Карти Таро тема 23

• 35 914
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
Привет момичета,
Чета следните карти
1 ред са за чувства на мъж Към жена
2 ред негови намерения
Мое мнение за 1 ред: определено има желание, емоции, може и любов с тези Любовници, мисля даже , че има искреност и споделеност.За нещо се двуоми човека, как да постъпи спрямо дамата, Асо жезли страст, желания
2 ред желае да даделюбов, но от какво се пази?
Каквоми казва 2 и трета карта 9 жедли и Кралица Меч
Много ще се радвам на странични мнения, така обогатявам моите знания 🌷☀️🧸
Привет,
По втората подредба ми се струва, че мъжът освен желание изпитва и респект към дамата. Тя е тази независима и пряма Кралица меч, спрямо която ако направи и една грешна стъпка всичко може да приключи болезнено, да не му се даде втори шанс.

# 196
Днес изненадващо ми предложиха да кандидаствам за нова работа, аз го искам от много време. Теглих три карти на въпрос да кандидатствам ли - страшният съд, крал пентакли пояснен от кралица пентакли и колелото на съдбата.
На втори въпрос каква промяна ще донесе това в живота ми - паж пентакли, 10 пентакли и 10 чаши.
Направо не мога да повярвам какви карти ми се паднаха. Според мен и двете подредби крещящ ДА!!!
Развълнувана съм, вие как мислите? Не съм човек, който лесно сменя статуквото и много обмислям и премислям.

# 197
  • гр. София
Днес изненадващо ми предложиха да кандидаствам за нова работа, аз го искам от много време. Теглих три карти на въпрос да кандидатствам ли - страшният съд, крал пентакли пояснен от кралица пентакли и колелото на съдбата.
На втори въпрос каква промяна ще донесе това в живота ми - паж пентакли, 10 пентакли и 10 чаши.
Направо не мога да повярвам какви карти ми се паднаха. Според мен и двете подредби крещящ ДА!!!
Развълнувана съм, вие как мислите? Не съм човек, който лесно сменя статуквото и много обмислям и премислям.
И аз по тези карти бих казала КАНДИДАТСТВАЙ!  Ако позволиш да попитам... работата, близко ли е до мястото където живееш /имам предвид като населено място/? И Страшния съд и Колелото казват според мен "давай наред" . Паж пентакли съм чела, че е учещ се човек в професията. Нещо ново ли е за теб, а и с 10 чаши - в екип ли ще работиш? Но, пък като се замислих Страшния съд и Колелото може да е задвижен някакъв стар проект, който си искала да реализира и сега ще му се получи ☺  За какво ще ти донесе... тези 10 чаши накрая са ми малко воднисти,  но предвид пентаклите и ГА мисля, че няма да съжаляваш и от финансова гледна точка и като вид работа и от страна на шеф☺ Успех!

# 198
И аз по тези карти бих казала КАНДИДАТСТВАЙ!  Ако позволиш да попитам... работата, близко ли е до мястото където живееш /имам предвид като населено място/? И Страшния съд и Колелото казват според мен "давай наред" . Паж пентакли съм чела, че е учещ се човек в професията. Нещо ново ли е за теб, а и с 10 чаши - в екип ли ще работиш? Но, пък като се замислих Страшния съд и Колелото може да е задвижен някакъв стар проект, който си искала да реализира и сега ще му се получи ☺  За какво ще ти донесе... тези 10 чаши накрая са ми малко воднисти,  но предвид пентаклите и ГА мисля, че няма да съжаляваш и от финансова гледна точка и като вид работа и от страна на шеф☺ Успех!

Работата е нещо съвсем ново за мен и си права, че паж пентакли означава точно това, може би. Ако ме одобрят ще трябва да ходя на обучение в София, иначе работата си ми е в Пловдив. Кое ти говори за път, колелото ли?
Вълнувам и се още утре ще си пусна СВ. Дано ми е на късмет, имам нужда от стабилност. Simple Smile))

# 199
  • гр. София

Работата е нещо съвсем ново за мен и си права, че паж пентакли означава точно това, може би. Ако ме одобрят ще трябва да ходя на обучение в София, иначе работата си ми е в Пловдив. Кое ти говори за път, колелото ли?
Вълнувам и се още утре ще си пусна СВ. Дано ми е на късмет, имам нужда от стабилност. Simple Smile))
Кулата с Колелото ме наведоха за път. Паж пентакли се учи добре и старателно. Като завършиш обучението си заяви ясно позицията в колектива и не позволявай да станеш момиче за всичко. Това последното по картите /не бих си позволила да те съветвам ☺/.

# 200
  • Костандово
Здравейте!
Искам да помоля някоя от Вас,когато има време и желание да ми изгегли карти,имам един много важен въпрос по точно ми е и проблем,та какво трябва да дам като данни?
Ще съм много благодарна ❤

# 201
Момичета, моля за мнение по следните карти:
9 пентакли Глупакът  6 пентакли
Намерение на мъж към жена

Другата комбинация
Сила 4 пентакли рицар Жезли
Има ли сруга жена в живота на мъж?

