Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 312
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте. Гледам, че в parfimo са пуснали някои от по-интересните, поне за мен, парфюми на Reminiscence.

Много искам да си купя Patchouli, но го няма. Обожавам землисто, почвено пачули, например като във Fancy  Night.

Та пак там има Patchouli Elixir. Някой пробвал ли го е? Ако да, ще съм много благодарна, ако може да ми сподели как го намира Simple Smile

# 631
В тези трудни моменти човек трябва да пази парите си понеже не се знае какво ще се случи... а и сега няма къде да си пръскаме парфюмите

# 632
  • София
В тези трудни моменти човек трябва да пази парите си понеже не се знае какво ще се случи... а и сега няма къде да си пръскаме парфюмите

Съгласна съм. Но понеже имам нужда от положителни емоции поръчах 7-8 мострички от Нотино с безплатната доставка.

# 633
Аз съвсем прекалих, чак ми е съвестно, но не можах да устоя на цените. Поръчките ми все още стоят като нови. Писах на Нотино да ги обединят, дано са прочели. Те обаждат ли се?

# 634
Благодаря Simple Smile. Дано и аз си получа моята. Имам съмнения, защото количествата бяха изчерпани, когато поръчвах. Успях само защото върнах назад към кошницата и бързо действах без да коригирам. При премахване на някой парфюм изчезваше всичко Simple Smile.

# 635
  • Sofia
Аз съвсем прекалих, чак ми е съвестно, но не можах да устоя на цените. Поръчките ми все още стоят като нови. Писах на Нотино да ги обединят, дано са прочели. Те обаждат ли се?

effe, аз направих двете поръчки с разлика от 3 ч. и на втората се усетих за обединяването и им писах. Днес гледам, че са ги обединили, имейл също имам, ама аз още вчера им писах. Пробвай, нищо не пречи, още повече, че ти седят като нови. Simple Smile

Didito1342, добре че съм поискала тогава до офис на Спиди, нали? Wink

# 636
Те ще затворят Еконта.
Мх, те затова пуснаха пратките от адрес до адрес с -20% за да не ходим до офисите им, обаче не виждам защо си мислите че ще затворят като всички лекарства вървят през куриерите.
Моите парфюми не са толкова много колкото вашите, чакам само 3 и един шампоан.

# 637
sunattraction, и аз вчера писах и нищо не се случва. Може би няма да ги получа. Ако до утре няма развитие, ще се обаждам. Все пак имам имейл с потвърждение на успешна поръчка Simple Smile.

# 638
  • Sofia
Моята също си седи "Нова".
Звънни им, тамън направо ще им кажеш да ти ги обединят. Simple Smile)

# 639
  • София
sunattraction, и аз вчера писах и нищо не се случва. Може би няма да ги получа. Ако до утре няма развитие, ще се обаждам. Все пак имам имейл с потвърждение на успешна поръчка Simple Smile.

Ако наистина идват от Чехия, при затворени граници доста ще се забавят.

# 640
Много голяма част от пратките ми от Нотино са идвали с товарителница с адрес в град Видин и в рамките на 2-3 дни.
Сега в този момент как ще бъде не мога да кажа, но аз имам две поръчки и двете са със статус Изпълнена, а като вляза в самата поръчка е на етап завършена.

# 641
Моята пратка беше до офис на Спиди, взех я. От Парфимо предлагат преглед. То аз далеч по-важни неща не преглеждам та сега баш.. но е добре това. Всичко е точно при мен. Засега не смятам да поръчвам парфюми само защото не съм набелязала нищо.
Предлагам всеки пост който не е по темата от тук насетне да се трие. Всеки сам решава как да бори притесненията си, от допълнителна паника и съвети точно тук нямаме нужда. Ние се парфюмираме и дезинфектираме редовно. Smiley

# 642
И тази тема ли е налазена вече?
Само тук намирам глътка свежест и искам така да си остане!
Чакам и аз утре от Нотино, ще видя утре дали ще имам имейл за куриер, защото си дадох и служебния адрес, пък не съм там, поне ще се поразходя.
С голямо прискърбие се редактирам, че поръчката ми е сторнирана, защото са се били изчерпали наличностите. Гуд бай ЛВЕБ, следващия път!

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 13:25 от ainmo

# 643
  • Sofia
Моите 2 поръчки през 10 мин са обединени, както поисках и ще дойдат с безплатна доставка.
Благодаря за непоисканите съвети как да /не/  харчим парите си!

# 644
4 поръчки имам от Нотино, като само една е за мен. Няма да ги обединя, заради подаръците с Ла ви е бел, така всеки ще побучи, а иначе само един в кашонче. Сестра ми намаза 200 мл, мъжът и също, ще ги пият. Аз си взех 75 мл ЛВЕБ, за приятелка също. Няма шанс да изпръскам никога 200 мл. Очаквам ги в Сряда или Четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт