Карти Таро тема 23

• 35 910
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!
Преди време писах за един младеж, за който по картите излезе че ще избира между две жени и че май май не е сам. Щях да го питам, ама само щях. Защото ни замря комуникацията и то не нарочно от моя страна поне. И реших че въпроса си е дал сам отговор. Да но вчера имахме някакво инцидент писане, нищо особено.
Днес хвърлих едни карти.
Какво е отношението му към мен: страшния съд - императрицата - справедливостта. Мисля че отразяват мен или пък може би и него, взели сме решенията си. Аз поне за себе си мисля че съм.
Теглих карти и за това какви са намеренията му към мен, което е и интересното и се бие с първата комбинация според мен:
Паднаха се паж жезли - глупакът - кралица чаши.
Има някаква начална форма на емоция явно но като намерения нямам идея как да го разтълкувам това.
Ще ми помогнете ли Simple Smile
Какво е отношението му към теб - в картите има чувство на вина за неща, които не са направени. Може да става въпрос за пропусната комуникация, едни полезни и обогатяващи отношения. Нещо като  - Ей, голям съм глупак.
Какви са намеренията му - и все пак е несериозен, отново търси неангажиращи отношения.

# 181
Малко ме е страх! Библията отрича всякакви предсказания. Гледането с карти си е един вид общуване с нечестиви сили.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:16 от Мануела Харбова 636458

# 182
Здравейте момичета!
Преди време писах за един младеж, за който по картите излезе че ще избира между две жени и че май май не е сам. Щях да го питам, ама само щях. Защото ни замря комуникацията и то не нарочно от моя страна поне. И реших че въпроса си е дал сам отговор. Да но вчера имахме някакво инцидент писане, нищо особено.
Днес хвърлих едни карти.
Какво е отношението му към мен: страшния съд - императрицата - справедливостта. Мисля че отразяват мен или пък може би и него, взели сме решенията си. Аз поне за себе си мисля че съм.
Теглих карти и за това какви са намеренията му към мен, което е и интересното и се бие с първата комбинация според мен:
Паднаха се паж жезли - глупакът - кралица чаши.
Има някаква начална форма на емоция явно но като намерения нямам идея как да го разтълкувам това.
Ще ми помогнете ли Simple Smile
Какво е отношението му към теб - в картите има чувство на вина за неща, които не са направени. Може да става въпрос за пропусната комуникация, едни полезни и обогатяващи отношения. Нещо като  - Ей, голям съм глупак.
Какви са намеренията му - и все пак е несериозен, отново търси неангажиращи отношения.
Благодаря ти, Силки за отделеното време Simple Smile
Сега като малко от малко се уча чрез себе си и приятелите си като някои от комбинациите не откривам в интернет. Като втората, която ми помогна да разтълкувам. Можеш ли да ме насочиш къде бих могла да намеря разискване на комбинации от хора, които се учат. Аз знам само този форум, където хората търсят по скоро помощ (е, и аз така започнах).
В тези на английски хората обсъждат, но там пък няма достатъчно комбинации и не всички.

# 183
Слипи, в това българско пространство има само едно място, където можеш да почерпиш такава информация - сайта на Мона - http://monatarot.com/
Там повечето участници са вече научени Simple Smile, но има огромно количество материал, който, при добро желание, може да ти е много полезен. А и ще ти помагат. Успех!

# 184
Слипи, в това българско пространство има само едно място, където можеш да почерпиш такава информация - сайта на Мона - http://monatarot.com/
Там повечето участници са вече научени Simple Smile, но има огромно количество материал, който, при добро желание, може да ти е много полезен. А и ще ти помагат. Успех!
Много ти благодаря Силки!

# 185
  • София
Здравейте дами .
Отправям молба  ,някой да ми гледа на карти !
Предстои ми смяна на работата ( държавен служител съм ) от която по всяка вероятност ще се определи бъдещето ми . За съжеление тази смяна , се отлага няколко пъти и това е може би последната ми възможност  . Интересува ме най - вече , дали ще сменя работата си . Другият проблем е , че с работата , трябва да сменя и града в който живея . Имам връзка от около 2 години , и  не знам дали това ще се окаже пагубно за връзката ми .
Съществува и  проблем , който  е от любовен характер .
Имам рядкото щастие да имам до мен човек който ме обича . Само , че изпитвам още чувства към бившата си . Като цяло ,не знам дали разтоянието ще е пагубно за връзката ми . Въобще много неизвестни .
интереува ме най  - вече
Какво ще стане с работата ,ще я получали ?
Как , ще протече любовният ми живот , ще запазя врзката си , ще се събера с бившата , или ще имам шанс за нова връзка ?
Моля най-горещо някой да ми гледа , ще съм признателен

# 186
Здравейте! Пак си гледах на таро нчвъв фейсбук на живо. Въпроса ми беше майка ми дали е правила някога магии. Падна ми се карта три чаши и човека, който гледа каза, че не се е занимавала с магии. Сз обаче имам съмнения. Някой може ли да ми каже значението на картата?