# 202
Здравейте, момичета! Преди няколко години си взех карти таро, но едва преди няколко дни усетих желание да посегна към тях. Реших, че за начало ще си тегля карта за деня от големи аркани и ще си водя дневник. Определено от картите, които до сега съм изтеглила всичко сочи към промяна, но за сега нищо такова не се случва. Първият ден изтеглих Смърт обърната, вчера - Кулата обърната, днес отново Кулата права. Какво мислите вие? Аз направо съм си в очакване да се случи нещо 😁

# 203
Здравейте момичета!
Затруднявам се с тълкуване на карти за чувства на мъж към жена. Дамата е необвързана, за господина, за чиито чувства се пита предполагаме, че не е обвързан. Двамата не са заедно на този етап, но има закачка помежду им. Това го пояснявам защото се паднаха много странни карти, като комбинациите съм ги търсила специално и са все 'фамилни'.
Паднаха се:
Слънцето - 10 пентакли - 10 жезли.

Слънцето в комбинация с 10 П означава щастлив семеен живот.
10 П с 10 Ж в комбинация (само на едно място го открих) грижа за семейството.

Можете ли да ми помогнете с тълкуването, защото се обърках.
Картите са теглени дистанционно от мен но и аз нямам семейство, така че е изключено да отразяват мен и мои мисли Simple Smile

# 204
Здравейте момичета!
Затруднявам се с тълкуване на карти за чувства на мъж към жена. Дамата е необвързана, за господина, за чиито чувства се пита предполагаме, че не е обвързан. Двамата не са заедно на този етап, но има закачка помежду им. Това го пояснявам защото се паднаха много странни карти, като комбинациите съм ги търсила специално и са все 'фамилни'.
Паднаха се:

Картите са теглени дистанционно от мен но и аз нямам семейство, така че е изключено да отразяват мен и мои мисли Simple Smile

Специално в този случай аз бих изтеглила пояснителни карти. Иначе бих интерпретирала, че човекът явно си има някакви семейни проблеми, дали е семеен, брат, сестра, майка и т.н и в нея вижда някакъв слънчев лъч, хаха. Може би в нея и закачките им намира отърсване от неговите си обременености. Или просто човекът е щастливо семеен, и варирането между семейството му и флирта с нея му идва нанагорно.
Знам ли..

# 205
Здравейте момичета!
Паднаха се:

Специално в този случай аз бих изтеглила пояснителни карти. Иначе бих интерпретирала, че човекът явно си има някакви семейни проблеми, дали е семеен, брат, сестра, майка и т.н и в нея вижда някакъв слънчев лъч, хаха. Може би в нея и закачките им намира отърсване от неговите си обременености. Или просто човекът е щастливо семеен, и варирането между семейството му и флирта с нея му идва нанагорно.
Знам ли..
Благодаря много! За допълнителните карти не се сетих, а и съм начинаеща мога само с 3. Женен не е със сигурност, но обвързан дали е не знам.
Edit: Изтеглих за отношението му към нея. Паднаха се паж чаши с асо жезли и 7 пентакли.
Определено има импулс към нея но е в някаква изчаквателна като че ли позиция.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 20:47 от Sleepy B

# 206
Здравейте, момичета и момчета ( ако има такива)! Днес рових в един стар шкаф и случайно или не  намерих книга с карти таро, които бях купувала през 2010 г. Оказа се, че липсва една карта- 5 жезли.
Може ли да се гледа с тях, след като липсва карта?

# 207
Здравейте, момичета и момчета ( ако има такива)! Днес рових в един стар шкаф и случайно или не  намерих книга с карти таро, които бях купувала през 2010 г. Оказа се, че липсва една карта- 5 жезли.
Може ли да се гледа с тях, след като липсва карта?
Ами не мисля. Купи нова колода. Най масовата е 16 лв. А по луксозните 50. Важно е обаче да си усещаш тарото. Тоест да си усещаш колодата като твоята колода.

# 208
Благодаря ти, Слипи. А ти би ли погледнала чрез картите нещо, ако те питам?

# 209
Какво мислите за тази комбинация от карти относно чувствата на един мъж, с когото си имам вземане даване от много години и от както разбра, че съм се разделила с дългогодишния ми приятел ме търси постоянно. Живеем в различни градове, заради което не сме се виждали от 5 години и е женен.
Луната пояснява 4 чаши, а долните три карти поясняват луната.
Аз ги чета така, че не е отгчен от мен по 4 чаши, а е отегчен от това, че
реално му е много мътно в отношенията с мен и знае, че всичко е само в главата му, и ме наблюдава постоянно онлайн, както и ме мисли доста обсебващо.
Иначе ме вижда като сама, успяла и независима, както и че съм неговото вечно “желание” хаха. По 9 чаши, той ми го е казвал многократно през годините.

Общи условия

Активация на акаунт