514
Пишете кога ви е удобно-кой ден и по кое време! newsm68

Хайде че бирата се стопли beer beer beer
Поздрави Ели

# 189
Ау темичката  ни отишла чааак на втора страница Crazy

приятна среща момичета!  bouquet Hug

# 190
,ще ни струва някъде към 130 евро :

И на мен така ми казаха, но накрая като си получих сметката се оказа, че всичко струва над 300 евро; 130 евро е само една от процедурите. Добре, че ми го покри застраховката.

# 191

И на мен така ми казаха, но накрая като си получих сметката се оказа, че всичко струва над 300 евро; 130 евро е само една от процедурите. Добре, че ми го покри застраховката.
[/quote]

Димитриа,за кой тест става въпрос,защото моят излезе наистина 126 евро?

# 192
Срещата ще бьде в петьк и колкото повече хора се сьберем, толкова по-интересно.Който иска да знае кьде, кога, как и защо да се свьрже с мен или eddita..Хайде момичета, че не останаха "свободни места" Mr. Green.

# 193
Здравеите и от нас.Вчера се прибрахме от дьлга ваканция в БГ...сега не мога да пиша,че малката мьрмори и иска внимание..
Поздрави и целувки на вси4ки

# 194
  • северно море
Zdraveite i ot men.Za sreshtata v petak,az sashto imam jelanie da doida.No sam do 17 na rabota,ako poostanete i sled tozi chas niama da ima problem.Pozdravi Grinning

Общи условия

Активация на акаунт