Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 546
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • северно море
Dobro ytro na vsichki mami  Grinning.Niama problem da sreshtnem v Amsterdam.Az rabotia vse oshte,no v sriada pochivam kakto sabota i nedelia.Taka che samo kajete koga :peace:Dnes mai shte e slanchevo vremeto navan.  bouquet

# 91
Добро утро, момичета1
 Пожелавам ви весела и успешна седмица!  bouquet

7of9,
 ауууу newsm09 какъв постинг си изтрила, че ми е интерсно... smile3534

# 92
  • Там,където се събуждам щастлива.
7оf9,

Аз тъкмо да ти отговоря на написаното и ти взе, че го изтри.... Confused Защо така? Исках да ти кажа, че си напълно права, че преди в магазините имаше по-добра стока, а в момента има предимно боклуци. Нашият Блокър го ремонтираха и стана един лъскав, модерен....Но я няма частта, в която имаше малки подаръчета....Не мога да свикна и се отказах да ходя.

Да се оплача, че 1 седмица нямах Интернет, а съседа ми е в отпуска и се бях отчаяла, че няма да имам още 1 / Интернета ми идва от него.../. Установих, че съм пристрастена и първите 2 дена бях, като зомби....След това изчистих цялата къща и си подредих всички снимки....Свърших доста работа, та беше полезно....

Добре дошли, на всички нови момичета.....  bouquet

# 93
Здравейте момичета!

Къде се загубихте newsm78 сигурно много работите Joy...браво на вас!
Аз утре ще ходя за първи път на консултация newsm68..,така че стискайте ми палци  newsm10всичко да е наред.
Много поздрави на всички и лека седмица!  bouquet

Ели

# 94
eddita, айде чакаме те да ни разкажеш как мина консултацията! Hug  bouquet

Kalinka
 #Crazy цяла седмица без нет си е направо  #2gunfire.... честно от както съм тук повече от 2 дена без нет- не съм оставала и установих че  без ТВ и телефон мога ама без нет- не! Naughty

# 95
Здравейте !
Не се наваля значи,ужасно време.Днес по изключение почивам,много къщна работа ме чака ама хич не ми се захваща.Налегнал ме е мързел Crazy Crazy Crazy
И пак проблеми.Тъкмо да подписваме договора за градината,определяхме дни в които малкия трябва да ходи за по няколко часа да свиква и се оказа,че градината работи до 18:00 и нито минута по-късно.Аз свършвам работа в 18:00,не мога по никакъв начин да прибера детето на време.С мениджърката говорих ако може 10-15 мин. по рано да си тръгвам,ама не е честно спрямо другите момичета а и за седмица ще се събира около час и ще трябва да ми се изчислява от заплатата...много разправии.Ех,не се свършиха проблемите Sad
Довечера трябва с Ян да разрешим този проблем.Тук има един хотел за деца,малкия сме го водили 1-2 пъти.Частна детска градина е,лукс и разкош,всички екстри,много съм доволна от тях...но и парите са добри Mr. Green Mr. Green Mr. GreenРаботят всеки ден в годината,събота и неделя също,нон стоп 24 часа...и това ни е единственото разрешение за сега.Довечера ще обмислим и изчислим и ще решим какво ще правим.Май си заслужава парите,защото не трябва да нося нито памперси,нито дрехи,нито храна,нито бутилки...нищо.Всичко се усигорява от тях.
Дано стигнем до правилно и добро решение,че вече ми гръмна главата.

Поздрави на всички  bouquet

# 96
Kalinka, аз да допълня с още и си го прецаках, и ме домързя да пиша всичко пак.

# 97
  • Там,където се събуждам щастлива.
Някой от вас гледа ли Memories? Имаше една история с една българка и холандец, която в момента е на сайта, така че може да я видите:

http://www.videoondemand.kro.nl/index.aspx

Под meest bekeken:
Питър и Лиляна.

