Кръстихте ли детето си и на каква възраст?

• 6 545
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
Не, не сме го кръстили.
Няма и да го кръстим, не виждам смисъл.
Той ако реши, че иска да се кръсти като порасне - ок.

# 76
  • 7800
Ние я кръстихме наскоро-08. Юли (2 дни преди да навърщи 2 години). По начало ми се искаше още миналата година на Цветница да направим това, но чак сега се организирахме. Мисля, че това е един хубав ритуал и не виждам защо трябва да се чака да порастне детето.

# 77
Това ще е първото  нещо, което ще направим, когато се върнем в България  Grinning

# 78
  • София
Кръстихме Тано,когато беше на 11 месеца! Много зор видя детето,плака неудържимо и за всички ни беше едно голямо изпитание.  Confused
Живот и здраве за второто знам,че кръщенето ще е или когато бебчето е много малко,или когато е дете,пораснало достатъчно,за да осъзнава какво точно се случва в момента!  Peace

# 79
Да, на именния и ден. На седем месеца беше малката тогава.

# 80
  • София
На 3 месеца беше когато я кръстихме!  Peace

# 81
Големия на 6 мес.
а малкия на 1,8 мес.
и двамата плакаха доста  #Crazy
иначе са кръстени на избрани дни, според ангажиментите ни - не на празник, а и самото кръщане си е достатъчен повод за празник  Joy много красиво и приятно изживяване, поне за родителите  newsm78, а за дечковците може би, ако са по-големи и разбират какво става   Thinking

# 82
  • София
Да, кръстихме го на 6 месеца.

# 83
Да кръстихме я,направихме първия рожденния ден и кръщенето с един масраф Laughing

# 84
           Да, точно на 4 месеца. Heart Eyes

# 85
  • София
           Да, точно на 4 месеца. Heart Eyes

И ние така!

# 86
А ние кръстихме Кристиан на 7 месеца( преди две семици). Надявах се да се поукроти малко, но.... Crazy

# 87
Още не сме.

# 88
Още не, но догодина може би, тогава ще е на около 2. Мисля, че възрастта е без значение, важното е да е подходящ моментът, да е с желание, добра организация и за вас, и за роднините.

# 89
Един свещеник каза ,че това с годинката много го изтормозвало, защото точно тогава много редват, а като са по-малки се успокояват по-лесно, а ако са по-големки разбират и им е интересно обаче точно на 1-2 год. си било кошмар за всички

Общи условия

Активация на акаунт