Изневяра ли е ?

• 8 448
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Не се хващай на заплахите му, а отивай направи една консултация с адвокат по семейно право, това е задължително да го направиш. Ще ти каже всички възможности, какви доказателства важат, възможно е съда да приема и скрийншотове от чатове, в щатите съда ги приема, но в Булгаристан всичко е по различно.

Не може да ти вземе децата, бъди спокойна. Отивай се консултирай с адвокат по семейно право и да си наясно как да действаш и успех !

# 46
Помолих модератор да изтрие този профил , ще я пусна пак от друго име . Извинявам се че не отговарям на всички . Чета мненията ви и ви благодаря за тях.

# 47
  • София
tuali, за седмица нищо няма да стане.
Австралопитека им е баща, за съжаление. И дори и да предприеме стъпки към истинска раздяла, пак ще ги оставя на него по закон.

Просто ми се вижда безсмислено да го кара да я "увещава". За какво? Ако е злобен, наистина може да използва дори това, за да я изкара лабилна, ненадеждна и тн. Малък е шанса, но защо да му дава поводи.

На нас ни се струва безсмислено, ама момичето може да иска да си го задържи.
Трябва да очертае категорични граници.

# 48
Помолих модератор да изтрие този профил , ще я пусна пак от друго име . Извинявам се че не отговарям на всички . Чета мненията ви и ви благодаря за тях.
Няма ли възможност само за смяна на ника, а пък аватара сама може да смениш. Ще е доста по-лесно така ако може.

# 49
Няма ли възможност само за смяна на ника, а пък аватара сама може да смениш. Ще е доста по-лесно така ако може.
Опитах се не мога да сменя ник-нейма

# 50
]
Опитах се не мога да сменя ник-нейма
Администратора може и да може, но трябва да се свържеш и да питаш. Мисля, че е възможно. Стига и като се смени ника, да се промени и на вече публикуваните ти постове, а не само за новите.

# 51
Стига с тая смяна на никове. Цъкаш на моливчето и сменяш, как пък да не може?!
Мисля, че беше ползотворно да видим за какво иде реч и се дадоха обективни мнения на тази база.

# 52
Да наистина ник нейна и аватара не са ми толкова важни , благодаря на всички за мненията . Както се казва вълкът козина си мени , нрава не . Така е с моя хубостник . Нямам сили повече да ме мачка и тъпче , най малкото заради децата си не заслужавам това . Ще се изнеса . Благодаря ви дами , то май беше ясно че така ще стане просто имах нужда от още малко смелост .

# 53
За да смениш екранното име (ник), влез в профила си, горе вдясно, като цъкнеш на картинката. После цъкаш на името и после ще ти даде общ преглед и по-голяма снимка. До нея ще видиш името си и до него едно моливче. Цъкни на моливчето и дай надолу. Ще видиш поле "екранно име". Там можеш да смениш ника си с друг.

# 54
Аз се заблудих, защото писах одеве през телефона и през мобилната версия не видях такава възможност. Ако ника ти е реалното име, не е лошо да си го смениш, ей така като превантивна мярка. Много жени имат нужда от събиране на смелост, а други и от едно разтърсване и събуждане, че и доста такива случаи има.
Доста жени има с много високи граници на търпимост и изгубено някъде достойнство. Някои неща се възпитават и от родителите, в това число влиза и достойнството.

Да бяхте родени в някоя мюсюлманска държава с дълбок ислям да ви разбера, щото там измъкването и осъзнаването, че дадено нещо е нередно е доста трудно. Жените си търпят, но те и мозъците са им промити и сигурно някои неща не им тежат. Даже съм го виждал и отблизо, тъй като съм живял в арабска държава.  Вие обаче нямате причина да търпите. Никой няма да ви даде медал за търпимост, нито ще имате щастлив живот.

Много ми харесва поговорката: "По-добре сам/сама от колкото зле придружен/а"

# 55
  • София
Извинявай, но видях профила ти във фб. Изглеждате доста млади, да не би просто младежът да не се е наживял и находил и сега да иска да си навакса?

Най- добре си смени снимката и името тук.

Като е искал да ходи и да е свободен, да не се е обвързвал. Аман от мухльовци, които омайват жените, правят деца и изведнъж се сещат, че не са се находили, не са си поиграли. Айде стига! И авторката да го съди до дупка за издръжка и защо изобщо тя сама трябва да понесе отговорността за децата! Защо все ние жените да сърбаме попарата на подобни боклуци?!

# 56
Хаха.. за жалост имам приятелка в твоята ситуация, само, че няма деца от него... Остави го, точно защото го беше набарала с ей такива чатове... какво щял да им прави, какво им мислел.. смешно е, защото половин година след това се върна при него, защото той я убеждава, че се е променил Grinning Доста наивно от нейна страна... сега и тя иска деца от него ама се надявам да и дойде акъла... въпреки, че така както е тръгнало, силно се съмнявам... Не вярвам колко наивни можем да бъдем жените.

# 57
Не съм чела останалите мнения. Включвам се директно по темата.
Това е вид емоционална изневяра и е толкова противно! Разбирам те много добре и ти съчувствам.
Чатовете не са безобидни, когато нараняват достойнството на другия човек във връзката - а той определено не си взима поука от разговорите и молбите ти. . Едно ще ти кажа, когато един човек държи на теб, уважава те и те обича, такива чатове, изобщо не трябва да съществуват. Дори да е било временна слабост от негова страна, след разговорите ви е трябвало да се осъзнае, а той не го е направил. Ще ти става все по -противен и с абсолютно право ще изстинеш към него. Няма да се промени.
А лъжи и тъпи оправдания ще слушаш всеки път и то без реална промяна.

# 58
Свържи се с модератор и си промени потребителското име. Възможно най-бързо.

# 59
  • Варна
Боже, боже, какво щял да им направи. Такива са силни само зад клавиатурата. Сигурно е пълна мишка на живо, ако му падне някоя от тия мацки в ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт