Изневяра ли е ?

• 8 460
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Авторке, ти май не си имала много време да го опознаеш що за стока е.. 5 г връзка и вече две деца. Тия ти ги върти почти от началото, нали? Изглеждаш свястно момиче, защо си оставила нещата така? Трябва да мислиш как по-бързо да го разкараш, а не да се чудиш как да му угодиш в кревата и да се надяваш "да се промени". Няма да се.
Често да ви кажа не искам да разбирам дали е от началото . Да нещата се случиха доста бързо , бяхме заедно като по малки разделихме се и след години се събрахме пак. Изобщо не съм предполагала че е такъв . Но нали тихите води били най дълбоки.

# 31
  • София
Весе, какво значи да ти вземе децата?!
Ама, остави му ги тия деца беееее, събери чанта багаж и му кажи - седмица тренировки за споделеното родителство след раздялата. После у майкини се правиш на умряла риба.

# 32
Имам къде да отида но ме е страх че ще направи всичко за да ми вземе децата .
Почна се, типичния сценарий.
И пак въпроса е глупав, какво значение има какво е - изневяра или вяра ... Прекалено млади и всичко набързо е станало.

# 33
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Следващата тема до година или две ще е "Пребива ме". Как се омъжвате за такива психопати... че и деца им правите Sad

Нямаме брак , не искам нападане , моля за мнение и съвети . Дали ако съм знаела че в такъв щях да живея с него , че и деца да му родя ?

То верно, че не трябва да съдим за книгата по корицата, и само по външния вид на човек, но като видя бащата на децата Ви, не си го представям на опера или да се задълбочи в библиотеката...
 Лошо няма, харесали сте се, децата не може да ги върнете, ако можете да живеете така, добре, ако не адвокат и планове за самостоятелно бъдеще.

# 34
Не, той няма да се промени. Това е човек с комплекси, много сериозни при това. Очевидно му се иска да е голям мъжкар, но не е.  Посяга ли ти? Имаш ли къде да отидеш?
Не ми посяга , това вече не бих го търпяла . Имам къде да отида но ме е страх че ще направи всичко за да ми вземе децата .
Бързо си редактирай границата на търпимост и критериите, защото е тъжно да чета такива неща. Не трябва да търпиш също и психически тормоз не само шамари, както и такива гаври с отношението и подобни изневери. И то не какви, а нагли и безочливи, без да му пука. Тоя човек те "подритва" като последният боклук с това си отношение.

Имай някво достойнство все пак !

# 35
Ама, остави му ги тия деца беееее, събери чанта багаж и му кажи - седмица тренировки за споделеното родителство след раздялата. После у майкини се правиш на умряла риба.

При предишната ни раздяла имахме само едно дете,  бах в съседен град при майка ми , помоли ме да го доведа уш за уикенда и отказа да ми го върне 2 седмици . Наложи се да подхода с измама за да си взема детето .

# 36
Не, той няма да се промени. Това е човек с комплекси, много сериозни при това. Очевидно му се иска да е голям мъжкар, но не е.  Посяга ли ти? Имаш ли къде да отидеш?
Не ми посяга , това вече не бих го търпяла . Имам къде да отида но ме е страх че ще направи всичко за да ми вземе децата .
Не, няма да може. Това са приказки от сорта "въздух под налягане". Не се плаши, а действай и се пази от него!

# 37
  • София

При предишната ни раздяла имахме само едно дете,  бах в съседен град при майка ми , помоли ме да го доведа уш за уикенда и отказа да ми го върне 2 седмици . Наложи се да подхода с измама за да си взема детето .
Е, сега са две.
Първо сядаш и му обясняваш как се чувстваш ти.
После му обясняваш, как е редно да се чувства той - най-малкото засрамен.
Казваш му, че обидата е голяма и ти трябва време - сама.
Оставяш децата и отиваш да си почиваш от всичко.
До някой ден сам ще цъфне да те увещава.

# 38
Почваш да събираш скрийншотове на чатчетата му, събираш си свидетели на случки като тази с взимането на детето без твое съгласие, както и изобщо свидетели на "примерното" му бащинско поведение и право при адвокат. Той ще ти обясни какво следва.

# 39
помоли ме да го доведа уш за уикенда и отказа да ми го върне 2 седмици . Наложи се да подхода с измама за да си взема детето .
Моля?!? Rolling Eyes Интересно каква е била измамата ... Добре де, тия неща не ги ли казвате на родителите?

# 40
О, освен комплексар, значи и злобар, нещастник. Да отмъщава през децата си. И да те "наказва" като не ти ги връща. Това да не са предмети?! И двамата сте за бой, но ти ми изглеждаш по-разумна. Взимай децата и при родителите ти. Кажи, че ще се разберете за график за посещения и пребиваване при всеки от родителите чрез адвокат и си задействала нещата.
П.П. Пише се уЖ

# 41
Дори да нямате брак, рядко децата се "дават" на бащата. Особено ако са малки, те имат нужда от майка си.

Може би ще има режим на контакт, който той евентуално не би спазвал, но ти можеш да го притискаш по съдебен ред или чрез полиция, за да си научи мястото.

Стига да искаш, има начин.

Не се страхувай толкова.

# 42
Цитат на:  link=topic=1182025.msg40241664#msg40241664 date=1582543762

При предишната ни раздяла имахме само едно дете,  бах в съседен град при майка ми , помоли ме да го доведа уш за уикенда и отказа да ми го върне 2 седмици . Наложи се да подхода с измама за да си взема детето .
Е, сега са две.
Първо сядаш и му обясняваш как се чувстваш ти.
После му обясняваш, как е редно да се чувства той - най-малкото засрамен.
Казваш му, че обидата е голяма и ти трябва време - сама.
Оставяш децата и отиваш да си почиваш от всичко.
До някой ден сам ще цъфне да те увещава.

Много вреден съвет. И като я увещае, какво, да се върне пак на първо квадратче с австралопитека ли? Освен това, такова поведение той може да ползва срещу нея в съда - "Остави си децата и не я знаех къде е"

# 43
  • София
tuali, за седмица нищо няма да стане.
Австралопитека им е баща, за съжаление. И дори и да предприеме стъпки към истинска раздяла, пак ще ги оставя на него по закон.

# 44
tuali, за седмица нищо няма да стане.
Австралопитека им е баща, за съжаление. И дори и да предприеме стъпки към истинска раздяла, пак ще ги оставя на него по закон.

Просто ми се вижда безсмислено да го кара да я "увещава". За какво? Ако е злобен, наистина може да използва дори това, за да я изкара лабилна, ненадеждна и тн. Малък е шанса, но защо да му дава поводи.

Общи условия

Активация на акаунт