Карти Таро тема 23

• 35 892
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не са подредени, разбъркнам цепя с лявата ръка на 3 и редя. Ще пробвам пак с по 3 и по-ясни въпроси. Благодаря
1. Какво ще ми се случи до 3 месеца
2.Ще се омъжа ли до 3 години
3. Октомври ще работя ли още на сегашната си работа
4. Ще запиша ли магистратура септември, където искам
1.асо жезли -обърнато, кулата-обърната, глупакът-обърнат
2.обесеният,крал на жезлите-обърнат,7пентакли-обърната
3.8 пентакли-обърната,смърт,кралица на чашите„
4.5пентакли,5чаши-обърната,паж на жезлите
Ще се опитам да ти отговоря, така както ги чувствам аз.
На първият въпрос - Имаш твърде големи и неоправдан оптимизъм, но отлагаш необходимите промени. Нямаш желание да промениш начина си на живот и да излезеш от зоната си на комфорт. Липсва ти желания, изпитваш апатия към настоящото ти положение, но не правиш нищо по въпроса да го промениш.
На втория въпрос - За да се случи нещо по този въпрос, трябва да спреш да се вглъбяваш в себе си, нужно е да се преориентираш, да смениш начина си на мислене. Имаш прекомерно чувство за власт и се разпиляваш в дейности, които не са ти полезни. Може би ти липсва достатъчно вяра... Или търпение?
Въпрос номер 3 - според мен не си удовлетворена от работата. Дали е много натоварена и заплащането не е адекватно, не знам. Но определено ти предстои трансформация. Ще получиш помощ и подкрепа от жена, може да е майка, баба.
На въпрос номер 4 - мисля, че няма да се получи или поне не там където искаш. Не губи вяра и не се натъжавай, защото ще имаш и друга възможност!
Дано съм била полезна

# 151
Благодаря много, има верни неща за разпиляването на енергия. Явно наистина трябва да се замисляме не само за това, което искаме в бъдеще, но и за това, което правим сега

# 152
Здравейте и от мен:Искам да ви попитам може ли някой да хвърли едни карти и за мен ,ако е възможно.Имам нужда от помощ,защото доста се обърках последните дни.Подържам  връзка с мъж с инициали М от края на декември.Не живеем в един град,затова и не можем да се виждаме често,изведнъж от два дни насам той изгуби интерес към мен не ме търси и когато аз го потърся винаги казва,че е зает.И че ще се обади после но така и не звъни.Въпроса ми е ще продължим ли отношенията си тоест ще стане ли по сериозно или това беше края.
Благодаря ви!

# 153
Здравейте момичета!
По едно мое гледане за развитие на отношения с един младеж и ми се паднаха страшни карти: дяволът - рицар пентакли - любовниците. Дяволът и любовниците би следвало да значи отношения с хубав секс но и с никаква духовно израстване и връзка. Само не разбирам какво ще да значи рицаря по средата. Освен че е бавен идея нямам какво трябва да означава.
Знам че Таро ме предупреждава за нещо, но това с Рицаря не го разбирам.
Може ли да ми помогнете с тълкуването, благодаря ви Simple Smile

# 154
Здравейте момичета!
По едно мое гледане за развитие на отношения с един младеж и ми се паднаха страшни карти: дяволът - рицар пентакли - любовниците. Дяволът и любовниците би следвало да значи отношения с хубав секс но и с никаква духовно израстване и връзка. Само не разбирам какво ще да значи рицаря по средата. Освен че е бавен идея нямам какво трябва да означава.
Ох , имаше нещо особено за такъв тип конструкции, два големи аркана, коитж заключват 1 малък, но някой доста по напреднал да каже Simple Smile

# 155
Младежът обвързан ли е в момента с друга или да е прекратил скоро отношения?
Подредбата може да говори за това, че той не може да се откъсне от нечие влияние, въпреки че трябва да избере как да постъпи, да избере накъде да върви. Рицарят показва, че нещата ще се случват бавно, но поне ще следва това, което е избрал.
Ако има друга жена, не съм сигурна, че ще избере питащата. Но може и да не е жена, може да трябва да се откаже от нещо друго, към което е силно привързан.

# 156
Подредбата може да говори за това, че той не може да се откъсне от нечие влияние, въпреки че трябва да избере как да постъпи, да избере накъде да върви. Рицарят показва, че нещата ще се случват бавно, но поне ще следва това, което е избрал.
Ако има друга жена, не съм сигурна, че ще избере питащата. Но може и да не е жена, може да трябва да се откаже от нещо друго, към което е силно привързан.
Не знам, Силки. Добър въпрос.
Искаш да кажеш, че тези карти не показват развитието а младежа.
Ако трябва да съм честна тези карти може и да показват мен, защото аз много трудно пускам и още поддържам контакт с провалилите се стари и аз не знам защо. И не си давам шанс, истински. Но е факт. Може ли тиякарти в случая да показват мен?

# 157
Ако трябва да съм честна тези карти може и да показват мен, защото аз много трудно пускам и още поддържам контакт с провалилите се стари и аз не знам защо. И не си давам шанс, истински. Но е факт. Може ли тиякарти в случая да показват мен?
Не знам защо така се насочих към момчето ... Така ми дойде. Принципно да, може да е всеки един от вас, но рицарят ме наведе на мисълта, че картите се отнасят до него.
При всички случаи има нещо което държи някой от вас раздвоен, нещо което му пречи да се отдаде напълно на връзката.
А картите си посочват динамиката, развитието на отношенията, но те включват и човека. Свързани са.

# 158
Не знам защо така се насочих към момчето ... Така ми дойде. Принципно да, може да е всеки един от вас, но рицарят ме наведе на мисълта, че картите се отнасят до него.
При всички случаи има нещо което държи някой от вас раздвоен, нещо което му пречи да се отдаде напълно на връзката.
А картите си посочват динамиката, развитието на отношенията, но те включват и човека. Свързани са.
Силки, Пейпи, благодаря ви за отделеното време. Ще проуча сериозно въпроса, защото не ми се влиза в поредната драматична история. Ако се окаже, че се занимава с друга ще види шанс от мен през крив макарон.

# 159
  • София
Здравейте момичета!
Ще опитам да дам моето мнение - Мисля, че има някакъв застой в тези отношения. Едно колебание - днес мисля по въпроса, утре нищо не мисля, на другия ден защо изобщо мисля. Едно такова омотано чудене дали или, но без конкретно действие. Според мен има нужда от някакъв баланс между мъжката и женската енергия или чрез друг човек да намериш помощ в преодоляването на трудностите. Не знам, трудно ми е да ги изтълкувам без да знам допълнително насоки...

# 160
А, какво значи
1. Ще срещна ли скоро любовта-асо жезли, дявол, 9 пентакли обърната
2.Ще остана ли септември на настоящата работа-императрица, асо мечове-обърната, любовниците-обърната

# 161
Здравейте, дали някой от пишещите в темата би могъл и има желание да ми изтегли едни карти. От известно време съм доста объркана относно връзката ми с мъж, продължила повече от година и половина, която след три раздели по време на съвместното ни съжителство приключи окончателно  преди 4 месеца. При две астрологични консултации ми казаха, че щяло да има завръщане, т.е. че сме щели да се съберем отново. Това сякаш ме разколеба във взетото от мен решение да продължа живота си без него и вкарва в главата ми някакви други мисли. Бих искала да разбера дали има смисъл от това и какво бъдеще
бихме имали? Много Ви благодаря предварително.

# 162
А, какво значи
1. Ще срещна ли скоро любовта-асо жезли, дявол, 9 пентакли обърната
2.Ще остана ли септември на настоящата работа-императрица, асо мечове-обърната, любовниците-обърната

# 163
Здравейте!
Предварително се извинявам,че Ви безпокоя...Но се намирам в изключителна безизходица...Следя темите,свързани с картите Таро и се възхищавам на компетентните Ви мнения!
Историята ми накратко...Казвам се Цветелина и изживявах голямата си любов.Трудна,с още по-труден мъж,но и двамата усещахме ,че сме точно това от което  се нуждаем...Той беше в чужбина,върна се и малко след това ме изостави.Преди това ме представи на семейството си,изкарахме празниците заедно и бях много добре приета от тях...Някак си внезапно се случи.Сигурна съм,че няма друга жена в живота му....Блокира ме навсякъде и нямам никакъв контакт с него..Аз усещам ,че бавно потъвам в депресия,за него не знам...
Та вашите карти биха ли могли да отговорят какво го е провокирало? Има ли чувства и има ли смисъл да се надявам,че ще ме потърси отново? Това е втората раздяла между нас,първата продължи 5 месеца...След това ми сподели,че не е успял да ме забрави и за ден... Той се казва Юлиян.
Предварително благодаря и отново се извинявам!

# 164
  • там, където ми харесва
Здравейте!
Предварително се извинявам,че Ви безпокоя...Но се намирам в изключителна безизходица...Следя темите,свързани с картите Таро и се възхищавам на компетентните Ви мнения!
Историята ми накратко...Казвам се Цветелина и изживявах голямата си любов.Трудна,с още по-труден мъж,но и двамата усещахме ,че сме точно това от което  се нуждаем...Той беше в чужбина,върна се и малко след това ме изостави.Преди това ме представи на семейството си,изкарахме празниците заедно и бях много добре приета от тях...Някак си внезапно се случи.Сигурна съм,че няма друга жена в живота му....Блокира ме навсякъде и нямам никакъв контакт с него..Аз усещам ,че бавно потъвам в депресия,за него не знам...
Та вашите карти биха ли могли да отговорят какво го е провокирало? Има ли чувства и има ли смисъл да се надявам,че ще ме потърси отново? Това е втората раздяла между нас,първата продължи 5 месеца...След това ми сподели,че не е успял да ме забрави и за ден... Той се казва Юлиян.
Предварително благодаря и отново се извинявам!
Четворка пентакли Дявол Рицар жезли
Това са картите , които се паднаха. Ситуацията , в която си в момента и картите говорят , че искаш да задържиш връзката , но промените са настъпили без да можеш да ги контролираш. Подложени сте на или може би мъжът има предложение за чужбина , което може да доведе до неговото заминаване или смяна на местожителството му.

Общи условия

Активация на акаунт