Карти Таро тема 23

• 34 857
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
  • на последния етаж
Благодаря много, a.nik! Flowers Hibiscus

# 331
Попитах дали ще ни се случи една покупка до края на годината, а картите, които изтеглих: Смъртта, 6 пентакли, 3 пентакли. Според мен картите показват, че това ще се случи, ще бъде премислен и балансиран избор, дори ще е съпроводено с финасова помощ, може би заем.
Вие какво бихте казали по изтеглените карти?
За недвижим имот ли става дума?

# 332
  • на последния етаж
Да.

# 333
 3 пентакли показва строителна документация, архитектурни планове, чертежи, скици, освен това е подписване на договори. Така че и аз смятам, че ще вземете този имот в указания срок. Възможно е по 6 пентакли да вземете кредит или заем от хора.
Решението за тази покупка вероятно е въз основа на желание за самостоятелност.

# 334
  • на последния етаж
Благодаря и на теб, Silky_soft! Flowers Hibiscus
Знам, че ще се случи това, което трябва, но понякога търпението ми се изчерпва. Wink

# 335
Здравейте, момичета.
Преди много години се бях запалила по Таро, но определено ми е трудно с разчитане на картите. Все имам чувството, че си внушавам някакви неща Simple Smile Дълги години не съм ги ползвала.
Сега изкарах картите от шкафа заради една приятелка и реших да попитам и за мен. Въпросът беше бременна ли съм. Картите, които изтеглих са
1.Асо Пентакли
2. 4 жезли
3. Рицар мечове
Аз го разчетох като нетърпение от моя страна, че въпросът ми е прибързан и е още рано. Заради рицар мечове. Между другото някои от мечовете ги дават, че означават ин витро процедура и при мен е точно така.
Вие какво мислите?

# 336
Все още не, според мен. ИМаш гоглямо желание, но все още не се по лучават нещата.
Ще се радвам да бъркам и новините да са положителни! Simple Smile

# 337
Здравейте,

Някоя от вас, ако има свободно време и желание може ли да ми изтегли карти на въпроса какви ще са отношенията между мен и П. ?
Жената, която ми гледа по принцип е извън града, а пък си наумих, че трябва да имам някаква представа Simple Smile)
Защото всичко тръгна доста добре, а сега премина в лек застой. Благодаря предварително.

# 338
На въпрос относно работата ми във фирма в която работех до преди 2 месеца на изключително висока позиция, а в момента просто си губя времето там се паднаха 5 чаши, 3 чаши и 10 чаши.... Само чаши... 5 е натрупан гняв и отрицателни емоции, край на нещо (бясна съм и има край и на работната позиция и на лични и приятелски отношения), 3 чаши - радостни събития, празнуване, добри новини (надявам се да, но съм по скоро песимист), 10 чаши - хармония, щастие, основно в семейните оношения... Въпроса ми беше да очаквам ли развитие и има ли шанс да се върна на предходната си позиция? Според вас как да тълкувам комбинацията?

# 339
Помощ, хорa! Ще нaмерим ли дом. си любимец? Много ни е скъп...

# 340

Въпросът ми е: Какво чувства към мен?

# 341

Ако си жена - интерес и може би, че няма да ви се получат нещата. Може би все пак той би искал да знае какво може да получи от теб и е любопитен. Като че ли не си точно неговия тип.
Ако си мъж се пази от тази. Направо бягай.
Ако гледането не за любов, а приятелско или за роднини - има нещо, което не е простено и не таи особено добри чувства, като цяло не му/ѝ е чиста работата.

Много обичам наредени на ръка картонени карти. Радват ми душата 😄

# 342

Има някаква измама, лъжа, нещо неискрено в тези отношения.Предполагам единия е разбрал за тези игри или предстои са ги разбери   и ще бъде наранен, даже буквално разбит. ЕМОЦИИ ИМА, но истинска любов  и чувства аз мисля не, или че са слаби, недостатъчни за нещо стабилно.
Мъжът обвързан ли е?

# 343

Въпросът е ще се работили нормално и спокойно с тези хора.

# 344

Има някаква измама, лъжа, нещо неискрено в тези отношения.Предполагам единия е разбрал за тези игри или предстои са ги разбери   и ще бъде наранен, даже буквално разбит. ЕМОЦИИ ИМА, но истинска любов  и чувства аз мисля не, или че са слаби, недостатъчни за нещо стабилно.
Мъжът обвързан ли е?
Имахме страстна връзка, скрита. И двамата сме обвързани. Всичко обаче се разкри.

Общи условия

Активация на акаунт