# 98
Здравейте момичета,

ама доста време продължават тези консултации бе хора smile3507.Все едно бяхме на разпит в държавна сигурност JoyЗа радост всичко е наред и в петък ще трябва да ходя за първото ехо.. newsm53...Всички сме много любопитни...особено сина ми ,той до петък горкия няма да може да спи от вълнение newsm44.
Вие как сте?Нещо ново под слънцето..? smile3506

Между другото във четвъртък имам среща с едно от момичетата от форума newsm68,в Амстердам,така че всички които са свободни в този ден следобед към 3 часа или след това са добре дошли.  bouquet  bouquet
Тел ми е 06-42231967,ако искате да разберете къде сме и как да се срещнем.  phoneuu

поздрави на всички и до писане ЕЛИ

# 99
Здравейте момичета,

ама доста време продължават тези консултации бе хора smile3507.Все едно бяхме на разпит в държавна сигурност JoyЗа радост всичко е наред и в петък ще трябва да ходя за първото ехо.. newsm53...Всички сме много любопитни...особено сина ми ,той до петък горкия няма да може да спи от вълнение newsm44.

Ели, ще стискам палци за пьрвото ехо. Hug
После ще разказваш как е минало и кога ще е следващият преглед.Доколкото бях прочела някьде по закон от тази година се полагат по 2 прегледа на ехограф.Ами ако някой иска допьлнително заплаща ли се от застраховката?

# 100
Здравейте момичета,

Ели, ще стискам палци за пьрвото ехо. Hug
После ще разказваш как е минало и кога ще е следващият преглед.Доколкото бях прочела някьде по закон от тази година се полагат по 2 прегледа на ехограф.Ами ако някой иска допьлнително заплаща ли се от застраховката?

Първото ехо тка или иначе си го платих,защото тогава имах само туристическа застраховка.После си бях в БГ и там си правих всичките прегледи.Като се върнах бях в почти 8 месец,не са ми правили ехо...аз си правих сама по желание,но не от застраховката.Според мен тя покрива само полагащите се.

# 101
мими23 ,
 какво решихте за детската градина? newsm78
А колко ти струваше ехото? -  питам от чисто любопитство... Rolling Eyes

Kalinka , можеш ли дадеш някакъв по точен линк за тази българско- холандска история, че аз не можах да я открия.... Rolling Eyes Embarassed

Оранжево небето , аз защо си мисля че и преди беше за по 2 ехо-та? newsm78 Thinking

Момичета, вчера гледах в една брошурка от Блокер Сенсео ( още нямаме  Embarassed ) за 80евро
, Наистина ли е "супер намаление:? newsm78

# 102
...ама доста време продължават тези консултации бе хора smile3507...

Оооо, eddita. Никак не се притеснявай, че някой ще ти досажда.  Wink По-скоро те няма да те оставят да им губиш времето. Само първия път е подробно, евентуално на ехото. После ще те "оправят" за 5 минути. Пипнат тук там, чуят два удара на сърчицето и кой от къде е.  А и след ехото ще се видите чак след 6 седмици...направо ще ти домъчнее за тях.
yes  Wink

Оранжево небето, не се заплаща от застрахователя. Поне не, ако не извадиш късмет с готина 'акушерка' или не си над 35.

zwezdi4ka , ето ти тук и тук, и тук да си гледаш. Явно плащаш за сребристия цвят, иначе има и по-евтини. Но имай в предвид, че сребрист, сребрист, но не е тази от алуминиевата серия на Филипс. А и подобни сребристи по онлайн магазините са пак толкова.

# 103
zwezdi4ka , ето ти тук и тук, и тук да си гледаш. Явно плащаш за сребристия цвят, иначе има и по-евтини. Но имай в предвид, че сребрист, сребрист, но не е тази от алуминиевата серия на Филипс. А и подобни сребристи по онлайн магазините са пак толкова.
Цитат
но не е тази от алуминиевата серия на Филипс
.. явно няма да се разкарвам до Блоккер... ще чакаме Коледа Crazy Mr. Green

# 104
  • северно море
Dobro ytro momicheta :peace:Zvezdichka,az biax na exo tyk i parviat pat mi stryvashe 45 ev.Kazaxa mi da otida sled  8 sedmici ,no togava exoto shte stryva 95ev.Ami tova e ot men.Lek den na vsichki  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт