"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 48

• 38 846
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте! Това е моят тест, според вас бременна ли съм?
Не, теста е отрицателен

# 211
Зорница, този тест е отрицателен.

# 212
Здравейте, момичета!
Ето, че и аз съм в чуденка какво показва моя тест, а уж съм ви изчела и мислех, че ще мога и сама да преценя.
Преди да кача снимка на теста, малко инфо да дам. Цикъла ми е кратък, по принцип 25 дни. 2-3 пъти в годината варира до 26-27. Последната менструация ми беше на 18.02, очаквах я този месец на 14.03. Преди малко направих тест, който е с много ама много бледа втора черта, а очаквах да е малко по наситена. Бебе правихме на 27.02 и на 28.02, а по тестове от предходни месеци овулацията трябва да е била на 29.02 или 01.03. Нямах възможност да я проследят с тестове този път. Идеята ми е, че вероятността за бременност е твърде малка имайки предвид контакта преди О, а и не ни ли трябвало ако има нещо чертата да е по-наситена?

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 09:03 от Sivi

# 213
Здравейте, момичета!
Ето, че и аз съм в чуденка какво показва моя тест, а уж съм ви изчела и мислех, че ще мога и сама да преценя.
Преди да кача снимка на теста, малко инфо да дам. Цикъла ми е кратък, по принцип 25 дни. 2-3 пъти в годината варира до 26-27. Последната менструация ми беше на 18.02, очаквах я този месец на 14.03. Преди малко направих тест, който е с много ама много бледа втора черта, а очаквах да е малко по наситена. Бебе правихме на 27.02 и на 28.02, а по тестове от предходни месеци овулацията трябва да е била на 29.02 или 01.03. Нямах възможност да я проследят с тестове този път. Идеята ми е, че вероятността за бременност е твърде малка имайки предвид контакта преди О, а и не ни ли трябвало ако има нещо чертата да е по-наситена?

Направи още един тест, моят първият беше с много бледа втора черта, но на следващата сутрин (деня на цикъла) вече беше мн ярка. Принципно при няколко дни закъснение чертата трябва да е доста по-ясна, но не пречи да направиш още един Simple Smile

# 214
Dimitrova93 точно и аз се чудя при закъснение защо е толкова бледа. На живо се вижда де, няма съмнение че я има, но очаквах че ще е по наситена. Не го направих с първа урина, но едва ли при закъснение е от голямо значение.
Ще изчакам още някой и друг ден и ще повторя, ако М не се появи дотогава.
Ето и черно бяла първата снимка от предния ми пост:

# 215
  • Сфия
Dimitrova93 точно и аз се чудя при закъснение защо е толкова бледа. На живо се вижда де, няма съмнение че я има, но очаквах че ще е по наситена. Не го направих с първа урина, но едва ли при закъснение е от голямо значение.
Ще изчакам още някой и друг ден и ще повторя, ако М не се появи дотогава.
Ето и черно бяла първата снимка от предния ми пост:

Според мен е положителен теста. След ден-два ако всичко е наред, трябва да е по-наситена. Успех!

# 216
И според мен е положителен. Моят изглеждаше аналогично в деня на закъснението, направен вечерта.

# 217
Здравейте момичета, последната ми менструация е на 10.02 и този месец очаквах да ми дойде около 10.03 но все още не е... 6 дни закъснение. С ММ сме правили секс един единствен път на 29.02 и    ако съм бременна това е била късна овулация ли? Тази сутрин си направих тест...

# 218
Да, положителен е.

# 219
И аз така мисля Simple Smile

# 220
И според мен е положителен.

# 221
Честито,че от веднъж в месеца сте уцелили точния момент

# 222
Охх момичета много много ви благодаря 💗 много се радвам 🤗🍾🎉 сега да видим кога ще се доредя за преглед с тази епидемия 🤷🏻♀ А пък аз работя и на летището ... абе ужас почнаха пак страховете 😬

# 223
По-безопасно е да изчакаш с прегледа, отколкото да хванеш вирус(какъвто и да е) в ранна бременност. Нужда от спешен преглед има при появата на кървене.

# 224
Здравейте момичета, нова съм в групата и искам да ви попитам каква по - точно трябва или е нормално да бъде базалната температура, при наличие на бременност и как да я следа правилно. Другият ми въпрос е кога най-рано отчита правилно теста за бременност ?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт