Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) и успеха на учениците?
-
Какви са впечатленията за Националните външни оценявания (НВО) в Регалия?
-
Каква е средната оценка на втория ПИ по български език и литература в Междучасие?
-
Какви са впечатленията от професионалните гимназии?
-
Какви са очакванията за влизане в гимназии след седми клас в сравнение с баловете?
) Преди малко се сеща ,че трябвало днес да им връщат пробните и по математика,та се засилихме натам да ги вземем.Ами-нищичко не разбирам и тия приливи и отливи ще ме побъркат.Може ли някой да ми каже как са разбивките по максимално точки на първични втори модул-да си зная поне крайните резултати как да пресмятам.Изкарала е 54 точки с идиотски грешки на 1 модул,и 18 на втори.Гледаме да видим къде са грешките ,тя спокойна.И ми вика-ааа тук съм объркала щото като съм пренасяла нещо си изпуснала.И питам аз,като човек.кокто грам не вдява математиката,като ми е трудно си разписвам подробно да си проследя всяка стъпка.Ти що не го правиш.Тя се репчи и ми отговаря...е защо са го правя.Извинявайтв за словоизлиянието,ама искам да й плесна черно на бяло някъде ако има написано изискване за разписване подробно на задачите.Имаю спомен че сте коментирали че така трябва да е.Ама нали не следя материала че не го разбирам,и по диагонал го минах...