Карти Таро тема 23

• 34 827
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Пак аз с моята подредба. Момичето ми каза как е прецедирала.
На въпрос какъв е моя проблем в тази връзка Силата. Какъв е неговият Обърнат Паж жезли. Защо е дистанциран той Асо купи. Каква нова възможност вижда той обърната Императрица.

# 316
На въпрос какво ни очаква в бъдеще с приятеля ми се паднаха 6 чаши, 10 чаши и умереността. Връзката на този етап е зациклила, почти липсва, комуникцията е сведена до откъслечни изречения от дъжд на вятър, поради негови лични проблеми. Мисля си че в случая картите ми показват моите желания, а не какво би се случило..... 6 чаши спомените по хубавото минало, 10 чаши надежда за общо благо и сигурност, умереността търпение и компромиси.... Изкажете мнение вие как ги разбирате тези карти?

# 317
На въпрос какво ни очаква в бъдеще с приятеля ми се паднаха 6 чаши, 10 чаши и умереността. Връзката на този етап е зациклила, почти липсва, комуникцията е сведена до откъслечни изречения от дъжд на вятър, поради негови лични проблеми. Мисля си че в случая картите ми показват моите желания, а не какво би се случило..... 6 чаши спомените по хубавото минало, 10 чаши надежда за общо благо и сигурност, умереността търпение и компромиси.... Изкажете мнение вие как ги разбирате тези карти?
Ще си оправите отношенията

# 318
Здравейте, аз няколко пъти си редих и все различно излизаше, но не помня подредбите. А и май на себе си не мога да гледам. Ако на някой му се занимава да хвърли едни карти, ще помоля за отговор на въпроса

"Да се занимавам ли с изкуство, сиреч има ли хляб за мен в изкуствата, както твърди астрологията?"
Мисля да се запиша на курсове по танци и пеене, като мечтата ми един ден полупрофесионално поне да се занимавам с тези неща или с театър. Друго нищо не ме влече професионално, евентуално да си имам свой ресторант/заведение, театър или ферма. Grinning Благодаря предварително!

# 319
Здравейте, аз няколко пъти си редих и все различно излизаше, но не помня подредбите. А и май на себе си не мога да гледам. Ако на някой му се занимава да хвърли едни карти, ще помоля за отговор на въпроса

"Да се занимавам ли с изкуство, сиреч има ли хляб за мен в изкуствата, както твърди астрологията?"
Мисля да се запиша на курсове по танци и пеене, като мечтата ми един ден полупрофесионално поне да се занимавам с тези неща или с театър. Друго нищо не ме влече професионално, евентуално да си имам свой ресторант/заведение, театър или ферма. Grinning Благодаря предварително!
Заведение, но първо трябва да поработиш

# 320
🌹💌💌Здравейте,
🍹📖💙Карти Таро са вълшебни инструменти, но понякога изненадващи
Засадох следния въпрос: Ще пише ли мъж до 3 дни?
Любовници  Асо Жезли 10 меча

Моля, дайте мнения !🍀💛☀️
Ще Ви споделя отговора🧿
Но, по интуиция разчетете картите, а не дали ще познаете или не? 👨‍✈️

# 321
🌹💌💌Здравейте,

Моля, дайте мнения !🍀💛☀️
Ще Ви споделя отговора🧿

Това нещо като задача ли е?
Комбинацията ми прилича малко на приказката - " Внимавай да не паднеш от два стола на земята!" и може накрая да има разочаровани.

# 322
🌹💌💌Здравейте,

Моля, дайте мнения !🍀💛☀️
Ще Ви споделя отговора🧿

Това нещо като задача ли е?
Комбинацията ми прилича малко на приказката - " Внимавай да не паднеш от два стола на земята!" и може накрая да има разочаровани.
Моето мнение е, че някой вече си е счупил главата (по 10 меча накрая), но пък изборът (любовниците) е първа карта а не трета и тоя избор още не е направен. Ами не съм добра по математика Grinning
Peypy помогни ни това вече случило ли се е или главата е още цяла?

# 323
Здравейте! Тъй като имам огромно желание да вникна в Тарото, защото има изключителна сила в тях. Начинаеща съм и мисля да си закупя колодата на А.Е.Уейт както и книгата. Някой би ли ми казал отзиви за колодата или съвет каква колода Таро да си закупя и каква е разликата?
Благодаря предварително!

# 324
🌹💌💌Здравейте,

Моля, дайте мнения !🍀💛☀️
Ще Ви споделя отговора🧿

Аз по 10 меча веднага си казах , Не
Този мъж няма да пише или обади, обаче е писал.
Замислих се, че въпреки тази карта на 3 та позиция, останалите 2 карти са +
Любовниците за мен е карна за Любов, преписма й се  твърде много, че е карта за избор, но в най ранните колоди тя си е карта за ❤
Асо Жезли💜 импулс, ново начало, желание за раздвижмане на тази Любов
Ето как не трябва да  се гледа  само 3 та последна карта....

# 325
Здравейте! Тъй като имам огромно желание да вникна в Тарото, защото има изключителна сила в тях. Начинаеща съм и мисля да си закупя колодата на А.Е.Уейт както и книгата. Някой би ли ми казал отзиви за колодата или съвет каква колода Таро да си закупя и каква е разликата?
Благодаря предварително!

За мен най-доброто е да си купиш тази колода, която на теб лично най ти допада. Всяка може да ти свърши една и съща работа. На Уейт най-лесно се намират, в почти всяка по-прилична книжарница ги има. Това е малко пристрастяващо и после ще видиш как ще искаш нови и нови видове колоди.
Разликите са в картинките и понякога в броя на картите, затова няма голямо значение коя ще вземеш, аз не знам и не съм открила други различия. И още нещо, което мисля за полезно - ако си вземеш Таро на Уейт ще ти бъде лесно да намираш материали за четене в интернет точно за тях, защото най-разпространени.

# 326
Благодаря предварително!

За мен най-доброто е да си купиш тази колода, която на теб лично най ти допада. Всяка може да ти свърши една и съща работа. На Уейт най-лесно се намират, в почти всяка по-прилична книжарница ги има. Това е малко пристрастяващо и после ще видиш как ще искаш нови и нови видове колоди.
Разликите са в картинките и понякога в броя на картите, затова няма голямо значение коя ще вземеш, аз не знам и не съм открила други различия. И още нещо, което мисля за полезно - ако си вземеш Таро на Уейт ще ти бъде лесно да намираш материали за четене в интернет точно за тях, защото най-разпространени.
Изключително съм Ви благодарна за подробното разяснение!

# 327

Любовници  Асо Жезли 10 меча

Аз по 10 меча веднага си казах , Не
Този мъж няма да пише или обади, обаче е писал.
Замислих се, че въпреки тази карта на 3 та позиция, останалите 2 карти са +
Любовниците за мен е карна за Любов, преписма й се  твърде много, че е карта за избор, но в най ранните колоди тя си е карта за ❤
Асо Жезли💜 импулс, ново начало, желание за раздвижмане на тази Любов
Ето как не трябва да  се гледа  само 3 та последна карта....

Точно така, Влюбените е карта за любов, обаче между повече от двама души и точно затова се тълкува и като избор.
Тук в тази комбинация, заедно с Асо жезли, забавя и заблуждава за истината, но така или иначе, ще разбереш, в каква заблуда си.  / 10 меча / .

# 328
  • на последния етаж
Попитах дали ще ни се случи една покупка до края на годината, а картите, които изтеглих: Смъртта, 6 пентакли, 3 пентакли. Според мен картите показват, че това ще се случи, ще бъде премислен и балансиран избор, дори ще е съпроводено с финасова помощ, може би заем.
Вие какво бихте казали по изтеглените карти?

# 329
Попитах дали ще ни се случи една покупка до края на годината, а картите, които изтеглих: Смъртта, 6 пентакли, 3 пентакли. Според мен картите показват, че това ще се случи, ще бъде премислен и балансиран избор, дори ще е съпроводено с финасова помощ, може би заем.
Вие какво бихте казали по изтеглените карти?

Според мен, заради струпването на пентакли и доста дългия зададен срок  / до края на годината/, картите показват , че си в момент на преговори, на планиране, на проучване. Смъртта ясно показва, че е необходима вече промяната, но няма карти да се финализира идеята. Друго, което ми направи впечатление е, че зависиш от други хора за тази покупка, от мнението, от решението на други хора, налагането на волята на един човек над друг. Не са ти лоши картите и може да се получи с някакъв компромис.

Общи условия

Активация на акаунт