СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 12

• 37 053
  • 816
  •   1
Отговори
# 765
sssani, върнах се назад- 58точки на ПИ  за първи модул никак не ни се струват малко. Не мисля, че има повод за притеснение.

# 766
  • София
Как се разпределяха максимално точките за 1-ви и втори модул? И по Бел  ако може да ми отговорите на същия въпрос,че за да си запиша и веднъж за винаги си ги изясня и да знам какво да гледам

# 767
При положение, че една задача е около 3 точки. 58 точки са си сбъркани само 3 задачи от 20. Не виждам никакъв повод за притеснение. И то щом има и грешки от пренасяне, значи 1 или 2 задачи да е сбъркало детето. Направо си е супер.

65+35 са точките от първа и втора част.

Абе, това НВО нали хора го съставят! Толкоз ли не може, дори и негласно, да се реши да се намали материала? Така или иначе няма начин абсолютно всички произведения да се включат в едно нво. Щом и по ТВ започнаха да говорят, че се мислело за промяна на датите, хич не е гот.

# 768
Хем не ми се иска да го местят по-напред във времето, хем обаче, ако изборът е да им вземат пролетната ваканция или да местят, предпочитам местенето. Не че някой ще ме пита Simple Smile Миналата година беше около 17.06. Значи ще се спрявят без да бутат графика в юли, ако ги преместят.

# 769
  • София
И до ТВ ли стигнаха тези идеи?
Пропуснала съм.

# 770
То изместването с една седмица със сигурност ще покрие щетите откъм изгубени часове по време на грипните ваканции, които сумарно са поне две учебни седмици за повечето области. Склонна съм по-скоро да вярвам, че ще съобразят съдържанието на НВО с вероятното изоставане, но и това не е много сигурно.

# 771
Ние никакви планове за летни почивки не сме правили още. Но искам да идва и да минава вече това НВО. Още утре да е.

# 772
  • София
Мария, прегръдка и от мен на двете ви, дано бързо се нормализират нещата при Ния.

Относно притесненията и тийновете и аз се съгласявам, че прикриват и не си признават, дори пред себе си.

# 773
  • София
Аз предполагам, че ваканцията ще е по-дълга от първоначално обявеното. Днес Министерството на младежта и спорта е препоръчало отмяна на всички събития на закрито, а тези на открито да са без публика. Някак за 3 до 5 дни грипна епидемия не ми се връзва.

# 774
Най-лесно ще е да не се вкючва невзетия материал. Лошото е, че децата с тези ваканции много се разсейват.

# 775
  • София
Най-лесно ще е да не се вкючва невзетия материал. Лошото е, че децата с тези ваканции много се разсейват.
Е тук се включва отбора на злите майки и пъкления план за тестове до откат.. Wink И така момента с разсейването се пропуска

# 776
Ей сега въртейки по каналите попаднах на анонс на новините по Нова: "Ще се отрази ли грипната ваканция на учебните планове, чуйте в новините в 23:00".

# 777
  • София
В централна го гледах.Стаматпв обясняваше какво означава преструктуриране на материала.Било неприятно,но ще взимат материал за 2 часа в един.Ще пропускат  упражнения.Вчера пък в другото училище с любим директор се похвалиха че имали система за дистанционно обучение и може децата да не пропускат материал ..

# 778
На учебните планове няма как да се отрази. Joy
През 2007 година имаше учителска стачка, която продължи повече от месец. Беше доста отдавна, но доколкото помня, ваканциите не пострадаха.

# 779
Дават сам9 някакви идеи. Чух по ТВ за предложение- часовете предназначени за консултации, да се ползват като редовен час( не гарантирам, че точно съм разбрала информацията).

Общи условия

Активация на акаунт