# 187
Значението на картата може да се открие на много места в интернет.

# 188
  • там, където ми харесва
Здравейте, на въпрос дали моя приятелка ще замине за чужбина при един мъж, се паднаха следните карти:
Четворка пентакли Двойка чаши Асо меч

Имате ли някакво мнение по тази комобинация?Не виждам карта за заминаване в чужбина, с това асо меч обаче ,изтеглих уточняваща кралица пентакли.

# 189
Аз не мисля, че няма да замине. Личи си, че приятелката ти има чувства към този мъж, но не виждам реално движение. Има и някакви страхове, вероятно от предишни опитности в отношенията. Асо мечове според мен показва, че ще има ясна комуникация, но по-скоро онлайн. Няма карта, която да покаже реално действие. Аз бих изтеглила още карти.

И сега за мен. Намирам се в меко казано сложен период откъм отношения в живота ми и изтеглих три карти за близко бъдеще - 2 жезли, любовниците и слънцето. Слънцето се пояснява от 8 чаши, асо чаши и 6 чаши.
Аз го тълкувам така - искам да имам щастието в живота си, искам споделеност и може би това ме чака, но за да стигна до там, трябва да пусна изцяло всичко старо, което ме държи ( скоро приключих 5 годишна връзка и двамата в момента се чудим дали не сме направили грешка.). Чудя се само защо ми излиза 6 чаши? Това е човек, с който вече съм имала взаимоотношения и усещам, че това е точно този човек, с когото се разделих.
Дали не трябва да го тълкувам така, че трябва да пусна всичко старо между нас, за да се съберем отново и да имаме щастието, или по-скоро трябва да го търся на съвсем различно място?
Как мислите?

# 190
  • там, където ми харесва
Аз ги виждам така нещата- Ще имаш връзка , но има и някаква умора в миналото,или сега  е и възможно и връзката да е с човек от миналото.

# 191
Добър вечер! Някой може ли ме гледа на таро?

# 192
Здравейте момичета!
Намерих комбинации между големите аркани и ви ги споделям тук: http://www.billheidrick.com/works/tarotdiv.htm
На английски са обаче.

# 193
  • гр. София
И сега за мен. Намирам се в меко казано сложен период откъм отношения в живота ми и изтеглих три карти за близко бъдеще - 2 жезли, любовниците и слънцето. Слънцето се пояснява от 8 чаши, асо чаши и 6 чаши.
Аз го тълкувам така - искам да имам щастието в живота си, искам споделеност и може би това ме чака, но за да стигна до там, трябва да пусна изцяло всичко старо, което ме държи ( скоро приключих 5 годишна връзка и двамата в момента се чудим дали не сме направили грешка.). Чудя се само защо ми излиза 6 чаши? Това е човек, с който вече съм имала взаимоотношения и усещам, че това е точно този човек, с когото се разделих.
Дали не трябва да го тълкувам така, че трябва да пусна всичко старо между нас, за да се съберем отново и да имаме щастието, или по-скоро трябва да го търся на съвсем различно място?
Как мислите?
Здравей! Ще си позволя мнение по твоите карти, но не съм от разбиращите много картите. Просто така ги усетих, а и от това, което съм чела☺ Та, Слънцето на трета позиция мисля не показва  близко бъдеще. Сякаш си още в оковите на нещо от преди. Любовниците може да са твоето чудене дали не си сгрешила. Шестте чаши са от миналото, а 8 чаши освен горчивина и разочарование от нещо може и да са някакво пътуване,  предвид че поясняват Слънцето. Самото Слънце никога не ми е давало усещането за нещо хубаво😕 А и понякога картите са и доста буквални... Може да получиш букет цветя и това да ти донесе положителна емоция /асо чаши/ и да погледнеш по-ведро на нещата☺

# 194
Благодаря за мнението! Считам го за близко бъдеще, понеже си теглих просто карти за седмицата - 3 за близко минало, което дава отражение, 3 за сегашна ситуация и 3 развитив или близко бъдеще.
Но наистина слънцето на тая позиция не ми изглежда много близко и на мен, предвид ситуацията ми и че трябва да стане някакво чудо, за да се премине от едното към другото за такъв период.

Общи условия

Активация на акаунт