Карти Таро тема 23

• 34 716
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Втори ден сме в кавги на работа с колега, който се изживява като началник..... Въпросът ми към картите е какво да очаквам от колегата относно работата. 3 пентакли изпадна още при размесването на картите. Незнам дали има някакво значение Дяволът е картата в дъното на тестото.... Какъв разчет бихте предложили вие? Аз виждам промяна, която ще промени морала и евентуална загуба на работа, може би интриги и клюки???

Не виждам клюки и интриги тук. По-скоро една бързо създала се ситуация,от която ти сякаш страдаш за това как изглежда това в очите на другите. Това ти действа изключително зле,та чак забиваш в емоции и отказваш да осъзнаеш,че посоката е погрешна.
По Страшния съд - да,трябва да  вземеш решение и това го налагат обстоятелствата без отлагане ,не е задължително да е конфликт.За да се появява Страшния съд,някакво твое решение е отлагано твърде дълго,а промяната е наложителна.

# 496
Втори ден сме в кавги на работа с колега, който се изживява като началник..... Въпросът ми към картите е какво да очаквам от колегата относно работата. 3 пентакли изпадна още при размесването на картите. Незнам дали има някакво значение Дяволът е картата в дъното на тестото.... Какъв разчет бихте предложили вие? Аз виждам промяна, която ще промени морала и евентуална загуба на работа, може би интриги и клюки???

Не виждам клюки и интриги тук. По-скоро една бързо създала се ситуация,от която ти сякаш страдаш за това как изглежда това в очите на другите. Това ти действа изключително зле,та чак забиваш в емоции и отказваш да осъзнаеш,че посоката е погрешна.
По Страшния съд - да,трябва да  вземеш решение и това го налагат обстоятелствата без отлагане ,не е задължително да е конфликт.За да се появява Страшния съд,някакво твое решение е отлагано твърде дълго,а промяната е наложителна.
Не съм от хората, които плащат данък обществено мнение, така че грам не ми пука кое как изглежда в очите на другите. До грубост съм откровен и искрен човек.

# 497
Эдравейте момичета,отскоро имам карти ,но съм много увлечена от това "приключение" Таро...Heart Какво мислите эа таэи подредба?Въпросът е ще бъдат ли въэстановени отношенията между двамата партньори?Четвъртата карта я иэтеглих ако бъдат въэстановени до колко време,но не намирам информация эа эначението на картите в комбинация..Cold SweatМоля ако някой пожелае да съдейства!Благодаря эа отделеното време и енергия!

# 498
  • Варна
Уау, това е точно колодата  Таро, която искам да си купя и много харесвам!

# 499
Момичета моля ви за малко помощ. Какво ще се случи беше въпросът,а картите бяха асо пентакли,5 чаши и маг накрая.За съжаление асо пентакли и 5 чаши вече се случиха,но как да тълкувам този маг накрая. Искам да обясня само,че в подредбата асо пентакли показа бременност,от там нататък нещата за съжаление се развиха напълно буквално по 5 чаши,но ако може някой да ми помогне за магьосника,ще съм много благодарна. През цялата седмица,когато беше зададен въпроса изпадаха 3 меча,която горе долу ми стана ясна и крал жезли,който изобщо не се върза със ситуацията. Картите според мен за първи път ми показаха категорични и точни събития,но този път за съжаление не им обърнах внимание и им се "разсърдих" доста.Ако някой има желание може да ми помогне с магът. Благодаря ви.

# 500
  • София
Здравейте момичета,

Знаете ли от коя колода е тази Кралица?

# 501
Здравейте момичета,

Знаете ли от коя колода е тази Кралица?

THELEMA TAROT

# 502
  • София
Благодаря ти hikahi ще търся тази колода.  Хубава е Simple Smile

# 503
Здравейте момичета!
От много време не съм идвала тук. Имам развръзка с едни отношения които се оказаха тежка кармична връзка. Да кажем че урока съм си го научила човека не е и трябва да го учи чрез мен. Но на мен ми е много писнало и искам да се махна от ситуацията. Този човек постоянно се връща и ги прави едни, ами не искам повече. Въпросът ми не е Таро но сте много духовно извисени жени - как да счупя тези отношения независимо че единия не си е научил урока? Много моля да ме посъветвате.

