Изневяра ли е ?

• 8 459
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
Боже, боже, какво щял да им направи. Такива са силни само зад клавиатурата. Сигурно е пълна мишка на живо, ако му падне някоя от тия мацки в ръцете.

Случая на моята приятелка е даже по-брутален, защото тя беше сервитьорка в неговото заведение, а те бяха просто някакви силиконови мутреси, с които той се забиваше докато тя е там.......
Ама после "приятелки били, не бил влагал нищо, не знаел що го прави..." оправдания да искаш

# 61
Свържи се с модератор и си промени потребителското име. Възможно най-бързо.
Има опция как и сама да го направи, да влезе в профила си да цъкне на моливчето и от там ще може да редактира ! Vvivan27 да си изтрие коментара, което беше много глупаво и необмслено, както и цицата на Sugar Baby трябва да се изтрие. Помислете ако бяхте на нейно място, как щяхте да се чувствате, хората пишат във форума и защото той дава анонимност.

# 62
  • Наблизо
Успех,момиче!

# 63
Свържи се с модератор и си промени потребителското име. Възможно най-бързо.
Има опция как и сама да го направи, да влезе в профила си да цъкне на моливчето и от там ще може да редактира ! Vvivan27 да си изтрие коментара, което беше много глупаво и необмслено, както и цицата на Sugar Baby трябва да се изтрие. Помислете ако бяхте на нейно място, как щяхте да се чувствате, хората пишат във форума и защото той дава анонимност.

Помислила съм затова и съм коментирала в тази насока, без допълнителни писания за височината на челото на любимия.
Явно  сама не може да се справи с промяната затова се надявам модератор да й помогне.

# 64

Помислила съм затова и съм коментирала в тази насока, без допълнителни писания за височината на челото на любимия.
Явно  сама не може да се справи с промяната затова се надявам модератор да й помогне.
Аз го казах това за vivian и sugar baby, щото това тяхното беше много необмислено.
То всеки може да се досети да го направи, но не е правилно, че го коментират в темата.
Представи си чете някой злонамерен човек има и такива и по този начин лесно може това тук да стигне и до този мъж. То няма лошо да прочете и мненията какъв боклук е, но няма нужда от излишни драми.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 16:53 от Stallion001

# 65
Присъединявам се и аз с пожелание по-лесно да се измъкнеш от батака. Човек, който те кара да се чувстваш зле, не те заслужава. Дано не се подлъжеш, ако вземе пак да ти сваля звездите.

# 66
Хора, дайте да уведомим задружно модератор и да изтрие темата, защото името на жената продължава да се вижда, а това не много готинко Simple Smile или поне хората, които са я цитирали да си редактират мненията, че всичко се вижда!

# 67
  • София
Аз предложих веднага същото, но пък тя няма притеснения.

# 68
Авторке, иди някъде за 2-3 дни по възможност сама. Ако има вариант да помислиш малко на спокойствие. Поведението на мъжа ти няма да се промени, щом си търси мадами навън, въпрос на време е, да намери някоя, която силно да го привлече и тогава той ще иска да си ходи, не ти. Този човек се държи безотговорно и изглежда е доста повърхностен. За децата не се тревожи, знаеш ли на такива като него как бързо им минава мерака да се грижат за децата си след раздяла с майка им....Ще има атаки от негова страна да се съберете в случай,че си тръгнеш, съветът ми е - не се поддавай, защото много скоро ще продължи с изпълненията си. Моят личен опит, а и хората, които са преживели същото, го доказва.
Само за пример, разведох се заради паралелна връзка на мъжа ми с негова колежка, в която беше силно влюбен. След развода, уж бяха прекратили отношения, той си намери нова жена, с която да живее сега, ииии…..наскоро го видях в едно заведение на една маса с уж бившата любовница и новата му жена, която едва ли подозира за отношенията им. Сигурно и на нея е казал,че това е колежката му, с която уж само работят. Идваше ми да му излея една чаша вода в лицето, белким се усети, ама не. Много грозна картинка беше, и смешна едновременно. Затова ти казвам, такива хора не се спират, просто се научават да се крият добре.
Спасявай се докато е време, че много нерви има да потрошиш с това му поведение, без на него да му пука особено.

# 69
Аз писах на модератор, пък и авторката е редактирала първия пост и е само точки, (въпреки, че продължава да съществува в цитат на друг отговор). Предполагам, че това не е по правилата и ще изтрият темата Simple Smile Дано 🙄, че бая кофти, нищо, че този Казанова заслужава да му се гледат кирливите ризи и “милинкото” личице

# 70
Да, нека темата най-добре да се изтрие. Аз сега за първи път я виждам и успях да намеря и нея, и "хубавецът" във фейсбук, а тук може да четат и хора, които ги познават.
И все пак бих посъветвала момичето, както повечето тук, да бяга от този индивид, не я заслужава.

# 71
Помолих модератор да изтрие този профил , ще я пусна пак от друго име . Извинявам се че не отговарям на всички . Чета мненията ви и ви благодаря за тях.

Децата не се оставят при бащата в никой случай. Ще каже, че си ги изоставила и после я докажеш, я не. Има решения от съдебни дела в интернет с подобни случаи, при които майката казва, че е изгонена от дома, а бащата че сама си е тръгнала и е изоставила децата. И децата ги дават на бащата, понеже те нали там са си свикнали и отраснали... Абе с една дума, не рискувай и не му ги оставяй. Говори с адвокат, заведи дело за родителските права, на него ще му определят режим на лични контакти и ако не го спазва, ще има санкции. Сега няма кой да го задължи да ти върне децата, за това не му ги давай повече преди да излязат привременни мерки. Той нали ги е припознал?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 19:15 от rainbow90

# 72
Благодаря Ви момичета , и на модераторите също . Ник неймът ми вече е сменен . Нека ако дамите цитирани ме виждат , да редактират коментарите си . Благодаря ви още веднъж , в момента с децата сме при баща ми , за сега ще останем тук а като се поставена ще видим как ще се развият нещата.

# 73
Помолих модератор да изтрие този профил , ще я пусна пак от друго име . Извинявам се че не отговарям на всички . Чета мненията ви и ви благодаря за тях.

Децата не се оставят при бащата в никой случай. Ще каже, че си ги изоставила и после я докажеш, я не. Има решения от съдебни дела в интернет с подобни случаи, при които майката казва, че е изгонена от дома, а бащата че сама си е тръгнала и е изоставила децата. И децата ги дават на бащата, понеже те нали там са си свикнали и отраснали... Абе с една дума, не рискувай и не му ги оставяй. Говори с адвокат, заведи дело за родителските права, на него ще му определят режим на лични контакти и ако не го спазва, ще има санкции. Сега няма кой да го задължи да ти върне децата, за това не му ги давай повече преди да излязат привременни мерки. Той нали ги е припознал?
Да припознати са , в сряда ще отида при адвокат и задвижвам  нещата.

# 74
Още се вижда коя сте.
Milenaka, изтрий си поста. Номер 4 в дискусията.
И аз го видях въпросния квартален батка. 
Честно, как ги избирате тези мъже, не знам....
Какво да кажа, какво да посъветвам, всичко е излишно...няма полезен ход тука.

Общи условия

Активация на акаунт