Бригада "Нов дом" - 4

• 148 262
  • 2 394
  •   1
Отговори
# 180
Аб дабре триъгълници, но 1 стена в апартамента за акцент. А то в цялата къща ги насложиха.

# 181
  • Sofia
Това общежитие ли беше?
Входната метална врата с една боя можеха да я реставритат 🤔
И банята не ми хареса.
Кабината си беше ок.
Под мивката защо не слагат ботуш?

# 182
Холът изобщо не ми е уютен. И ми е много чудно защо в банята никога не слагат някакво шкафче, дори и като има място. Има и доста евтини шкафчета.

# 183
  • София

Бригада Нов дом - 04.03.2021

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 00:52 от Mari_Mar

# 184
Много се радвам за младото семейство, изглеждаха искрено щастливи и си личи колко много се обичат и подкрепят. Апартаментът се получи много добре и ако нещо не им допада все пак, могат да си разместват и боядисват както си искат.
Само не ми е много ясно каква е ролята на гост-звездите. Реално с какво помагат Thinking Поне хладилника може да им напълнят. Не знам Confused

# 185
Много приятни млади хора, дано все така да се обичат и да са здрави! Интересно ми е къде е този блок и какъв е - наистина ми заприлича на общежитие, разположението вътре също беше странно. Триъгълниците ми се сториха прекалени - вместо акцент, много натрапчиви.

# 186
А Черито какво "реставрира"? 🤔 😜
Иначе аз се впечатлих от непочистените плочки от фугиращата смес. Направо се набиваше на очи този път.

# 187
И на мен младите ми хареса. Много искрени...Дано са много, много щастливи и за напред. Това момче щом се гласи да заминава в Испания, си мисля че в някакъв момент всички ще заминат. Направо докато всичко е ново и чисто да продават и навън.

Черешата "реставрира" триъгълниците май.
И верно голяма мизерия оставиха в банята. То не се знае и по другите стаи какво е. Това как да е. Аз не разбрах как налепиха новите плочки върху мухала?

# 188
  • Mediterraneo
Всякакви пропуски оставят, ама така мръсно от фугиращата смес май не бяхме виждали. Ужасно впечатление. Мивката без шкаф, без дори ботуш, все едно е в банята на детски лагер. Разположението не ми хареса, да бяха оставили родителите в спалнята при бебето и да направят цялото нещо холо- кухня. Завеси между кухнята и хола. А за триъгълниците да не говорим! Да сложат по 1-2 за акцент тук- там, те го направиха като за в психиатрията.

# 189
  • Велико Търново
Изгледах епизода току-що.
За входната врата Караджов каза, че имало прогнило. Пък и Вальо както я премести сам, хич не ми прилича да е метална. Така че само боя нямаше как да я оправи.
Идеята да има отделна детска стая на мен ми харесва. Все пак един ден Кая ще порасне и със сигурност съвсем няма да е излишно да си има собствено местенце.
Още не съм видяла триъгълниците в окончателния вариант, но мисля, че наистина би било много по-интересно да са само акценти. Освен това много голяма част от тях са закрити от мебелите.
Сградата наистина прилича на общежитие.

Ох... развълнувах се от предложението на Ники! Мария не трябвало да бърза с табелата на вратата. Grinning

# 190
Със сигурност изпълнението на ремонта няма как да е с качеството, което всеки пишещ тук си представя. Обаче тези семейства дори наполовина не могат да си позволят, така че...
На мен нещото, което не ми допада като решение, са мокетите, защото трудно се поддържат.

Не следя предаването редовно, но хвърлям по едно око, ако попадна на него. Това, което ми прави впечатление не е бедната обстановка, а мръсотията, в която тези хора живеят. Може обзавеждането да е старо и оскъдно, уредите стари, но повечето пъти се вижда страхотна мърлявщина - натрупани боклуци, всичко разхвърляно и неподдържано. Съжалявам, но това за мен е личностна нагласа. Не мисля, че нов интериор я променя и ще ми е любопитно как биха изглеждали тези жилища след 1 година.

# 191
  • Mediterraneo
Абсолютно! Мен мизерията винаги ме потриса! Може да е счупено, захабено от употреба, неизмазано, добре. Но тези купчини боклуци в повечето къщи са отблъскващи. Винаги си личи, когато са се опитвали да правят от нищо нещо и когато са се оставили по течението и умират от мизерия! Вторите случаи са повече и не ги оправдава нито ниски доходи, нито семейно положение, нищо!

# 192
Между другото и аз винаги съм се чудила защо не показват някои от тези хора/жилища след година. МНого ми е любопитно в какво състояние е всичко.

# 193
  • Mediterraneo
Да! Коментирали сме го и друг път. Аз съм сигурна, убедена съм, че мизерията ще е същата!
Първо, че, въпреки рекламите на строителни материали, съм склонна да вярвам, че ремонтите са повече козметични( например местата с влага са замаскирани, а не третирани издълбоко да се премахне причината и т.н.). А прасето винаги ще направи кочината, то е ясно. И, съжалявам, но повечето участници са си истински прасета.

# 194
  • ВАРНА
Малко си грубичка към участниците.
 Последните - младото семейство  в никакъв случай не са "прасета"!
  И имаха хубаво оборудване което бригадата изхвърли - ламината и душ кабината заменени с плочки и най-евтиния душ и  примитивен комунистически мокет вместо ламината -  абсолютна диващина на бригадата и  големия им шеф зад кадър!

Общи условия

Активация на акаунт