# 504
Здравейте момичета!
От много време не съм идвала тук. Имам развръзка с едни отношения които се оказаха тежка кармична връзка. Да кажем че урока съм си го научила човека не е и трябва да го учи чрез мен. Но на мен ми е много писнало и искам да се махна от ситуацията. Този човек постоянно се връща и ги прави едни, ами не искам повече. Въпросът ми не е Таро но сте много духовно извисени жени - как да счупя тези отношения независимо че единия не си е научил урока? Много моля да ме посъветвате.
Здравейте! Кармичните връзки са винаги тежки, защото трябва да отработваме уроци от минали животи. Това, което бих Ви казала, е че докато и двамата не си научите уроците, няма да приключат отношенията. Аз също бях в такава кармична връзка, много много тежка. Също научих урока си първа от него. Но колкото и да исках да се откъсна от нея, не се получаваше. Просто това е съдбовно кодирано.
Съветът ми към теб е - търпение. Повярвай ми, че след тази връзка ти ще си изчистила кармата си и пътят ти напред ще е изчистен. След всяка буря изгрява слънце.
Можеш да ми пишеш на лични по всяко време, ако искаш да обсъдим нещо.
Щастие, търпение и късмет желая!😊

# 505
Много ти благодаря Lin_G!
Здравейте момичета!
Здравейте! Кармичните връзки са винаги тежки, защото трябва да отработваме уроци от минали животи. Това, което бих Ви казала, е че докато и двамата не си научите уроците, няма да приключат отношенията. Аз също бях в такава кармична връзка, много много тежка. Също научих урока си първа от него. Но колкото и да исках да се откъсна от нея, не се получаваше. Просто това е съдбовно кодирано.
Съветът ми към теб е - търпение. Повярвай ми, че след тази връзка ти ще си изчистила кармата си и пътят ти напред ще е изчистен. След всяка буря изгрява слънце.
Можеш да ми пишеш на лични по всяко време, ако искаш да обсъдим нещо.
Щастие, търпение и късмет желая!😊

# 506
Здравейте, мили дами.
Нахлувам в темата ви, защото се лутам между разни чувства и размисли и много искам някоя да ми хвърли едни карти.
Имах кратка връзка с мъж през 2018, тя приключи внезапно, но до ден днешен, той е в мислите ми и всякъш душевно съм в клетка, от която не мога да изляза.
Ще съм много благодарна, ако някоя удари едно рамо. 🥰

# 507
Много ще ви бъда благодарна,ако помогнете с тълкуването.
Скрит текст:
Преди няколко дни попитах тук във форума за здравословни проблеми и карти Таро.Знам че много малко хора биха се включили в тази тема,но ако някой може нека поне да опита, ако има желание разбира се. Зададох първи въпрос Къде бъркаме в лечението 
Скрит текст:
   И втори къде да търсим проблема
Скрит текст:
. Всеки отговор ще ми бъде полезен
Достигнат е лимит на познанията, способи на лечение при лекуващия.

Колода Телема Таро и Ленорман ги има в бука.
Не са скъпи,Таро са около 45лв , идват безплатно по пощата, за 14 дни.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 21:21 от bubanka

# 508
Здравейте момичета 🙂
Какво виждате вие по тези карти.... Въпросът е какъв ще е изхода от ситуацията след разрива на личните отношения? КЖ изпадна пръв, после изтеглих 4Ч,2П, изпаднаха КЧ и 5П,посследна изтеглих 6М,отдолу Справедливостта.

# 509
Эдравейте момичета,искам да попитам дали някой има наблюдения эащо при эададен един и същ въпрос при две колоди карти таро,в едната колада Телема ТАРО винаги иэлиэа почти негативна прогноэа,а при другата колода Романс ТАРО,прогноэата е по -раэлична ,положителна  и обнадеждаваща...

Общи условия

Активация на акаунт